TOM FOR SOLOLJE? MAN TAR HVA MAN HAVER

Noen som er ute i finværet? Prøvde med en ny tanning lotion idag. Akkurat det den het. Darkening Tanning lotion. kosta $9.99 i Florida. Kunne ikke finne Hawaianas Coconut Oil'en min idag, og måtte bare finne noe annet. jeg nekter å bruke plain solkrem for det  gjorde jeg i fjor og neimen om jeg fikk farge. Aldri mer!

Denne funka heller ikke noe spes. Jeg liker å se at man får farge med en gang. Jeg vet at skille kanskje ikke er så sexy men det er jo sånn man ser prosessen ja. Elsker å se prosessen.

Siste utvei ble i kjøkkenskapet til mamma: Olivenolje. works like a charm! og billig billig. Babyolje kan også anbefales.
Er nesten sikker på at hudpleiere og bedrevitere kommer til å hyle av seg av forbandelse av min bruk av olje. "man blir jo brent!!!!". JA greit det men jeg vil bli brun. Og får jeg rynker så velkommer jeg de med åpne armer ;)
OBS OBS! Har funnet ut at huden min er såpass tykk (høhø) så olje funker kjempegreit på meg, ikke sikkert det vil være bra for alle andre.Nå sitter jeg i skrivende stund og fører over over alle nr fra den ene mobilen til den andre. Jeg føler meg som en fra steinalderen for det er sikkert en annen måte å gjøre det på (overføre eller noe, men jeg har nytt sim kort og skjønner ikke bæret av hvordan jeg gjør det og tror ikke jeg skal begi meg ut på noe kluss her)  men meg + tekniske ting = non functioning!!


...noen som gidder å gjøre dette for meg?

nei nei nei christine, olje er fy fy!! :P

Skrevet av:

02.jun.2010 21:32

Kan jeg få den gamle mobilen din? Du husker vel min rosa :( :(

Skrevet av: Oda

03.jun.2010 23:56

Oda: hehe den er så søt atte. kler deg ;) du kan betale natura!

Skrevet av: Christine Lövendahl

04.jun.2010 12:35

utrolig bra blogg du har!

veeeldig fin header og jeg elsker designet ditt.

keep up the good work:)

Skrevet av: malin

04.jun.2010 13:25

malin: hjertelig takk :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

04.jun.2010 13:55

Haha, olje har jeg også prøvd før, men finner ikke noe ordentlig olje som virkelig får huden min til å bli brun. Jeg er generelt veldig lys i huden, og på sommeren hadde det vært greit med litt farge! Du ser jo veldig brun ut da :) Heldig med det. Hehe.

Skrevet av: Isabelle nathalie

04.jun.2010 19:57

fin header :D

Skrevet av: karianne

05.jun.2010 01:23

regner med du kommer til å ønske hudkreft velkommen også;)

Skrevet av:

09.sep.2010 12:42