PUPPER!!!

HA!! Fikk oppmerksomheten din der gjorde jeg ikke? Bare en liten avsporing til de fjortisguttene som jeg vet titter på bloggen... Men dette er desverre ikke så interessant for dere allikevel. Dette er mer peket mot storesøstera deres.

(...et lite plaster på såret til griseguttene.)

Det er noe jeg har tenkt på, kanskje heller fundert på. Nei heck, jeg har irritert meg over det - og jeg har en feeling at jeg ikke sitter alene med denne irritasjonen.

Er det ikke typisk at når man finner en fin BH så finnes de aldri i normale størrelser? De fleste, eller ganske mange da, av oss norske jenter bruker ikke 65A. Am I right? Hvertfall ikke om du er over fylte 20.
Men alltid når jeg går på f.eks H&M, Lindex, Cubus etc hvor jeg synes at de har kjempemange fine BH'er og sett, og de koster heller ikke skjorta så er det god damn ALLTID bare små størrelser?

Du tenker kanskje med en gang at, er det noe rart da? Det er vel førstemann til mølla det?
Det er det IKKE, for jeg har nemlig jobba på en av disse kjedene selv og når man fikk inn nytt så kom det mange A og B cup'er, såvidt det var en C cup og fant man en D så var det sensasjon og det var ikke snakk om å få inn noe større.
BH'er og sett er en 'forbruksvare' som man fort går lei av, fort vil bytte ut osv og da synes jeg det er greit å kjøpe disse billige men jeg ender alltid opp med og måtte kjøpe dyre, dyre sett fra f.eks Triumph fordi de er typisk de eneste som fører større/normale størrelser. Men de er KJEDELIGE.org!!

Jeg vil også bruke de søte og fine settene! OG jeg vil også ha riktig passform og støtte sånn at man ikke ser ut som man har 4 pupper eller at man ender opp med ryggproblemer før man er passert 30. Det er ikke akkurat hot.
Dette er kanskje ikke et verdensproblem med det er et problem. Mange av mine venninner klager over det samme og de er normale, tynne jenter, jenter i forskjellige størrelser og bygd og da lurer jeg på hvorfor norges, ja nordens største kleskjeder tar inn 'bare' disse? Så vidt jeg husker så satt vi alltid igjen med en haug av disse små størrelsene i tillegg til at vi satt igjen med skuffende kunder. Det er 5 år siden jeg jobbet i en sånn butikk og det har ikke forandret seg en pøkk.

Victoria's Secret har alle størrelser i og med at, ja - det hadde naturlig nok ikke funket med 'norske' størrelser i USA. eller hur?

Hvor kan man finne BH'er som ikke er laget for pubertetsbarn? Nettsider? Noen spesielle butikker dere vet om?


www.asos.com

Fikk nettopp tilsendt BHer og bikini i 70FF, LOVS THEM <3

Skrevet av: Oda

28.jun.2010 17:21

Jeg har ofte irritert meg over dette. Jeg kom over en side en gang hvor du kan sende inn mål av deg selv og få en perfekt passform på puppene så du ikke ser ut som bestemor eller Pamela. Men husker ikke siden nå, skal prøve å finne den igjen. Prisene var heller ikke så ille.

Skrevet av: Cecilie Therese

28.jun.2010 17:24

Jeg finner dessverre aldri noen som passer 100 %. =( Sliter skikkelig med det..

Skrevet av: Luna Anette

28.jun.2010 17:29

Er enig i det meste der.. Victoria Secret har mye bra!

Skrevet av: Emilie

28.jun.2010 18:11

HELT enig! Tenk at det er SÅ vanskelig å finne fine BHer i større størrelse enn 75c.... Det er jo ikke uvanlig å ha større pupper enn det da? Har ikke lyst til å se ut som ei 5-barnsmor på 45 år fra USA liksom, vil ha fint undertøy! :P

Skrevet av: Heidi Øksendal

28.jun.2010 19:00

Kappahl har ganske mange søte og fine sett, opptil størrelse DD.

Jeg bruker selv DD, og har kjøpt masse fint der

Skrevet av: Silje

28.jun.2010 19:29

Heidi Øksendal: det er nettop det som er poenget ja. noen må vel kunne produsere noen normale BH'er til normale folk. vil ikke si at f.eks 65B er så veldig normalt

Skrevet av: Christine Lövendahl

28.jun.2010 20:56

Silje: har Kappahl? jøss! har jeg aldri trodd. takk for tips :) regner med de ligger på ganske lik prislinje som de andre kjedene her

Skrevet av: Christine Lövendahl

28.jun.2010 20:58

D-cup er jo umulig å finne. Finner man det så er det hvertfall ikke en fin BH man har funnet!

Skrevet av: Karoline

28.jun.2010 21:32

vet ikke av noen jeg :-)

Skrevet av: Anenv

28.jun.2010 21:55

Blir ikke ny plattform. Men en ny start, på den samme adressen ;)

Skrevet av: Jannicke Due

28.jun.2010 22:00

sv: haha..det er en ball som spretter;P den første animasjonen som har blitt laget eller noe i den duren ;p Han har navnet til datteren vår på den andre armen og stjernetegnet sitt i stein mellom skulderbladene.. han må jo nesten tatovere navnet til sønnen vår også.. men vi vet ikke helt hvor;P

Skrevet av: Frøken Friken (Linda)

28.jun.2010 22:44

sv: Satt på akrylnegler på Tone Lise akademiet av en senior elev;)

Skrevet av: Frøken Friken

28.jun.2010 23:26

Karoline: nei ikke sant. er det jeg og føler :s

Skrevet av: Christine Lövendahl

29.jun.2010 17:59

Celise i Lyngdal.

(Tidligere Twist)

Skrevet av: Desiree:-)

01.jul.2010 18:53

http://lasenza.co.uk/
Fantastisk side med store størrelser! :)

Skrevet av: Mona

04.jul.2010 18:05

Jeg har ikke hatt sjangsen til å kjøpe bh i kjedebutikkene på 3-4 år nå. Det siste året med HM-bher hadde jeg "dobbelpupp". Men så kom undertøyskjeden Change til byen, og det var en ny verden. Fikk helt "nye" pupper og de fører bhene opp til k tror jeg. Fra HM's 85D gikk jeg til 80G på Change. Ei venninne som trudde hun brukte 80DD, gikk til 75F.. Anbefales virkelig! Eneste negative er selfølgelig at dette undertøyet koster.

Her om dagen kikket jeg på Lindex sin generous kolleksjon, noe som alltid har sett ut som gamle kjerring undertøy, men for første gang på 3 år, kjøpte jeg meg en bh til under 400 kr. En kjempesøt rosa bh i silke med blonder:) Så verdt å ta en titt der også!

Sier dette bare som tips til jenter generelt, for Change åpnet en ny verden for meg. De har bher fra a til k, og jeg må virkelig si at ja, man betaler for kvaliteten!

Skrevet av: Kine

05.jul.2010 11:35

Kine: tusen takk for gode tips Kine :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

05.jul.2010 20:41

helt enig med deg der !!! jeg bruker 85 c.. å alt er jo borte når jeg skal ha meg en stakkars bh.. å jeg er litt kresen på bher :p

Skrevet av: Kristine

07.jul.2010 00:36