WORLD CUP = GIRL CUP

11 Juni braker hele helvete løs.. også kalt VM eller World Cup.
Jeg er her for å snu ditt syn på akkurat denne pesten og plagen, slik at du slipper å kaste ut/flytte fra din kjære mann som plutselig blir forvandlet til en øldrikkende latsabb i stikende klær og fullskjegg. Jeg har en følelse av at de færreste menn dusjer under VM. Gud forby at laget  deres (eller landet blir det vel) ryker ut mens han er i dusjen!!! Men dette kan jeg ikke si med sikkerthet da jeg aldri har vært der for å observere. Grunnen til det kommer under.
Det ER litt pest og plage når det er det eneste avisene skriver om, tv'n sender og alle menn går i hi i FLERE UKER. Ikke gidd å krangle med meg på dette.. en kamp er greit. 2 på en søndag MAX. men eh.. 40-50?? A big no-no!

I og med at dette foregår i Johannesburg så skjer vel mye av actionen på natta? Ikke for deg vel og merke.. du kan nok se langt og lenge etter noe hanky panky på noen uker. Eller er det måneder?? Yiiiiiikes! Rett og slett ingen vits i å prøve en gang. Men dette vil jeg at dere skal snu til noe positivt jenter:

  •  Du slipper å shave leggene og kan gå rundt og leke like mye bavian som han i løpet av disse ukene! Fair play

Fortvil ikke jenter, jeg har flere råd til hva du nå kan bruke all din tid til for her nytter det ikke å legge seg ned og grine for at man blir nedprioritert. Det er naturens gang, og ikke gidd å krangle med meg på dette en gang.. It is what it is and you know it....!


Som sagt så gjelder det å snu World Cup til Girl Cup!!!!!! (ahaaaaa...?!)

Du..

  • ...slipper å lage middag på flere uker (skal han sitte der pal får han fader mæ sulte ihjel forran brødboksen og!)

  • ...kan gå på café med jentene hver dag og klage over den uoppmerksomme hestkuken der hjemme. (men hvorfor skal man gidde å snakke om han når man kan snakke om klær, sko, sex and the city 2, sminke og hairdo's??)

  • ...kan shoppe hver dag (selvfølgelig på hans kort siden han SELVFØLGELIG har gledelig gitt deg dette siden du ikke får NOEN oppmerksomhet på flere uker. Du lar det SELVFØLGELIG brenne godt det kortet, mens du passer på å kjøpe noe hot undertøy bare for å få slutt på furtinga i etterkant. obs: husk høye hæler!!)

  • ...eller du sjekker inn HER i noen uker eller drar med deg alle venninnene dine hit..


  • ...nevnte jeg at du slipper å shave leggene?? (men i Caribbean må du det. Du skal jo flørte vilt og uhemmet med slekse menn)

  • ...om du kjeder deg ekstra så foreslår jeg at du går ut og finner deg en ny mann!!

Nå? var det egentlig så ille? slutt og klag. World Cup er jo Girl Cup!!!


NOTE! Jeg har nettop fått vite at hele scenarioet varer EN MÅNED!!!! Det var da i overkant lenge. Åssen SKAL dette gå??!

hey, kjempefin blogg du har<3

kjempefint design<33

hehe=)

Skrevet av: marit og grete&lt;3

08.jun.2010 14:27

nå ska eg gje deg ennå ein note Christine: kampane går ikkje på nattå, de går 13.30, 16.00 og 20.30 :) så dåkk kvinnfolk må bare rømma huset mens dåkk kan :P

Skrevet av: Eirik

08.jun.2010 15:13

Eirik: men det er jo fantastisk!!!!!!

Skrevet av: Christine Lövendahl

08.jun.2010 15:27

hehe;D heldigvis så tror jeg ikke kjæresten min kommer til å se så mye på fotball, så der tror jeg at jeg overlever. det er synd at han ikke gjør det får da får jeg ikke dratt ut så mye på jenteturer;)

Men hjemme hos pappa å stemoren min kommer det til å bli fotball 24/7, men jeg kan rømme til mamma eller kjæresten min:P

Skrevet av: arne-roger

08.jun.2010 20:08

Haha, denne her var jo litt arti da! I motsetning til mange jenter, så gleder jeg meg faktisk! Men så er jo jeg litt fotballgærn - etter flere år som fotballspiller. men neimen om jeg kommer til å tilbringe flotte sommerdager foran tv, fremfor sol og bading og good times!

SV: vet du - hadde en liten crispo selv - og jammen skulle det bare mangle at det er lov med sjokolade av og til! Nyt det med god samvittighet! :D

Skrevet av: Monique Lund

08.jun.2010 20:39

så bra blogg ! fant deg på plass nr.100 på topplista, gratulerer :D

Skrevet av:

08.jun.2010 21:41

Anonym: har jeg synket til plass nr 100 nå asså? hehe ja det går opp og ned her i livet :) jeg svinger meg litt rundtom der på lista :p

Skrevet av: Christine Lövendahl

08.jun.2010 21:44

Herregud du er så selvdigger, og hater alle andre. "Jeg er perfekt" hvor kom det fra?!?!?!?!?!?

Skrevet av: Ingrid

08.jun.2010 22:19

Ingrid: haha..skal jeg forklare her? hehehe.. nei jeg gidder rett og slett ikke begynne en gang! hahahahah.. good luck hun ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

08.jun.2010 22:20

Ingrid: det kom forresten fra en poster i stavanger, Ingrid ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

08.jun.2010 22:22

Oh Lord!! Èn hel måned?? Hvem gidder å spille så lenge da..

For èn gangs skyld kan jeg vel være glad for å bo alene :P

Skrevet av: Benedikte

08.jun.2010 23:48

Haha, glad kjæresten min driter langt i fortball!

Skrevet av: Vilde Kristine

09.jun.2010 00:22

Hehe, her er gubben heldigvis uinterresert i fotball - så jeg slipper alt ovenfor ;)

Her blir det akkurat som alle andre uker. fotball eller ei! ;)

SV: Ja, alltid kjekt å snuble over nye blogger innimellom! :) Tusen takk du, og samme til deg - du har jo så mange nydelige bilder :)

Ha en strålende dag! :)

*Klem*

Skrevet av: Cindy :)

09.jun.2010 08:45

Kjæresten min hater fotball like mye som jeg gjør, så hurra for det :D

Skrevet av: Little E

10.jun.2010 09:20

Johannesburg faller innenfor samme tidssone som Norge. Sola beveger seg fra øst til vest, ikke nord til sør. http://24timezones.com/

Forøvrig så eksisterer det noen av oss (les: meg) som faktisk kommer til å sitte sammen med mennene og se på fotball. VM er gøy !

Skrevet av: Maren

10.jun.2010 14:13