EN DAG I MITT LIV

Etter å ha våkna opp til dette synet av meg selv... (denne groteskheten bare måtte jeg forevige)og dette her...så vurderer jeg A) å skyte meg selv for jeg innser at jeg aldri kommer til å bli et ryddig menneske og jeg blir sansynligvis aldri gift!!!!
eller B) og legge meg ned og vente på at denne dagen skal være over! Blir søren ikke gift da heller, men shit au.
Men fornuften kommer snikende (også kalt mamma) og tvinger meg med på noe så vilt som dette......American bloody Festival. Where else, men i Vanse? Også kalt Lista for de som ikke vet bedre og bor langtvekkifra.Her står vi og ser både Donald, Mikke og et himla KORPS tute forbi... (jeg HATER korps)Disse bilene tror jeg var hovedattraksjonen, men jeg skjønner det ikke...

 Jeg var der KUN for å se han:KJELLVIS!!!! og Pricilla??? Aka Foxy Lady og Hotstuff Kjell. Til min store glede så fikk jeg en wave fra helten. Satt også ca ved siden han og spiste etter paraden men siden jeg er hans biggest fan så turte jeg ikke spørre om autografen selv om det var planen. Chickened out again. Damn! Turte ikke spørre han på Kinaen heller når jeg jobba der, men det var vel litt uetisk og slenge puppen på bordet og spørre om han kunne signe den mens han var midt i "Dagens A". (beste på menyen på "Kina'en")

Etterpå fant jeg noen briller jeg har lett lenge etter... Vinbriller. En bedre versjon av ølbriller. Man er da dame for faen, og drikker selvsagt ikke øl.Lene har sett litt for mye på Saw filmene og er en av de som tydeligvis lar seg påvirke..
skulle man tro.. hadde hun bare ikke sagt "HÆ??" når jeg bemerket at hun ligna på han creepy duden i Saw filmene, så jeg tror vi er safe...


Nei!

Etterpå ville jeg gjerne vise alle hvor foxy legs jeg har...Jeg kommer hjem, fjerner krigsmalinga i trynet, setter meg til for å svare på mails and shit og sovner på sofaen. våkner opp med så store ryggsmerter at jeg ringer Panida (thaidama) og bestiller massasjetime ASAP, og forter meg å forevige dagens nyvåkna tryne nr 2...

Jeg vurderer og legge meg ned for å dø en gang til idag for jeg orker ikke synet av meg selv med en gang jeg våkner, for ikke å snakke om hvor gretten man er i en time eller 2 til man har fått våkna skikkelig... det er ei mara! Og tenkt deg å måtte gjennom det TO ganger på en dag da! You can imagine my frustration.

Fornuften tar overhånd igjen (ikke i form av mamma men av stemmer inni hodet, de er der støtt og stadig), går ned til min bror og kryper opp i senga hans og ser en halv omgang med USA - GHANA. Når det blir extraomgang klarer jeg søren ikke mer og jeg går inn med en veldig optimistisk innstilling på at jeg klarer å lage pannekaker. Så jeg setter igang...Det skulle jeg IKKE ha gjort. Det blir mye søl og jeg blir stående der i en time og røre og får stekt 4 pannekaker!!Pannekake nr 1 blir altfor tykk og den krøller seg opp i kantene og blir ikke det man vil kalle en vellyket pannekake..Den andre blir hakket værre og jeg skjønner ikke hvorfor den blir så svidd!men som alle gode husmødre så tar ikke dette optimismen fra meg og jeg skrur ned plata fra max styrke til pretty low, skyller panna og begynner fra scratch igjen...Det hjalp jo ca ingenting!Jeg dynker den 4 pannekaka i blåbær, maplesyrup og rømme og later som at den ble bra. Uansett så trøster jeg meg med at det er tanken som teller og så lenge ikke middagsgjestene mine tør å klage så konkluderer vi med at dette var suksess!Voila!  Det gikk til slutt og jeg får nå lov til å tre inn i de voksnes og husmødres rekker. Det er visst håp for meg afterall.

Setter meg ned og tilbringer resten av kvelden med Ingrid Bjørnov som er mitt idol nr 2 (nest etter Kjellvis) og synger "Bobby Brown" av fulls hals til jeg nå finner på å blogge midt i natta og rydde ut av alle skap jeg kan finne i huset. Det er en liten hobby jeg har. Ingen vits i å herme, det er egentlig ikke så gøy.

Nå sitter jeg og venter på alle fyllemeldingene som jeg gladelig skal svare på EDRU så kan de skyldige være pokker så flaue imorra når de får politisk korrekte svar fra meg! Uheldigvis er det ikke alltid jeg er så heldig og få slibrige fyllemeldinger så det kan hende jeg må sende noen selv allikevel..
Watch this space...!

Stikkord:
Kjempe fin blogg!:D

Har du noen herlige vedsiden av deg?

Skrevet av: Madde K.K

27.jun.2010 01:41

ser ut som du har hatt det kjempe koslig :)

Hva synes du om headern min? :)

Skrevet av: Andrea Lunde

27.jun.2010 01:43

Hahaha herregud å jeg ler av deg søta ^^ (eller MED DEG ,ehm:D)

klarer faen ikkje lage pannekaker sjøl,men du tok bomba. <3

Skrevet av: Marthe Fine

27.jun.2010 04:36

Hvis du ser sånn ut når du våkner så er du faen meg drømmedama mi!

Skrevet av: The man of your dreams

27.jun.2010 05:13

hahhaha, søtest.

Skrevet av: linnea

27.jun.2010 09:54

sv: de har ikke topshop i norge enda, men heldigvis sender de til norge :)

Skrevet av: Luna Anette

27.jun.2010 15:07

hehehe du er funny :)

Skrevet av:

27.jun.2010 15:10

hoho;D;D lættis innlegg! Du skriver bra;) Kjenner meg igjen i både rotinga og pannekakesteking ;P

Skrevet av: Frøken Friken (Linda)

27.jun.2010 22:32

Frøken Friken (Linda): hehe.. takk for det. hvordan SKAL det gå med meg!!??? ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

28.jun.2010 06:26

Jeg tar gjerne imot en fyllemelding fra deg =P

Skrevet av: One man

28.jun.2010 18:00

One man: hahaha.. jeg kan jo ikke sende deg fyllemelding når jeg ikke vet hvem du er. send nr så fyllemelder jeg en vakker dag hahaha

Skrevet av: Christine Lövendahl

28.jun.2010 20:56