HVORFOR "I WANNA SHOW ALL MY HATERS LOVE"...

Vi gikk inn i dette byrået veldig positive men jeg så fort at dette ble altfor mye jobb på meg og dette var ikke noe jeg var interessert i for noe som ikke var BARE mitt. Så vi la hele byrået ned etterhvert.  Jeg vurderte en stund og fortsette alene, satt opp alt for å begynne på det, siden jeg satt med alt av papirer og info uansett, men mista hele gnisten på å gjøre det. Lysten var ikke der lenger. Jeg hadde fått nok. Jeg fikk meg en knekk og ville helst bare gå i hi.

Etter dette så tok jeg en pause fra hele modelljobbinga og vurderte sterkt om det var dette jeg ville drive med. Gjorde litt soulsearching med god hjelp fra en Coach, venner og familie.

Grunnen til at jeg skriver dette er fordi at jeg aldri har giddet og svare på diverse blogginnlegg som har blitt skrevet om meg. Riktignok så er det bittesmå blogger som ikke er noe spes å bry seg om i den store sammenhengen. Og det er nettop den store sammenhengen jeg vil fokusere på Don't sweat the small stuff.
Men jeg følte det var på tide og ta tyren ved hornene. Det er noen fryktelige rykter som har blitt lagt ut om meg og hadde det vært noen andre som hadde skrevet dette om meg så hadde jeg nok gått ganske godt ned i kjelleren men når jeg ser på hvem som har skrevet det så får jeg meg en ganske god latter og svarer heller tilbake med å poengtere noen saker... ;)
Jeg ser at de har brukt en hel bunch med tid på lille meg og det har hvertfall jeg aldri giddet å gjøre med noen, spesielt ikke noen som jeg ikke tålte trynet på. Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg føler meg litt beæret over at de bruker så mye av sin energi og tid på meg. haha ;) neida.. men joda.

Så nå har jeg lagt fram min story, fakta på bordet. Står for alt jeg har gjort, with pride and joy og wouldn't change a thing. Jeg er en stolt kvinne og har endelig klart å sette pris på de viktige tingene i livet, bygget meg opp nok av selvtillitt, er endelig happy med hvordan jeg er og ser ut og har begynt å ikke være så hard mot meg selv lenger. Dette er kjempeviktig og noe jeg vil råde alle til å gjøre. Slutt med å være din egen værste fiende, vær god, ha det gøy og gjør alt du har lyst til, ta vare på de du er gla i og si hva du mener og stå for det :) Vit hvem dine venner er, forkast de falske og de du merker vil leve gjennom deg og ikke med deg. lytt til venner og familie som vil deg godt - innse at du også kan ta feil. lær av dine feil.

Det har vært et tøft år med masse tenking, drøfting fram og tilbake, grining og en hel masse latter. Nå for tiden er det mest bare latter og jeg ser endelig hva min visjon, noe som er veldig frustrerende når man føler at man mister den og mister hele drømmen sin. Jeg er comfortable in my own skin (endelig) ja visst jeg kunne ha gått ned et par kilo her og der, man kan alltids blli bedre, MEN det er ikke på et stadie som gjør meg frustrert lenger. Det gjorde det når jeg var yngre. Saken er at man blir sikker på seg selv, hva man tror på og hva man står for. Finn ut av det, så står du mye sterkere i alle situasjoner, om det skulle være jobbsammenheng, diskusjoner eller whatever.

Takk også NEI til ting som du føler ikke er riktig for deg. Vit at det ikke er farlig. Dette var jeg veldig redd for å gjøre tidligere og jeg fikk vondt i magen av å si nei til forskjellige jobber eller arrangement. Hvis jeg ikke ble med på alt som alle gikk på følte jeg meg og kjip. Nå kunne jeg ikke brydd meg mindre og tar rolige kvelder rett som det er. jeg skal hvertfall ikke slite meg ut og jeg kjenner at det er viktig å lade batteriene og nå gjør jeg kun det jeg har mest lyst til og ikke det jeg føler jeg må.

Kanskje det er en del av å bli voksen? Men my inner child vil jeg alltid holde på. Lenge leve barnslig humor!! ;)

Make your haters your motivators.....

ja, lenge leve HUMOR i det heletatt :P

Skrevet av: Charlotte S.Eikrem

28.mai.2010 16:50

Charlotte S.Eikrem: ja ikke sant! :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

28.mai.2010 16:52

Flott innlegg Christine! :) Stå på! <3

Skrevet av: Marius Blogg-fan Nixon

28.mai.2010 17:17

Tror du har rett i at det er en del av å bli voksen, men samtidig må man også jobbe en god del for å finne ut av seg selv og bli komfortabel. Og til trenger man motivasjon og vilje :) Du er heldig som har hatt støtte i familie og gode venner, det skal man ikke ta for gitt. Du er ei super jente, ChrisCross - you know I luv you <3

Skrevet av: Benedikte

28.mai.2010 18:55

bra innlegg frøken!! 4 episode: http://www.bluexeal.com/search/label/The%20Hills

god helg:)

Skrevet av: Veronica

28.mai.2010 19:54

Benedikte: luv u right back! :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

29.mai.2010 03:08

Marius Blogg: alltid marius, alltid ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

29.mai.2010 03:09

Veronica: thanx!! når jeg kom hjem så hadde jeg visst siden din oppe. så det lyste rosa fra dataen her :) så koselig :p

Skrevet av: Christine Lövendahl

29.mai.2010 03:10

Du er pen! er du modell eller no? :D

Skrevet av: Smiiiiiiiil med 8 i'er!! <3

29.mai.2010 04:40

kjempe fin blogg

kommenter gjerne tilbake det hadde jeg vært takknemlig for :D

Skrevet av: mariiexd

29.mai.2010 10:09