CHICKS AND DATING, ALTSÅ..

Det er en ting som gjør meg frustrert. Egentlig er det flere men akkurat dette kom jeg til å tenke på nå etter at jeg så et par episoder av The Hills. Her har du flotte, tydeligvis vellykkede jenter på deres områder, de har verdensuksess, drømmeleiligheter og drømmegarderoben etc.. ja you name it, de har det selvfølgelig.
Det de i tillegg har er en haug med issues over boys boys boys. Why??

Nå sier ikke jeg at kjærlighet ikke er en viktig ting men dette går på noe helt annet og det er selvbildet til disse flotte jentene. Nå er kanskje ikke akkurat disse, de smarteste knivene i skuffa men veldig mye riktig har de gjort for å oppnå denne suksessen som de har og allikevel så har de latt hjernen sin gro fast på en ting, og det er en eller annen loser fyr.

Jeg skjønner at dette er TV, men sånt finner du overalt! Fantastiske jenter som har alt going for seg, men så er de nesten BESATT på det faktum at de TRENGER noen. Og denne noen kan i mange tilfeller, ubevisst ødelegge mange ting for denne flotte jenta på grunn av at hun mister sin egen selvrespekt og sin verdt. Hun blir besatt av tanken/fyren og lager til og med en haug med unødvendig drama og mister etterhvert fokuset på tingene hun hadde i livet. Jeg har sett mange tilfeller av dette og jeg forstår meg bare ikke på det.

Nå snakker jeg ikke om 40 år gamle gifteklare kvinner men unge 20 åringer som skal leve livet og ikke ha så mange issues. Unødvendig issues som man lager selv, for let's face it - vi jenter er eksperter på å koke sammen noe stygt drama oppi vårt eget hode, analysere ting opp og ned. Ting som egentlig ikke var så stort. Vi gjør oss selv usikre!
Og det værste er at man lar random guys få ødelegge så mye. Unødvendig mye.

...DETTE er jeg så utrolig uenig i. Det er noe steingalt når 2 personer har bare 1 tanke mellom seg og et freakin 'hjerte som banker som et'. haha.. for noe sprøyt. Hva skjedde med uavhengighet? Ja love is beautiful og alt det men hva skjer med individualiteten og selvstendigheten. skal den fordufte for at man forelsker seg og har noen man er gla i? Tull og tøys og fanteri!

Ta Kristin i The Hills for eksempel..
Hun er "hovedpersonen" i serien og den som har mest problemer og styr og snakker ikke om annet enn Brody, som dater flust av andre jenter rett forran trynet på henne. Gang på gang. Hun har alt going for seg og hun kaster bort flotte opplevelser, venner etc på en dude som ganske klart ikke vil ha henne. Why? Why?? Det blir en besettelse for henne.

..vet ikke om jeg skal synes synd på henne eller rive meg i håret av frustrasjon når jeg ser henne.

Jeg føler at 20 årene er til for å ha det gøy, nyte livet, lære, forme seg som menneske, knytte gode vennskap og lage minner og opplevelser. Jeg har selv blitt dumpet og heartbroken og siklet etter en fyr jeg ikke hadde sjans i havet på å få kloa i, men burde man ikke ha kommet over det nå? Burde man ikke fokusere mer på seg selv nå? Sånt drama var greit når man var 16, da var jo hormonene all over the place.

Greit, om det er noen man er ordentlig gla i så sier jeg ikke forget about it, men her er det snakk om dating og selvrespekten. Ikke sitt og sutre over en fyr kveld på kveld og kast bort fine dager og tid med venner for at du uheldigvis ikke var førsteprioritet akkurat den kvelden. Shit au! He's a loser anyway :p


Jeg elsker å treffe nye folk og jeg dater og gjør akkurat det jeg vil, når jeg vil. Akkurat nå så dater jeg ikke så mange (hihi), men det er heller ikke FØRSTEPRIORITETEN å gjøre det. Om man treffer noen som man har lyst til å treffe så er det nice, det er en BONUS i livet ditt. Oppmerksomhet, flørt og attraksjon, spenning og alt i den gata er viktig, men ikke la det være det eneste som står i hodet ditt. Det er akkurat her mange av mine venner, og meg selv i min fjortisperiode - det er man jo i ganske lang tid- gjør feil.

Jeg vil ha mitt eget liv, mine egne meninger som ikke trenger å være like hans meninger for at man tror at det gir poeng i boka hans. Kanskje han til og med ikke liker nikkedukker? Jeg vil ha mine PMS dager ifred, hvor jeg ikke forstår hvorfor jeg tuter for ingenting - uten å tenke på hva noen, og hvertfall ingen menn, måtte synes om den saken.
Når jeg treffer noen så vil jeg lære meg og kjenne de på en normal, casual og spennende måte. Ikke oppsatt og krampeaktig  hvor du etter en date kryssforhører han om han eeeegentlig treffer noen andre i tillegg til deg. Let's face it.. Kanskje han gjør det, kanskje ikke - men why care? Hva har det å si? Er det om å gjøre å beslaglegge noen?
Når jeg er ute med noen så gidder jeg hvertfall ikke å tenke på om han synes hun der borte er fin..? Han er ute med deg, for at han VIL være ute med deg. Det er ikke noe du har slått han ned og tvunget han med på for han har etter all sansynlighet og forhåpentligvis fri vilje ;) Og hadde han ikke vært keen på å treffe deg så finnes det nok av dødsdårlige unnskyldninger han kunne ha brukt for å komme unna. 
Lev livet, med deg selv og med alle og hvem du måtte ønske. Ha en herlig sommer og se positivt på det meste. Men gjør ting for DEG! Da tror jeg det blir en bedre verden rett og slett :) world peace og alt det der..

...ja det er søtt, men noe som kommer i tillegg til ditt liv, ikke noe som GJØR ditt liv.

INTIMACY - Into Me I C - Love Guru ;)

The Hills følger jeg ikke med på....men det er viktig å ikke miste seg selv, og ikke ta til takke med noe man ikke egentlig vil ha, bare fordi man vil ha noen å være sammen med. Det er viktig å være selvstendig, trives i eget selskap og så nyte kjærligheten når den kommer, som et tillegg i livet!

Sv: det er alltid moro med Ikea tur!! og uansett om man ikke skal ha noe, så kommer man ut med en handlepose! Om det var så mye nytt...tja kanskje litt nye farger i servise, håndkler og sånne ting....ellers er det jo mye av det samme som allid er der!!

Skrevet av:

08.jul.2010 20:11

Jeg skrev en kommentar akkurat og glemte legge inn navn og link til bloggen!

Skrevet av: Vestfoldgirl

08.jul.2010 20:12

Liker hodet ditt =)

Skrevet av: Bloggprinsen

08.jul.2010 20:14

Sv: Hadde ikke giddet bloggingen jeg heller, hadde det ikke vært for mange fantastiske bloggere og lesere der ute <3

Skrevet av: Chrissie Petersen

08.jul.2010 20:20

Så bra skrevet, Christine! Du har helt rett i det du sier, det nytter ikke å la hele livet dreie seg om jakten på "den rette", og glemme alt annet rundt seg. Man må først og fremst leve sitt eget liv!:)

Skrevet av: Tone

08.jul.2010 20:20

Utrolig bra innlegg!!!

Åh, kjenner jeg er så enig - SÅ enig!

Skrevet av: Hanne

08.jul.2010 20:25

ååååhfysøren Christine! har lest heele innlegget jeg nå, følte meg både truffet av og til og fikk meg en god latter også!

Det er jo så sant, vi jenter er så flinke når det gjelder å være sta og høre på kun hva sitt eget hode sier.. det er ikke alltid det er så bra, for å si det sånn!

nei, men helt ærlig. du ga meg noe å tenke på og et helt annet syn på dating og gutter .. akkurat nå ELSKER JEG DEG, faktisk!

Skrevet av: &#9829; DONNA LOUISE GJELADINI

08.jul.2010 20:46

Flott tekst. Jeg mener at man må ha mer i livet enn en mann. Selv om jeg har vært sammen med samme fyr i over fire år nå, så betyr jo ikke det at jeg har mistet min selvrespekt eller selvstendighet. Men det sitatet synes jeg faktisk er fint, for noen ganger er det herlig å føle det samme som en annen, men nei, det bør ikke være alt. Og The Hills jentene burde nok ha lest denne teksten, alle som en. Loved it! ;)

Sv: Takk for en kjempefin kommentar. Fikk et smil om munnen da. Jeg har Canon Eos 1000D, her med standardlinse. Ikke den dyreste eller "beste" modellen, men jeg er fornøyd jeg. :)

Skrevet av: Monica

08.jul.2010 21:02

sv: haha, kunne ikke sagt det bedre selv!

neimen serr, diggbart innlegg! lett favoritt og lett kopier-lim inn på word eller note-to-self greie :p

Skrevet av: &#9829; DONNA LOUISE GJELADINI

08.jul.2010 21:26

veldig veldig bra skrevet...

Skrevet av:

08.jul.2010 21:29

Du er vel herlig du! <3

Skrevet av: Linn

08.jul.2010 21:53

SV: tusentakk :-)

Skrevet av: <3 mko

08.jul.2010 21:53

Kristin og Brody konflikten er nok mye spill for galleriet også da... :)

Skrevet av: Dagens Outfit

08.jul.2010 21:57

seriøst, altså! Hello twin-sister :D

typisk at man skal late som om man vet såååå mye og tipse folk og anbefale og råde, og til slutt sitte igjen og sutre selv :p kjenner meg igjen, den svir! spesielt hvis noen minner deg på dine egne wise words!

tror jeg skal anbefale innlegget ditt jeg .. eller kanskje bloggen din! hoehoe, da ower du meg bigtime!

Skrevet av: &#9829; DONNA LOUISE GJELADINI

08.jul.2010 22:05

Dagens Outfit: ja det har du nok veldig rett i. men jeg føler at noen jenter ER sånn IRL :p

Skrevet av: Christine Lövendahl

08.jul.2010 22:08

sv - hehe , ja ;) men jeg har lest blogger i hele dag , så ble litt lei :-p

Skrevet av: Therese Birkeland

08.jul.2010 22:17

hhahaha, serr jeg dør av deg!

slutt å skriv til meg, du dreper meg!! det hadde jeg gjort hvis jeg måtte skrive inn navn, adresse unameit, hver gang jeg hadde kommentert.. hadde lett droppa det :D haha neida, tror ikke jeg hadde klart!

oh, fett mann da blir jeg toppblogger <333! det jeg prøver å oppnå hele tiden daaaaaa.. omgomg, endelig noen som har skjønt det :D takk for deet ass! nå ower jeg deg bigtime igjen!!!!

du, har du både blogg.no og .com? nå skjønner jeg ingenting.. kommentarene mine kommer jo på begge sidene!?

Skrevet av: &#9829; DONNA LOUISE GJELADINI

08.jul.2010 22:22

sv: hihi :) det morsomste er vel å delta? eller ? :)

Skrevet av: Linda - fotobloggen

08.jul.2010 22:24

haha, du og den engelsken din..hører du at jeg hermer? du har sånn indirekte påvirkning på meg. fysj fy og skam :p kan ikke være bra!

nei, aner ikke jeg? har ikke prøvd de greiene der så jeg vet ikke hva jeg skal si på det .. hm, send brev eln til blogg.no! kanskje de har en lite clue!

Skrevet av: &#9829; DONNA LOUISE GJELADINI

08.jul.2010 22:36

Fin blogg :)

Skrevet av: &#9829;Nadia - Svarer på alle kommentarer!

08.jul.2010 22:45

Fin blogg :)

Skrevet av: &#9829;Nadia - Svarer på alle kommentarer!

08.jul.2010 22:45

norsk-amerikaner er greit det, vi har det alle i oss :-) sånn av og til .. du er litt sånn, bra ekstrem :p heheh, neida liker det!

pilates-ish er bare slit, zumbaaa er greia vettuu! jåå, men kos deg videre! seriøst, jeg ble sliten av det her, har mista all energi nå :p hhaha

så nå tror jeg det blir paradisehotel-maraton elns! ihvertfall ikke mer pc!

ja, flott! ellers sletter jeg mitt!!!!! haha

Skrevet av: &#9829; DONNA LOUISE GJELADINI

08.jul.2010 22:58

DONNALOUISE: DEN ser jeg ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

08.jul.2010 23:02

Åh, du er i hvert fall moden og reflektert og det er jammen bra!!! :D Finnes nok av folk som ikke er det, har aldri sett the hills, men hørt om det og disse jentene. Du har helt rett, livet dreier seg om mye mer enn en mann ;)

SV: Tusen takk! :D

Skrevet av: Janne-Kristin

08.jul.2010 23:41

Janne: nja.... moden og reflektert, jeg vet ikke jeg. tror vi kaller det et klart øyeblikk hvertfall ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

09.jul.2010 00:13

veldig bra skrevet :) og tusen takk for kommentaren!!

Skrevet av: Cezz

09.jul.2010 00:24

Har jeg lov å si "i love you" nå? Neida, men det var syykt bra skrevet! Tenkt på det samme selv, men er bare noe som koker rundt i hjernen min, aldri noe jeg får skrevet ned på papir. For er det noe jeg har sterke meninger om, så blir det fort til at ting blir litt for hissig, og det kan gå litt over streken, haha.

Men creds til deg! Det innlegget var sykt bra!

Skrevet av: &#9829; MISS KIKI

09.jul.2010 02:47

wow, bra innlegg! du har værtfall en veldig bra tankegang. skal prøve og ta til meg det du har skrevet :)

Skrevet av: xFabulous

09.jul.2010 04:06

Så utrolig bra skrevet! Og jeg er enig i hvert ord! 20-årene burde handle om så utrolig mye mer en forhold.

ang. Brody så må man ha rimelig lavt selvbilde for å ville bli sammen med han ja! Men mindre man kun er ute etter å ha det gøy da..

Skrevet av: nalille

09.jul.2010 09:01

Godt skrevet frøken!! :)

Skrevet av: Monique

09.jul.2010 09:47

Jeg elsket Brody helt til jeg traff ham på nach. What a douche.

http://odaen.blogspot.com/2009/10/hate-it-or-love-it-underdogs-on-top.html

November i fjor - good times.

Skrevet av: Oda

10.jul.2010 15:10

Beste innlegget jeg har lest på lenge!! TAKK!!!!;D;D Vi trenger å høre det alle sammen!;);)

Skrevet av: Frøken Friken (Linda)

12.jul.2010 22:04

Gillar din blogg !

Du är vääldigt söt och skriver bra :D !

Skrevet av: Thereze

13.jul.2010 22:35