BiografiJeg begynte ganske enkelt uten en videre drøm om å bli noe modell,drømmen var mer å ha en stemme og bli hørt men det kommer vi tilbake til. Tok noen bilder med min flinke tremening Aina Eftestøl, som ja - jeg betalte for denne ganga, hvorfor skulle jeg ikke? Hvem var jeg? Hun var allerede blitt en annerkjent fotograf.

Ble riktig fornøyd med bildene. Didn't think I had it in me, først og jeg var kjempenervøs for shooten, men fotograf var dyktig og det var utrolig gøy så dette ga mersmak


Tok noen bilder med Amerikanske fotografen Todd:

 
Jeg tok sjansen på å sende bildene inne til noen forskjellige modellbyråer og fikk ja fra 2 byråer. Jeg reiste på intervju i Oslo og følte jeg hadde en dårlig sjanse siden jeg bodde helt i Farsund men jeg kom med. Kjempegøy.

Jeg gikk et Brudeshow for "Brudekjoler & Festantrekk"Jeg gjorde noen intervjuer med lokalaviser og riksaviser og satte et stort fokus på kvinnekroppen og gikk hardt ut mot slankepresset i modellbransjen og generelt. "Stolt av formene mine" intervjuet med Fædrelandsvennen ble den 12 mest leste saken i 2008!

Intervju: Farsunds jente med modellkontrakt

Intervju: Stolt av formene mine

Intervju: Savner Marilyn effekten

Intervju: Er du stolt av kroppen din?

De mest leste sakene i 2008

Jeg jobbet noen måneder for Show Models, men i og med at jeg bodde 7 timer unna så var det ikke helt ideelt for min del og være med der, jeg begynte å få jobber utenom byrået, følte ikke at jeg trengte et byrå og ville prøve meg på egenhånd. Dessuten var jeg ikke interessert i å ta bilder som byrået etterhvert ønsket. Forskjellige interesser rett og slett...Danny-boy var konfransier på et modellarrangement.

Vi gjorde en 2009 kalender. Jeg var Juni måned. Chilly!

 

Her ble jeg kjent med mange flotte jenter. Bl.a Marthe, Cecilie Felice og Cecilia.

Meg og Aina Eftestøl gjorde flere shoots sammen etter dette:


Jeg ble Ukens Diva på Divabloggen og utenlandske magasiner meldte sin interesse hvorpå jeg ble covergirl i Canadiske Pulp Magazine og journalisten reiste og møtte meg i Oslo.

Intervju: Pulp MagStartet et samarbeid med Engelske FaceFitnessCenter hvor jeg svarte på spørsmål, prøvde ut produkter og gjorde reportasjer.

Inngikk et samarbeid med Salong Xtend hvor jeg prøvde ut forskjellige farger og lengder på extensions. Lagde et tidligere innlegg om de forskjellige stilene mine HER.

Gikk Baron Von Bulldog (Kjell Nordström) & Sebastian show:
Gjorde noen nye serier sammen med Aina Eftestøl


Jeg etterlyste på bloggen min en hunk til en shoot. Utrolig mange kjekkaser meldte seg så dere kan tro jeg sleit med å velge men jeg landet på Robinson Vinner Tommen Tveitan. Good sport. Morsomt shoot med klatring og draing i håret :pJeg ble postergirl for Slinky FM Radioshow


Jeg tok med meg ei venninne som ville prøve seg som modell til fotograf Ramona Kamfjord i Tønsberg:

Diamond Models/Stronger:

Jeg ble kontaktet av 2 forskjellige nystartende modellbyråer på sørlandet, om jeg var interessert i å være ansikt utad eller være med og drive byrået etc. Dealene var for dårlige og jeg ville ikke la meg utnytte for en slikk og ingenting så jeg startet likesågodt mitt eget og tok med meg ei modell til som medeier. Skuespiller Mikkel Gaup meldte sin interesse og vi tok han med som konsulent i første omgang, hvorpå vi vurderte og gjøre han til medeier. Noe vi aldri kom til av forskjellige grunner som jeg ikke føler det er noen vits å gå innpå. Kunne ha gjort mye drittslenging her men jeg vil holde meg for god for dette da det ikke er dramaet jeg er ute etter. Jeg er nok for llite skuespiller-lysten ;)

Vi holdt castinger i både Kristiansand og oslo, hvor det kom mange fler enn vi hadde forventet. Supergøy.

Intervju: Gaup med som eier

Intervju: Vil ha modeller med positive verdier

Intervju: Byrået er oppe og går

Vi arrangerte et stort releaseparty for byrået i oslo hvorpå vi hyret inn en partyplanner som skulle gjøre hele jobben og vi kunne konsentrere oss om alle våre vakre modeller. Det eneste jeg vil si om dette er at valg av partyplanner var beklagelig. Heldigvis var modellene noe å skryte av og flere fotografer har fått øynene opp for mange av disse, noe som er kjempegøy. 
 

Jeg fikk meg en manager.
Bloggen begynte å bli stor så jeg var i møte med blogg.no ledelsen. Fikk dårlig med hjelp der så jeg tok saken i egne hender og skaffet meg egne annonsører og design. Nok om det nå.. kanskje mer om det en annen dag... ;)
...fikk mange søte nye lesere.


... og folk på facern som jeg ikke kunne godkjenne for de har en limit på 5-fuckings-tusen. Så jeg oppretta ei gruppe og en ny profil. Det værste jeg vet er å avvise noen. Helt grusomt ekkelt. Vil gjerne godta alle jeg!! Kan ikke alle bare være venner?

Bestemor ble med på reklamebilde for Teppehuset:Gjorde shoot med Per Heimly (venter enda på disse bildene. shocker!!)Jeg gjorde en reklamevideo for Kristiansand kommune med produsent Niima/Niim The Dream. Jeg tok med meg det jeg fant av vakre folk:
Jeg stilte freidig opp på Kjendiskampen på Norway Cup. Mitt lag vant selvfølgelig, ikke det at det hadde noe med meg og gjøre.. hehe.. Drillo var trener og jeg dreit meg ut når han sa at jeg skulle spille beck, hvorpå jeg bare MÅTTE spørre om "det gjorde noe om ikke jeg visste hvor beck-og-sånn var???" Drillos svar: "..såpass ja. hahaa"The happy gang!Meg og Jenny Skavlan i kræsj.


..fikk en god venn i herlige Stig van Eijk, som hjalp meg med å shoppe fotball sko og gear før kampen. Couldn't have done it without you. Really! :p

Jeg gjorde FHM med fotograf Arild Bruun Kjeldaas og ble Månedens Babe i Oktober

"I ain't sayin it just to brag, I'm sayin it so you could be motivated to get the ca$h!"


La oss starte dagen med Chamillionaire hver bidige dag!

Jeg er superstolt så langt, men bare vent. You're just getting started, doll :D

Skrevet av: Oda

28.mai.2010 16:41

Oda: aaaaw :) right back at ya. og takk for støtten og inspirasjonen frøken strøken <3

Skrevet av: Christine Lövendahl

28.mai.2010 16:43

så gøy å lese dette! nå vet jeg litt mer om deg :) Så da erre bare å klarte helt til topps - Im in!

Skrevet av: linnea

28.mai.2010 20:50

Du har faatt til utrolig mye, jeg haaper du er veldig stolt av deg selv :D Nydelig er du ;)

Skrevet av: Heidi

28.mai.2010 23:44

dritbra innlegg christine, du er en inspirasjon !! :)

Skrevet av: Marthe mine mus

29.mai.2010 01:11

Marthe mine mus: takk kjære. tenkte jeg bare skulle legge ut det jeg har gjort siden jeg fikk høre at jeg var WANNABE modell.. hehe.. visse folk har ikke heeeelt faktaene på plass før de uttaler seg. men det e nå så :p

Skrevet av: Christine Lövendahl

29.mai.2010 03:07

Heidi: :) :) hjertelig! er finally stolt. never let anyone talk you down. that's the spirit :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

29.mai.2010 03:08

linnea: <3

Skrevet av: Christine Lövendahl

29.mai.2010 03:08

Wow, var ikke klar over at du hadde gjort alt dette! :) Flink du er!

Skrevet av: Lene J

29.mai.2010 11:12

YOU GO GIRL!!!;D

Skrevet av: Natalia

29.mai.2010 11:49

Lene J: bare du som ikke følger med, you cunt ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

29.mai.2010 12:00

Hallo,er det noen som er wannabe modell her så er dte jeg :P Med to 2 photoshoota jeg har vært på. Dei som har sagt sånt,er bare sjalu :) bare å være kjempestolt av det du har fått te så langt :D

Skrevet av: Marthe mine mus

31.mai.2010 11:33

Marthe mine mus: nei vettu hva du er BEAUTIFUL. vi må gjøre en shoot sammen snart. sommershoot :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

31.mai.2010 11:52

Åhh, mange flotte bilder :D Jeg skulle ønske jeg var modell!

Skrevet av: Marie

31.mai.2010 18:57

Marie: kan jeg så kan du! :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

31.mai.2010 18:58

Så gøy å lese historien din snuppa - har fått med meg bruddstykker, men ikke hele sulamitten! Du skal virkelig være stolt av deg selv :)

Skrevet av: Monique

02.jun.2010 14:10

Monique: takk kjære :) ja nå er jeg endelig det. det er noe med det og endelig få troa på seg selv. det har ALT å si :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

02.jun.2010 15:49

Jo mer jeg leser om deg og livet ditt, desto mer fasinert blir jeg :) I mine øyne virker du til å være en fantastisk jente med en enda bedre personlighet. Dessuten ser det ut til at du har jobbet for å komme dit du er i dag, og det er da man virkelig kan være stolt av seg selv. - når man har stått på for å bli det man vil.

Etter å ha besøkt bloggen din i dag, er jeg garantert en fastleser fremover :) Lykke til videre :)

Skrevet av:

12.jul.2010 00:47

Anonym: ååå som jeg skulle ønske at du hadde skrevet hvem du var for jeg må jo få takket deg for en så nydelig kommentar. herregud det varmet, kjære deg :) at det finnes sånne snille folk i verden varmer et lite pikehjerte altså! thanx!! :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

12.jul.2010 00:53

Oi, beklager, Jeg trodde navnet mitt og sånn sto der jeg. Du trenger ikke takke meg, takk heller deg selv for den du er :) - Det er du som får oss til å si så masse fint.

Skrevet av: Mari Ringen gråberg

12.jul.2010 10:59

Du er jammen meg en god inspirasjon for fremtidige jenter som ønsker å bli modell ! Håper du lyktes i alle dine fremtidige "deal" og fullfører drømmen din fra punkt til prikke :-) Lykke til og du er virkelig pen ! <3

Skrevet av: Israt J. Begum

24.jul.2010 20:38

Utrolig flink du har vært! Det virker ut som du har hatt en kjempe spennende start på karrieren din, og vært med på mye spennende :-)
Også må jeg jo si at du er veldig pen (men det vet jo en modell såklart), så stå på videre og lykke til :-)

Skrevet av: Hege Susanne

24.sep.2010 14:14

Så sykt mange fine bilder! Du virker som en solstråle bare, rett og slett! Så først bloggen din nå, og skal virkelig fortsette å lese den :D

Skrevet av: vickristiansen

29.sep.2010 17:06

Har begynt å lese bloggen din nå i det siste, og jeg liker den kjempegodt! Håper du klatrer helt til topps på blogglisten. Syns du virker kjempe koselig, og du er kjempe pen. Lykke til da :D <3

Skrevet av: Elisabeth&lt;3

30.sep.2010 16:24

Så søt du er! :))

Skrevet av: SiennaMichelle

30.sep.2010 23:03