JEG BLIR DYPidyll på sommerfesten

Som noen av dere har fått med dere så har den siste uka mi vært ganske kjip. Sikkert ikke værre enn andres til tider men ting har hopet seg litt opp og med sårende fornærmelser fra folk man til slutt merker at man har tatt skammelig feil av, noe som er sårende nok i seg selv, og skuffelser fra såkalte friends som viser seg å ikke være helt stolbare - i hytt og helvete, så gjør dette at jeg nå sitter her og føler meg helt TOM! Nevnte jeg at jeg var naïv og vil gjerne stole på hele bunchen? Sannheten er at det kan man selvfølgelig ikke. Det er faktisk ikek så mange man kan stole på en gang så da må man til med et skippertak for å luke ut ugress. Det har man igjen for. Jeg har følt meg langt nede, så langt at jeg har vurdert å ringe Oslo Liftutleie for å få meg opp igjen, og har måtte gjort en del soulsearching og funderinger her. Det er noe som jeg hater å gjøre for det blir bare altfor mye tanker og surr oppi et ellers så surrete hode.

Etter å ha sittet lenge på min elskede mormors grav som vi mistet 2 juledag så har jeg nå fått tømt meg helt og tror faktisk ikke at jeg klarer å trykke ut en eneste tåre til. Men det kjennes faktisk litt godt og jeg kan nå klare å tenke litt mer rasjonelt og sette ord på ting. Jeg vet jo ikke om jeg snakker med henne men jo, jeg har en god og sterk følelse av at hun alltid har hele ånden sin rundt meg og gir meg styrke når jeg trenger det som mest. `cause I'm still standing, eller hur? :)

Noen fantastiske dager har det også vært innimellom, som Sommerfesten og P!NK konserten hvor jeg har fått slått meg løs, spilt dritten-i-midten med altfor spreke folk, prøvd å imponere med balltricksing som jeg så pappa gjøre når jeg var liten og øyner min sjanse for å imponere når jeg kan, friske båtturer, gjort rebuser og dretet oss ut sammen på et himla fjell ved å utføre mini-musikaler, tatt tvilsomme bilder med tang & tare og blomster og båtrekvisita forran snurrebasser og lignende for å være sikker på å vinne en gjev konkurranse, prøvd å fly drage, spist reker , badet, drukket meg dritings, spydd i buskene, danset som en fantastisk idiot på konsert
til jeg ble helt støl dagen etterpå, prøvde å overdøve selve P!nk med våre skrålende sangstemmer, fått kommet backstage, sippet sammen med venninner til dype sanger på konsert, ledd av sørpedrita jenter på bar og klemmet og koset så masse på venninner at det ikke ble noe på noen av oss for vi så ikke lite skeive ut da.
Og alt dette med folk som betyr en masse for meg - og det er jo det viktigste.

Godværet har endelig kommet tilbake og man kunne egentlig ikke hatt det bedre, allikevel er det masse som man skal få slengt i trynet, ubetydelige folk som man vanligvis ikke bryr seg noe videre om som slenger med leppa på byen bare for å prøve å hevde seg selv (the worst kind), noen ganger har jeg tatt tilbake, andre ganger har jeg ikke orket engang. Det er så ubetydelig i den store sammenhengen og jeg vet det jo selv.
Jeg har blitt 'tvunget', eller tvunget meg selv mer eller mindre til å stille meg selv noen vesentlige spørsmål med meg selv, andre og ting og tang (uten taren..) rundt meg. Har måttet se meg nødt til å dvele ved og rote opp i minner, situasjoner og hendelser og tanker som jeg helst skulle ha slippet å rippe opp i akkurat nå - eller ever. Men noen ganger må man ta tyren ved hornene og face the dragon uansett hvor hardt det kan være og når man vil helst bare sette på en marathon med filmer og legge seg godt under dyna istedet for å bruke de ensomme, veldig nødvendige hjernecellene man har på å finne ut av ting. Men det er kanskje sånn det er å være voksen?

Jeg setter umåtelig pris på at jeg er så heldig og kan ha denne bloggen for det er så godt å snakke med og til dere leserne, høre deres synspunkter på ting og tang og alt mulig. Men det er noen ting som man ikke alltid orker å ta opp på bloggen en gang og dette synes jeg er litt leit for det er jo ting jeg føler og ting jeg er sikker på at dere kunne hatt gode synspunker og råd på, men av og til så kan ting bli for personlig og det gjelder å finne en mellomting. Jo større bloggen blir jo mer må man passe på hva du legger ut på den, av mange forskjellige årsaker og den kan da bli faretruende overfladisk.

Av og til så savner jeg det å kunne åpne seg til leserne. For det var jo det den startet med? En blogg var en plass man kunne ytre seg og nå er det neimen ikke alltid man orker det engang for det er ikke alltid man gidder å bli møtt med noen av de slengbemerkningene om at; "Nå synes jeg du gikk LITT for langt i meningene dine altså! OMG! Man bør passe seg LITT for hva man skriver altså ellers går det deg ILLE....Geddit??" eller "Du har faktisk et ANSVAR ovenfor unge lesere med en så stor blogg asså! Den er ikke bare DIN lenger!", "Du må tenke på hvordan folk ser på deg og hva folk TENKER og tror! Unge jenter som ikke er klar over hvordan den noen ganger tøffe realiteten er, så vær snill og pynt litt på det da gidder du...??!"

Nå skal man helst skrive om det som ligger "ovenpå", altså utenpå fasaden. Alle skal ha det så flott. Og det virker som om det er en stor konkurranse om hvem som er lykkeligst og hvem som har det best.
Det er søren ikke alltid man er så jævla lykkelig hver dag, men det bør man ikke skrive om for det blir for dypt..
Jeg snakka med ei venninne om dette idag, at av og til så hadde det vært deilig og hatt en anonym blogg hvor man kunne skrive ned sine innerste tanker, meninger og spørsmål med håp om å få andres synspunkter og input.

Ikke misforstå, jeg er supergla i bloggen og dere som er innom og deler litt av dere tilbake med meg men har blogging blitt for overfladisk? Bør man kunne dele mer?

Men hva synes dere? Skulle dere noen ganger også ønsket at dere var anonyme på bloggen?

PS! Bilder fra Sommerfesten og P!NK konsert er på vei til meg, og da - pgså til dere- for de som er vanvittig interessert i det :D

Jeg syntes bloggen din skal bestå av det du vil! Hallo! Folk har jo sexblogger og alt mulig annet, og det blir for nye når du snakker/skriver rett fra blæra. Hvis man er sur, har man lov til å skrive at man er sur. Jeg blir mere lei av de bloggene der eieren er Mary Poppins all the time! Digger bloggen din, og det er fordi den ikke er prikk lik alle andres!

Skrevet av: Emilie

26.jul.2010 21:28

Synes du skal skrive det du vil på bloggen jeg kjære! Drit i hva folk sier. Ingen som tvinger noen til å gå inn å lese her om de mener ting er for drøye!

Skrevet av: Karoline

26.jul.2010 21:33

Jeg synes du er flott, jeg! Både på bloggen, og enda mer i virkeligheten! Kiss kiss :)

Skrevet av: Caroline Maria

26.jul.2010 22:35

hei<3

elsker denne bloggen!!

kunne du tenke deg og kommentere tilbake??

hadde vert toppen!<3<3

www.twirlbarbie.blogg.no

Skrevet av: twirlbarbie.blogg.no

27.jul.2010 11:06

SV: Go for it! :) Det er gøy å prøve ut nye ting ;)

Skrevet av: Ramona Johansen - FOTOGRAF

27.jul.2010 13:51

Håper du føler deg bedre etterhvert da :) SKjønner at det kan være kjipt, men hev deg over det ;)

Skrevet av: Marit

27.jul.2010 15:45

Jeg synes du er en flott blogger og du må ikke bry deg om hva andre sier om deg. :D

Skrevet av: victoria-Kommenterer du kommenterer jeg!

27.jul.2010 19:57

Liker bloggen din, og spesielt det første avsnittet i siste innlegg. Kjente meg uheldigvis igjen der.

Skrevet av: Linn

27.jul.2010 21:25

"Nå skal man helst skrive om det som ligger "ovenpå", altså utenpå fasaden. Alle skal ha det så flott. Og det virker som om det er en stor konkurranse om hvem som er lykkeligst og hvem som har det best."

Jeg synes du skal skrive om akkuratt det du vil.. Jeg synes det er kjedelig i lengden å lese om hvor flott folk har det hele tiden. Mye mer givende å lese en blogg der den som skriver, har oppturer og nedturer. Det gjør at jeg ikke føler meg alene om å ha en skip dag, osv.. Hvis du forstår;P

Du skriver kjempe bra, og jeg synes ikke du skal bry deg om de teite kommentarene.. Du skriver om det DU vil, og det er du som er grunnen til alle leserne du har. Det er ikke for ingenting, at folk kommer innom bloggen din hele tiden. De som skriver sånnt er bare sjalu:-)

Skrevet av: Camilla

27.jul.2010 22:21

kjempefin blogg, du er utrolig pen! : )

Skrevet av: <3Marie

27.jul.2010 23:01

Synns du skriver kjempe bra :DD

Fortsett med det!

Skrevet av: Julie

27.jul.2010 23:02

tusen hjertelig takk for gode ord. er så godt å høre hva dere synes :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

28.jul.2010 13:40

Bloggen er din, og der skal du kunne dele det du vil:) Men jeg skjønner jo at det ikke er så kult å dele alt, siden folk har en tendens til å ha veldig sterke meninger om ting de ikke har greie på. Det er en grunn til at jeg ikke skriver så mye om at jeg er syk på bloggen, for å si det sånn.. Kan jeg spørre hvorfor du var sykemeldt den gangen? Mener å huske at det var noe av det samme som jeg har?:)

Skrevet av: Tone

28.jul.2010 13:51

Du er bra ;)

Skrevet av: quyen - kommenterer tilbake

28.jul.2010 14:20

Jag redigerar dem i Photoscape.

En gratis program, det är bara söka på google och skrivca Photoscape så kan du laddar ner den ^^,

Skrevet av: Chawo

28.jul.2010 15:26

du har fin blogg :D

sv: ja det er en fin alder :D :takk for gratulasjonen!// Takk for kommentar det var veldig snilt! ha en fin kveld :D

Skrevet av: Linn Margrethe-kommenterer tilbake

28.jul.2010 20:20