SMILEHULL

Herreguuuuud så fantastisk!!!  Akkurat det jeg har ønska meg.
Jeg har mast på venninna mi LENGE om jeg kan få smilehullene hennes men nå kan jeg jo bare kjøpe de selv!
Mucho fantastico. Daily Mail skriver at det er Cheryl (Cole) Tweedy sin feil og at smilehullsoperasjoner, også kalt "Designer Dimples" har hatt en økning på 11 prosent de 2 siste månedene.
Da var ikke den skilsmissen og styret helt forgjeves da. Tenk så mye finere de Engelske jentene ble nå.
Er pretty sure at dette ikke kommer til å slå godt ann hos alle dere som freaker bare dere hører ordet kniv eller sprøyte, og i tillegg gnåler om at man må være som man er (når ikke man blei som man sku :p) og bla blaaaaa... men se så forbaska søtt!


Jeg ble desverre bare født med et lite smilehull på den ene siden som kun viser seg når det føler for det, og det er uakseptabelt. Noe annet som også er helt uakseptabelt er at jeg er dønn våken mens det ligger 2 mannekjøtt spredd på sofaer rundt meg. For griseungene som lurer.. det ble ikke noe på meg! damn! jeg var sikkert for full og ufyselig eller noe værre. Det er godt jobba når det var sånn 6 kjøtt her i natt for meg og ta av og så sitter jeg igjen med bare 2!! og til og med ikke DA klarer jeg å dra snøret i land! Jaja, jeg får gråte en skvett så blir det nok bedre.
Problemet, som vanligvis ikke er noe problem, men det er det NÅ - er at nå er det ikke mer igjen og rydde eller vaske på. What to do? Det er ikke mitt hus så jeg kan jo ikke akkurat begynne i 2 etasje? Or CAN I???
Eh.. ja.. vi ramla litt utpå igår.... Det var jo tross alt mandag! Gud hvor gøy det er med spontanfylla. Way better than helga.

Nå skal jeg våkne mannfolka og løpe! Ha!

Noen som joiner meg på en liten smilehullsoperasjon - eller 2?

Ååå! Vil ha:D

Skrevet av: Camilla

29.jun.2010 15:14

utrolig fint med smilehull. hilsen en gutt

Skrevet av:

29.jun.2010 17:52

Cheryl Cole er nydelig. Jeg har sett henne før. Så lav og såå høye hæler.

Skrevet av: Qtie

29.jun.2010 18:02

Sv: Haha, jeg vet! Skulle gjerne sett ut som henne :P Cheryl Cole også forsåvidt..

Skrevet av: Luna Anette

29.jun.2010 18:48

PS! La deg til på linkene mine, jeg. Du har så fin blogg.

Skrevet av: Luna Anette

29.jun.2010 18:50

oh, no, du burde ikke gjøre det! da blir de permanente! det vil si de viser seg hele tiden og ikke bare når du smiler! not lekkert!

Skrevet av: Dagens Outfit Norge

29.jun.2010 19:43

haha.. enda ett lættis innlegg;P Underholdene den bloggen din, gitt;) hehe.. nei, jeg er absolutt ikke oppdatt av smilehull..vet ikke om jeg har det selv engang..haha..*sjekke i speilet* hmm..jeg har visst ett lite ett på venstre side;P jaja..

sv: Nei, ingen tatoveringer her, gitt.. har muligens lyst på en på ankelen med navnene eller fødselsdatoene eller noe til ungene..men jeg er neimen ikke sikker..

Skrevet av: Frøken Friken (Linda)

29.jun.2010 20:41

Dagens Outfit Norge: oi... har jeg ikke tenkt på.. hmmm.. sure?

Skrevet av: Christine Lövendahl

29.jun.2010 23:35

Joda. Jeg og en venninne var på VM-kveld hos en kamerat forrige uke og vi startet å rydde 2 etasje og vi når guttene prioriterte Fifa..

Så bare å rydde 2 etasje også kjære :D

Skrevet av: Karoline

30.jun.2010 00:07

hun er utrolig pen !

Skrevet av: anenv

30.jun.2010 12:57

jeg har også store smilehull på begge sider og jeg har aldri likt dem da jeg var liten,det er nå i det siste jeg har sett hvor fint det faktisk er !

Skrevet av:

02.des.2011 18:47