PILATES


God morgen godtfolk.
Jeg er oppe GRYTIDLIG og venter bestis her any second. Hun skal nemlig lære meg et Pilates program som jeg liksom skal kunne klare selv etterhvert. Jeg vet ikke om hun husker at jeg bruker ca 1,5 år på å lære meg ting, som fra når vi danset på jazzballetten sammen når vi var 'små' og jeg akkurat hadde fått lært meg rutinen, stolt og gla, så skulle vi selvfølgelig alltid begynne på en ny dans. Hver forbaska gang!!! Needless to say, det ble ikke noen danser ut av meg men jeg likte 'treningen'. Nettop fordi jeg ikke syntes det føltes som trening. Det gjorde heller ikke håndballen de første årene, det var jo bare gøy til man måtte velge mellom drikking/boys og håndballkamper. Da kastet jeg bort det lille talentet jeg hadde og satset på en karrierer på fylla heller. Det har jeg ikke angret på siden. Få ungene på flaska før idretten tar dem asså!!
Neida.. Joda..
Siden jeg fant ut at jeg ikke er noen lagspelar så har jeg alltid lett etter andre former for fysisk aktivitet. Ikke liker jeg å løpe så noen form for sport er egentlig utelukket. Ikke liker jeg å sykle så spinningtimene skipper jeg også lett. Ikke liker jeg at noen forteller meg hva jeg skal gjøre og ikke gjøre så den derre personlig trener styret var hvertfall ikke noe for meg, spesielt når han ringte og prøvde å få meg opp for å trene før klokka 12 om morgenen. Jeg SNAKKER helst ikke før kl 12, let alone work out asså.
Men.. Det er håp for sånne som meg vet dere. Pilates.
Det har jeg trent før. Har vært på noen timer her og der, signet medlemskap her og der på forskjellige treningssentre men jeg klarer jo aldri å binde meg eller fulføre noe for jeg går fort lei så det blir alltid med de derre støttemedlemskapene. Faen!
Oooohh..
Note to self: Ring Spenst i Kristiansand og frys medlemskap. Jeg får visst ikke lov til å avslutte det for jeg har bundet meg eller noe sånn.
Jeg sier at jeg skal fortsette. Snart. Jeg lyver så det lyser av meg men det ser ikke de over telefonen.
Note to self 2: husk å lese det med liten skrift!!

Så nå skal bestisen min her vise meg et program som jeg hverken trenger å stresse bort til et treningssenter, psyke meg opp til noe kamp eller grue meg til kordinasjoner eller lagspill. Man trenger bare ei matte og en ball. Fantastic.

Hvor lang tid før jeg går lei? Jeg tar tiden fra... NÅ!


Er dere spreke folkens? Hva trener dere? Please ikke si at dere trener hver dag for jeg har faktisk litt dårlig samvittighet. Really..

haha alltid bra å være støttemedlem på et treningssenter ;)

Skrevet av: Dagens Outfit Norge

08.jul.2010 11:29

Det virker jo kjempegøy å prøve pilates da! Viktig å lese det med lita skrift på de treningsenter-avtalene jah;) er selv "støttemedlem" på Spenst, he he :)

Skrevet av: Eva Lill

08.jul.2010 11:35

sv: Så utrolig tøft! Var du der lenge? Tok du generell?

Skrevet av: Ann Kristin Rimol

08.jul.2010 12:41

Aldri prøvd pilates før, men har hørt mye om det..

Sv: Mobbing på nettet er like ille som mobbing i det "virkelige liv" for å si det på den måten. At folk skal skrive så slemme og forkastelige kommentarer til hverandre, skuffer meg. Man begynner virkelig å tenke på "hva tenker andre mennesker på når de gjør noe sånt", men det er igjen ufattelig vanskelig å få stoppet det. Om man klarer å stoppe noen, så vil det doble seg med mobbere over nettet igjen like etterpå.

Har selv tatt meg veldig nær av slemme og krenkene kommentarer, men det virker som om jeg klarer å heve meg over det. Det kommer jo krenkende kommetnarer i ny og ned, men de blir ikke godkjent, og havner i søpla med en gang. Sånn som du sier, når man ignorerer det, så kommer det slike kommentarer som du skrev der. Hvorfor skal man gidde å bruke egergi på noe sånt? Hvorfor bruke energi på å rakke ned på andre? Bruk heller energien på seg selv og begynne å tenk litt med hodet, mener nå jeg.

Som sagt, veldig synd at Norge har så kraftig mobbing over nettet so mdet egentlgi er.

Skrevet av: Chrissie Petersen

08.jul.2010 13:15

det vil jeg prøve :)

Skrevet av: life of nikky

08.jul.2010 14:06

jeg har trent pilates lenge og det er kjempebra trening! likte du det?

Skrevet av: Marie Antonsen

08.jul.2010 14:20

Jeg har faktisk aldri testet ut Pilates, men veldig lyst å prøve :)

SV: Ja strandvesker er et must. Har selv ingen foreløpig, men MÅ bare ha en snart ;D

Skrevet av: kari

08.jul.2010 14:33

Ja dette gikk jo som en drøm det!! Nå må jeg bare få lært meg rutinene så er jeg i full gang her.

Gud så mye mer klar for dagen man er etter en liten halvtime med dette :) anbefales! kan godt legge ut det 'superlette' opplegget her om noen ønsker det?

Skrevet av: Christine Lövendahl

08.jul.2010 14:58

Jeg var faktisk veldig flink en periode, og trente minst fem dager i uken. Zuuumba<3 Jeg har falt helt ut igjen nå, men jeg har tenkt å starte opp igjen så fort samboeren er ferdig med ferien. Sjanseløst å trene og spise sunt når det er ferie;)

Sv: Jaa, det ble litt snus på min kjære gitt. Så nå er det en fornøyd gutt bak rattet her.

Håper du har en super dag:)

Skrevet av: Tone

08.jul.2010 15:00

Pilates er jo bare helt suverent! Går på pilates to ganger i uken på treningssenteret mitt, men nå er det desverre slutt for sommeren. Prøver å få til litt pilates hjemme i stuen istedenfor, men motivasjonen er ikke like god for meg når jeg er på egenhånd, så kanskje jeg bare må tilbake på tredemølla i noen uker mens jeg venter på at pilatestrenenen kommer hjem fra ferien. :)

Skrevet av: Maria

08.jul.2010 15:01

Pilates ser moro ut! Har jeg også lyst til å prøve ^^

Sv; Jeg hadde ikke venta meg å bli det i det hele tatt, så bare vent! Det kommer fortere enn du aner :D

Skrevet av: Ingrid Anette

08.jul.2010 15:19

det er en av de beste treningsøvelsene, spesielt for jenter. man strammer jo opp ca alt. ja, legg gjerne ut programmet

Skrevet av:

08.jul.2010 15:22

Jaa, det tror jeg også! Jeg har visst hvem han var lenge og har egentlig mislikt han litt. Syns han virka så selvgod og sånt. Så ble vi kjent for ca 3 mnd siden og jeg tok visst fryktelig feil! Heldigvis ^^

Skrevet av: Ingrid Anette

08.jul.2010 15:36

Bilder!? =P

Skrevet av: Bloggprinsen

08.jul.2010 17:38

Bloggprinsen: bilder??

Skrevet av: Christine Lövendahl

08.jul.2010 18:05

digger pilates :)

Skrevet av: Anenv

08.jul.2010 19:32

Jeg er sprek når det passer meg :P Haha!

Trener mest styrke. Har aldri prøvd pilates..

Skrevet av: Hanne

08.jul.2010 21:24