ER DET NOEN 'VITS' I Å KOMMENTERE?


Jeg leste på en svensk blogg her om dagen (kan jo ikke huske hvilken - gullfisk..) at det var noen som tok opp en debatt om hvorvidt det var 'vits' å kommentere på storbloggene. Altså sånn som Blondinbella, Kenza etc for de svarer aldri allikevel (nå har de jo LITT å svare på også da..)
Jeg kan til et punkt se det men på en annen så gjør jeg ikke det..

Det er ikke alltid man kommenterer for å få 'tilbake' men heller det at man vil utrykke sin like eller dislike med innlegget/tingene de skriver om/anbefaler etc, men det er jo selvfølgelig hyggelig å få kommentarer tilbake pga at du får en dialog med leserne dine og får forskjellige synspunkter på ting.
Når det gjelder norge så ligger vi jo milevis unna sverige, også med 'våre storbloggere' men jeg synes at de som faktisk har en stor blogg som oftest har interessante innlegg og fortjener å være der de er, så jeg kommenterer like mye på deres som på mindre blogger. Eller..Det er kanskje ikke helt sant. Det er ikke alle storbloggene jeg leser men de jeg kjenner leser mine venninners og de jeg generelt sett synes er interessante selv om de er ukjente for meg.
Mindre blogger kan være vel så interessante for de ønsker gjerne 'sterkere' å få fram budskapet sitt og legger mer flid i det. Jeg for min del liker å lese og kommentere hos de som kommenterer hos meg for å få en dialog og der igjen finner man nye bra blogger og sånn vokser jo et bra bloggmiljø. Man glemmer baksiden av bloggen med ekle anonyme kommentarer og ser veldig mange positive ting med blogging, nettop pga at man ser hvor mange bra lesere man faktisk har. Vil gjerne slenge ut en stor takk til mine herlige lesere mens jeg var inne på temaet her <3 Takk for at dere deler, gir meg interessante ting og lese tilbake med deres blogger og takk for gode og hjelpende innspill.

Hva mener dere? Er det 'vits' å kommentere storbloggene? Gjør du det? Og kommenterer du alle blogger du leser eller er du den som skummer igjennom samme blogger hver dag?
Jeg er litt interessert i å vite, HVEM leser egentlig bloggen min og er du en såkalt fast leser? :)

Jeg kommenterer ikke storblogger.. Men jeg kommenterer hos folk på vennelisten min :) Jeg leser bloggen din :)

Skrevet av: susannebakken

09.jul.2010 10:40

Jeg bruker vanligvis ikke å kommentere topp bloggerne, men jeg leser dem :)

Første gang jeg er innom bloggen din , kjempefin blogg og du skriver bra :D

Skrevet av: Therese

09.jul.2010 10:42

nei, kommenterer sjeldent på de som ligger på topp 20... hvis det er noe jeg føler de MÅ vite så sender jeg dem en mail... haha

Skrevet av: Dagens Outfit Norge

09.jul.2010 10:42

NÅ begynner jeg å lese bloggen din fast! Utrolig bra innlegg :)

Skrevet av: Thinker

09.jul.2010 10:43

ikke ofte jeg kommenterer på de største nei. føler ikke det er noen vits nei

Skrevet av:

09.jul.2010 11:05

jeg bruker ikke kommentere så veldig mye hos de, for det er kjedelig å ikke få respons på NOE man skriver. Så når jeg kommenterer så skriver jeg ting jeg ikke trenger respons på da, for å si det slik.

Ellers liker jeg best bloggere som kommenterer tilbake, og som ja, man kan ha en dialog med. Det hjelper i allefall til med at bloggen blir bedre når man på en måte ser mer av personen bak.

Har sett bloggen din før, men aldri lest ;) Den er bra;)

Skrevet av: FRØKEN MICHAELSEN

09.jul.2010 11:51

Kjempebra innlegg, Christine :)

Jeg prøver å være flink til å lese og kommentere på bloggene jeg leser / de som leser min. Det er med på å lage et hyggelig bloggmiljø, som du sier. Og det syns jeg er veldig viktig!

Jeg blir jo veldig glad for kommentarer selv, og føler jeg har blitt kjent med mange av leserne mine gjennom dialog i kommentarfeltet :)

Jeg leser ikke så mange av bloggene på topplista, hender jeg stikker innom Ida Wulff, fordi hun er søt, og legger igjen en koselig kommentar hvis jeg føler jeg har noe å skrive, fordi jeg tror Ida Wulff blir like glad for en hyggelig kommentar som det jeg selv gjør, selv om hun ikke har tid til å svare på den :)

Klem :)

Skrevet av: Heidi Øksendal

09.jul.2010 11:56

Jeg kommenterer flittig, og forsøker å bli bedre til det - mye fordi jeg liker å få igang en dialog, og fordi jeg vet hvor mye det betyr å få respons på bloggen. Noen ganger skriver jeg fordi jeg føler meg engasjert, inspirert eller rett og slett fordi jeg bare har lyst! :)

Og ja, jeg er fast leser! Tihi! :)

Skrevet av: Monique

09.jul.2010 12:38

Jeg liker at man skal komentere blogger man er innom, bare for å legge igjen et lite spor eller en hyggelig hilsen. (Ikke at alle legger igjen hyggelige hilsner men..)

SV: Hihi.. du er søt da !! Sjokolade er sååå deilig =) hihi..

Øsker deg en nydelig helg søte deg!

Skrevet av: Marianne

09.jul.2010 14:32

Dæven nå er det lenge sia jeg har vært inne på bloggen din!

Har liksom ikke fått landa skikkelig etter ferien. Mye som har skjedd ift salg av bolig, ny jobb osv.. Puh! Men ja, jeg er jo fast leser da snuppa, det vet du ;)

Jeg kommenterer som regel bare der jeg har noe å si, ikke bare for å kommentere.

Puss på dig sötnos!

Skrevet av: Benedikte rockprinsessan

09.jul.2010 15:20

Jeg legger bare igjen kommentarer til pene bloggere..... :P

Skrevet av: Bloggprinsen

09.jul.2010 15:42

Jeg leser bloggen din nesten hver dag! :-)

Og ja, jeg kommenterer ofte på storbloggerne's innlegg. Jeg har jo egentlig aldri drevet å kommentert rundt fordi jeg absolutt vil ha noe tilbake, jeg gjør det for å fortelle min mening og for å 'glede' andre! :-)

Skrevet av: Sandra Helen - livet som sanger &#9825;

09.jul.2010 15:43

Heisann!

Titter innom bloggen din i ny og ne:) Er selv fra Farsund og synes det er morsomt å følge andre bloggere herfra!!! Ha en fortsatt fin dag!!!!

Skrevet av: Ingunn

09.jul.2010 18:13

Må ærlig innrømme at det er en stund siden jeg ahr vært innom bloggen din nå, uten at jeg helt vet hvorfor:s

Men når det kommer til toppbloggere, så leser jeg noen og jeg kommenterer av og til. Det er ikke alltid jeg kommenterer hos de bloggene jeg leser fast heller, selv om jeg leser innleggene. Jeg kommenterer hvis jeg har noe å komme med på en måte:) Kunne sikkert blitt flinkere til det:)

Skrevet av: Silje

09.jul.2010 18:22

Jeg er innom bloggen din for aller første gang jeg, så ingen fast leser nei:p kommenterer vel de fleste bloggene jeg er innom, egentlig mest for å støtte ellerno. bloggerne blogger jo for respons iguess.

Skrevet av: CELIALW

09.jul.2010 18:55

Klart jeg er fast leser,du ligger som link på bloggen min,men det visste du jo! =)

Keep up the good work. Og jeg kommenterer kun om jeg har noe å si om innleggene.

Skrevet av:

09.jul.2010 21:41

Når jeg først har rotet meg inn på en blogg å tatt meg tid til å lese et innlegg så pleier jeg nesten alltid å legge igjenn en kommentar, men noen ganger finner jeg bare ikke på noe å skrive..

Jeg leste bloggen din før, men så mistet jeg en haug av linker jeg hadde, men så la du igjenn en kommentar på min blogg her om dagen, og vips så har jeg funnet tilbake til deg =D Jeg synes du skriver veldig bra!

Skrevet av: nalille

09.jul.2010 21:56

Anonym: vondt å vite hvem du er når du signerer som Anonym, kjære ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

09.jul.2010 22:07

Jeg kommenterer både hos topp-bloggerne og de mindre.. Men kun de innleggene som "treffer" meg..:) Altså hvis jeg kjenner meg igjen i noe de skriver, eller om de skriver om noe jeg interesserer meg for;D Men leser det meste egentli:P

Skrevet av: Camilla

09.jul.2010 23:57

Og forressten så har jeg bloggen din lagret inne på bokmerker;D

Skrevet av: Camilla

10.jul.2010 00:00

Slike bloggere har blitt for store til å kunne besvare alle kommentarer.

Skrevet av: Casey

10.jul.2010 00:13

Camilla: oi. tusen takk! :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

10.jul.2010 00:40

Jeg må nok ærlig innrømme at jeg sjelden kommenterer toppbloggerne. Er det noe jeg engasjerer meg for, eller et ekstra godt innlegg, kommenterer jeg selvfølgelig. Men jeg synes heller det er viktigere å kommentere hos de jeg liker virkelig godt, og som man har(som du sier) en liten dialog med.

Jeg leste først bloggen din i går, men har nå lagt deg til på bloglovin, så hos meg har du nå en fast leser :) Og ja, sangen er skikkelig søt, jeg skulle ønske jeg bodde i en sånn fin tørketrommel ;)

Skrevet av: Siv Annette

10.jul.2010 00:45

Eg har nettopp oppdaga bloggen din, men den er no en av mine faste som ligge på lista mi ;)

Skrevet av: Henriette

10.jul.2010 09:01

Nei, kommenterer ikke storbloggere noe særlig... de tingene jeg har lyst til å si er som regel kommentert allerede. Men venners blogger kommenterer jeg! Btw, første gang jeg var innom bloggen din idag. Likevel kan jeg vel si at jeg er fast leser, eller jeg kommer hvertfall til å bli det:)

Skrevet av: Susanne

10.jul.2010 21:24

Nei, tidligre har jeg egentlig aldri kommentert noe særlig på storbloggere. Ikke på grunn v skribenten selv, men fordi jeg føler kommentaren min drukner i andre kommentarer som går i "ååå du er så pen" eller "Har du operert puppa ell´?" Det FØLES som vitsen forsvinner, men jeg tror nok det er greit for storbloggerne også å få oppleve at ikke alle leserne deres er brødhoder, og føle at ikke alt går på trynefaktor. Derfor har jeg i det siste kommentert _mer_ når det faktisk har vært noe jeg har villet kommentere på!

Skrevet av: Liinda

12.jul.2010 13:53

Jeg kommenterer litt i hytt og pine egentlig.Oftere enn jeg lager blogginnlegg faktisk. Kommentarer er en viktig del av bloggingen og det er mye det som engarsjerer mest tror jeg. Jeg er enig i innleget ditt, men også litt uenig. Ta Livingdoll f.eks, som jeg elsker over alt på jord: Hun svarer alltid leserene sine syns jeg. Hun er kjempeflink til det. Når det kommer til de andre bloggerne så vet jeg ikke så mye om det.

Første gangen jeg er innom bloggen din forresten. Kommer nok innom fler ganger skal du se :)

Skrevet av: Lisen

12.jul.2010 20:32

Tror jeg ble en fast leser av bloggen din nå, faktisk. Du skriver utrolig bra, jeg liker det:-)

Jeg er desverre ganske dårlig til å kommentere, men jeg leser ofte gjennom blogger. Toppbloggernes blogger kommenterer jeg bare når de skriver noe jeg føler for å kommentere. Jeg kommenterer ikke for å få kommentarer tilbake, selv om det såklart er hyggelig. Jeg er vel bare av typen som MÅ si det om jeg har noe på hjertet!

Skrevet av: hunukjente

13.jul.2010 23:37