BOKTIPS NR 1


I spørsmålsrunden jeg hadde for litt siden så fikk jeg spørsmål om hva som var favorittbøkene mine.
Dette er et emne som er right up my alley ettersom jeg elsker å lese og kunne sikkert ha anbefalt en hel haug med bøker, men jeg skal finne noen absolutte favoritter til dere som jeg mener er essensielle og er ikke mindre enn noen mustreads.
Det jeg liker med bøker i forhold til filmer er alle de mange flere detaljene man får i bøker og det å kunne leve seg totalt inn i noen andres verden.
Jeg leser alltid bøker på senga for å få sove. Er ikke noe fan av å se TV til man sovner og risikerer å våkne opp med TV'en på. Jeg tror ikke det er en sunn søvnmåte. Det er herlig og kjenne øyelokkene bli tyngre og tyngre for hvert ord man leser og til slutt falle inn i en dyp søvn. Digg!

Jeg ble anbefalt Alkemisten av Paulo Coelho når jeg følte meg litt down and out, forvirra og på villspor. Etter å ha lest denne begynte jeg videre på Pilgrimsreisen og leser nå Zahir. Helt fortapt i den Brasilianske forfatterens verk. Kan virkelig, virkelig anbefales. Ved å lese historien om gjetergutten settes absolutt ALT i perspektiv. Jeg vet det høres rart ut men den handler ikke om en gjetergutt eeegentlig, men om hvordan man bør tenke, reiser, opplevelser, handlinger, utfordringer etc.. Altså, bare les den og dere skjønner hele greia. Really.

Noen chic-lit bøker må også til, når man er en skikkelig girlie-girl og da er Cecelia Ahern et topp valg. Hun skriver vågalt og vittig og det er absolutt bøker man kan leve seg inn i. PS. I Love You skrev hun når hun var 21 år og den har som kjent blitt en kinofilm.  Visste dere forresten at hun er datteren til den forrige statsministeren i Irland, Bertie Ahern? Og hun er svigerinna til Nicky Byrne fra Westlife? I og med at jeg var huuuuge Westlife fan når jeg var fjortis så har jeg fulgt hennes suksess fra 'før' hun ble kjent og synes det er moro at bøkene hennes nå blir lest verden over.


Tenker å anbefale bøker ca en gang i uka siden jeg har maaange å anbefale.
Vad tycks om det? 
Finnes det flere bokormer der ute?

Ja :D Er en liten bokorm selv:) Hadde blitt glad om du kunne anbefalt bøker :)

www.kvikki.blogg.no

Skrevet av: kvikki

06.aug.2010 10:29

Leser ikke så mye bøker, men var lurt for er sikkert mange som liker å lese :D

Skrevet av: Monika Øverås Nilsen - Avril Lavigne's Største fan.

06.aug.2010 11:29

JA!! Jeg er også bokorm, og leser også på senga (til min manns store fortvilelse). Jeg vil gjerne ha bokanbefalninger og de første her er allerede notert!

Skrevet av:

06.aug.2010 11:38

den veggen likte jeg ;D elsker bøker og filmer så :)

ja takk ;) det hadde vært bra ; )

Øya syns jeg er veldig bra ;)

Skrevet av: FRØKEN MICHAELSEN

06.aug.2010 11:44

jeg leser svært lite bøker igrunn :/ men så kult at du anbefaler bøker! :D passer bra for mange! :D

sv; tusen takk for kommentar på bloggen min, jeg ønsker deg den flotteste helg med mye morro! Det fortjener du! :D Take care and have fun! :D

Skrevet av: I r l i n - En blogg utenom det vanlige

06.aug.2010 11:58

hei Jeg fant deg på topp100 listen jeg leser mye blogg og enkelte ganger boker men bare hvis det er noe som intreserer meg da som feks. tennåringsbøker jeg liker det meste og akkurat når siden din kom opp så jeg bilde av deg og huden din så,så ren og fin ut. hvordan får du det til?? har du noen tips til hvordan jeg kan få så ren hud?? du kan godt kommentere på min blogg ( vooz.blogg.no ) men bare hvis du vil : D hvilke sminke bruker du??

Skrevet av: vooz

06.aug.2010 13:39

Fin blogg ^^ Kommentere tilbake? Hva du gjer på da?

Skrevet av: SiriSandvikBareksten -

06.aug.2010 15:17

Bokomtaler er alltid bra - for jeg elsker å lese!! Jeg har sett PS I love you på film, og det er jo en veldig søt film. Coelho er jeg ikke så veldig fan av.... Går mest i krim og kjærlighet når jeg ikke sitter med nesa i pensum bøker!!

Skrevet av: Vestfoldgirl

06.aug.2010 18:01

Jeg er definitivt en bokorm!! Supert hvis du vil fortsette med å anbefale bøker:) Du burde forresten lese Marian Keyes hvis du liker chick lit! Og Cecelia Samartin hvis du liker sånne bøker. Og en hel haug med krimforfattere, hehe... Det finnes så mange bra bøker!

Skrevet av: Tone

06.aug.2010 18:12

veldige gode tips. har også lest alkymisten. helt genial bok!

Skrevet av: Kine

06.aug.2010 19:35

Takk for tips! :) Elsker å lese bøker :)

Synes det er en fin idee:)

Skrevet av: Jeanette

06.aug.2010 20:30

jeg vil gjerne ha mange flere bokanbefalinger takk :)

Skrevet av:

06.aug.2010 20:39

Takk for tipsene !

Så gøy at Du er på topp 100 listen som nr 100 !! :D

GRATULERER!<3

Skrevet av: Thea

06.aug.2010 21:38

Nettopp sånnen guide jeg var ute etter :) Har veldig lyst til å bli en liten "lesehest", å kunne sette meg godt til rette med et teppe og bare kose meg med en god bok :) Problemet er bare at boka må være god ganske raskt. Hehe. Ellers kjeder jeg meg fort og føler mer behov for å enten se noe på tv eller gjøre noe fornuftig i huset :P hehe.. Så kom gjerne med flere tips :) Holder på med Ps. I love you :)

Skrevet av: Eli

06.aug.2010 21:55

fint med anbefalinger av andre, bare jeg hadde likt å lese! :-|

Skrevet av:

06.aug.2010 22:28

Tack så jätte mycket=). Jag tycker jätte mycket om filmen P.S. I Love You!

Skrevet av: Petra

06.aug.2010 22:40

:) Elsker headeren din!<3

Skrevet av: Maria&lt;33 kommerterer tilbake=)

07.aug.2010 02:16

Jeg er en vandrende bokorm, så bokanbefalinger en gang i uken høres supert ut. :) PS I love you har jeg kun sett på film.. Nydelig historie, men så utrolig trist. Jeg vet faktisk ikke om jeg klarer å lese boken. Bare griner... Hahahaha :)

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

07.aug.2010 11:00

sv:håper du hadde det koselig å kaffe daten din da:)

Skrevet av: Life of Nikky

07.aug.2010 13:06

Elsker bøker :D Har lest en del i sommer, for når jeg studerer så har jeg ikke samvittighet til å lese annet enn pensum, litt teit igrunn, menmen ;P

Skrevet av: Marit

07.aug.2010 14:26

sv; tusen takk for at du la igjen spor på bloggen min igjen Christine, setter veldig pris på det! Håper du får en flott lørdag! Take care! :D

Skrevet av: I r l i n - En blogg utenom det vanlige

07.aug.2010 15:26

Gode bøker, jeg elsker P.S I love you! :)

Skrevet av: Kari

08.aug.2010 12:33