HAR GITT MEG SELV ET SPARK BAK!

Jeg har merket at jeg har sviktet mine lesere på bloggfronten når jeg har vært på reisefot og det er jo for dårlig av meg. Derfor har jeg laget noen innlegg som jeg kan servere dere når jeg ikke skulle være med en data så mye. Var ikke det lurt? Jeg har fått med meg at mange andre gjør det nå i sommer og da skuffer man jo ikke de som er så søte og følger bloggen daglig.

Jeg skal bli flinkere til å ta med meg kameraet rundt og rett og slett bli flinkere til å ta bilder. Av alt og alle! Nå vet jeg noen som blir glade..! So pictures it is and updates it is.

Jeg føler meg heldig som har fått være så mye i solen i det siste og håper alle har koset seg like mye som jeg har gjort til nå.

sitter og venter på frokost nå og hadde en kjempeherlig kveld i går med the best of company :) 
meg og Oda tar turen til X-Factor i Nydalen idag og for å sjekke stemninga før jeg skal ha behandling på Metrice klinikken og bli ny og fin!Jeg får fregner på nesen i sola. Æsj! Det er jo bare fint på gutter.

sweet girl! love you!

Skrevet av: hemmeligbeundrer

19.jun.2010 21:20

Fregner er supersøtt!

Mer bilder blir knall! :D

Skrevet av: Eirin

19.jun.2010 23:50

Kan du slutte å være så pen? På forhånd..TAKK!

Skrevet av: Karoline

21.jun.2010 17:22

Fregner er jo søtt da - har lært meg å like dem ettersom jeg sikkert har 100 av dem - bare på nesen!

Og er jo ikke alltid lett å få til blogging samtidig som man skal ha litt ferie. Jeg kommer til å lage noen forhåndsinnstilte innlegg når jeg reiser bort denne helga - så slipper jeg dårlig samvittighet! :)

Ha en nydelig dag snuppa! :D

Skrevet av: Monique

22.jun.2010 09:08

Karoline: hahaha.. Ja du vet, I just can't help it lissm :p

Skrevet av: Christine Lövendahl

22.jun.2010 20:42