MITT FERIEPARADISJeg bare ELSKER sommeren. Who doesn't?! I år skal jeg ikke på noen 'ferie' utenom å feriere hjemme hos mamma og de på sørlandet. Her er det helt fantastisk og jeg elsker huset og hagen her hjemme. Pappa er så flink til å bygge og lage uteplassen topp og mamma er så flink til å pynte og gjøre det koselig når han er ferdig. Idyll.
Jeg storkoser meg med og døse i hengekøyen og plaske i bassenget med 24 grader i, jeg må ha det såpass før jeg tør å duppe meg. Pyse!
Her skal jeg gjøre så lite som mulig, bare nyte livet og sommeren med gode venner og familie. Grilling og båtturer. Late dager på plenen og sene kvelder i utestua med litt vin og te og et stort pledd rundt meg i godt selskap.
Når sommeren er over og den lange vinteren kommer så kan man heller reise bort synes jeg. Jeg er en av de som ønsker sol og varme rundt meg hele året men sånn har vi det ikke akkurat her i nord. Jeg vil aldri reise utenlands om sommeren når det er så varmt og deilig i norge, og hvem sier nei til en sørlandsommer?
Ingenting er som å komme heim te ho mor og lade batteriene med long walks on the beach. Viktig å få med seg så masse natur som mulig om sommeren, mens man kan. Det gjør godt for sjel og sinn.

Ønsker dere en god sommer :)

Sommerens favorittsang. Man kan ikke annet enn å smile og føle kjærleik når man hører den.


ååå, et sånt basseng skulle ALLE hatt! særlig vi!

Skrevet av: Dagens Outfit Norge

01.jul.2010 16:49

det så kjempe herlig ut :)

hunden var er en tibetansk spaniel :D

Skrevet av: LINDA. MOTE, SHOPPING OG LIVET

01.jul.2010 16:54

fint!

Skrevet av: Anenv

01.jul.2010 20:59

så nydelig. nei man trenger ikke å reise bort om sommeren når det er fint hjemme :)

Skrevet av: Marthe

01.jul.2010 22:46

ha en god sommer fina

Skrevet av: LiseLinn

02.jul.2010 05:03