LA LØRDAGEN HOLDES HELLIG!!


Har jo ikke glemt å dokumentere helgen. Det er jo favoritt-dagene i uka og kanskje en av de siste sommerhelgene? Who knows?
Helgen begynner med husmortendenser (som forresten bekymrer meg litt, men la oss ikke dvele for mye ved det nå..) hvor jeg plutselig får en voldsom trang til å bake ettellerannet, og siden jeg ikke fikser å mekke sammen ting med mer enn to ingredienser oppi så faller valget ganske naturlig på Toro (ikke Borgen, men "alle desperate husfruers redning nr 1 - Toro"!)
Jeg sørger selvfølgelig for at alt går i råååsa... Bare den teite gulingen ødelegger fargespekteret mitt.. Jaja.. Jeg overlever..


De blir altfor søte med den rosa glasuren på, så jeg overbeviser meg selv med at jeg må spise mesteparten opp selv samme kvelden når de er nystekte og glemmer å servere den gjenværende baksten på krabbefesten.
Alle furter av den grunn og tørster seg med øl og vin og snus og dram.
Men det går fort over og peiler seg fort over på noe langt mer viktig. Rompehumor for 50 åringer!! Gotto love it.
Daten min er fader så mann og entrer galehuset EDRU (creds!) men prøver fort å drikke meg fader så flott (mindre creds men forståelig i en setting som denne).
Jeg prøver ikke å drikke noen kjekkere, (er generelt sett ganske fornøyd med utsikten etter bare et glass eller to, jeg) og denne ganga trengte jeg ingen hjelpemidler.  Men jeg synes jo det er gøy å drikke like mye som noen annen så jeg drikker jo med. Hoho. Snuser til og med gjør jeg også når jeg drikker. Æsj! DET skal jeg hvertfall slutte med. Æsj!

Pappa synes at lille jenta hans ikke må drikke så mye og sier at han må se på øynene mine..
Meg: "Ja??"
Pappa: "Nei de ser jo helt like ut som mine jo..!"
haha.. classic! gullkorn fra fyllemunn asså.Det funka å drikke meg fin asså! Jeg ble dødsfin! Se bare her. Spritmarinert og sjarmerende som få...!


Plutselig får jeg øye på noen som har kjøpt hatt i akkurat samme otlending-stand som meg på Kaperdagene. Kaperdagene er altså 3 dager i bygda hvor alle utlendingene i landet blir invitert til å selge unna alt skvipet sitt til en latterlig høy penge, med en enda høyere tro på at det faktisk går ann. Jeg går der alltid for å prute! Det går etterhvert sport i det. En gang når jeg var liten pruta jeg på ei Michael Jackson t-skjorte (som krympa i vask forresten. Jeg må skuffe dere med å si at dere kjøper katta i sekken om dere hadde tenkt å fornye garderoben deres her.. Don't! selv om de har veldig mye awesome I know..) Siden har jeg prøvd å prute hos alle uddiser jeg ser. De som faktisk ikke jobber i stands blir litt fornærma og det kan jeg strengt tatt forstå, men gammel vane er vond og vende, so cut me some slack.  Eller, gamle venner er vonde og vane sier nå jeg men det er jo en helt ann sak igjen. Anyway, avsporing..
Men SNAKK om sammentreff da dere. Hele 3 stykk i samme bygd med like hatter. What are the odds lizm?


Dagen derpå er jeg så himla klein at jeg såvidt står opp og spiser deig og slikker bollen som mamma har bakt kake i. jeg skjønner virkelig ikke hva det var jeg drakk som gjorde meg så himla dårlig dagen derpå. Bare jeg ikke spiste kebab!! Æsj! Har en vag og stygg anelse om at vi var innom kebabsjappa på vei hjem. Damn!
Min bror feirer sin bursdag med fotballkamp og take-away kinamat. Lurer på om jeg skal komme med et lignende ønske på min bursdag i år, bare at jeg bytter ut kamp med Dirty Dancing ofcourse, så kan hele familyen samle seg i sofaen og kose seg med den. Må ta vare på de gode stundene. Tihi. Tror forresten jeg vil ha brownies og (hører dere?)


Så har jeg en ekstra søndag denne helgen siden jeg var klein hele lørdagen og hadde søndag da.
Når den ordentlige søndagen kommer så er jeg tipp, topp, tommel opp i fin form og jeg våkner til dette nydelige været. Værgudene (også kalt yr.no) sier at dette kan være den siste sommerdagen i år så jeg camper ute hele dagen, smører meg inn i olje og blir brun og blid. Solfaktor blir du fader ikke brun av. Jeg bruker det aldri. til og med ikke i syden. Der bruker jeg også olje, gjerne babyolje eller olivenolje, whatever, det funker som bare juling. Dagens nyttige lærdom til kidsa..Åsså var plutselig denne dama, Maria Montazami på badet mitt og stod og krølla seg og snakka hull i hodet på.. veggen. Hull i veggen! Men så våkna jeg og så var det bare en drøm akkurat det der da.. Damn! Og jeg som skulle gjøre hu til my new BFF og farte rundt på tassels-shopping (duske-shopping) sammen og alt...Jaaajaaa.. Nok en avsporing..
Men asså.. Alle helger burde hatt to søndager i seg. La Lørdag også bli en helligdag da dere. Det er virkelig for få av de, don't you think?

Ååååh, jeg elsker sånne prinsessemuffins! Men jeg liker best sjokolade, og ikke vanilje. Tror jeg må lage det i dag, ble så fristet nå :( haha

jeg har sendt deg mail med adresse :)

Skrevet av: Thea iste

17.aug.2010 16:21

Klart man aldrig använder solskyddsfaktor. Sololja is the shit!! ;)

Och om man någon gång skulle råka bränna sig så vet väl alla att rött Blir brunt efter ett tag:)

Skrevet av:

17.aug.2010 16:39

Du skriver så bra=) Nå fikk jeg lyst på både muffins og brownies, hehe. Tusen takk for kommentarer forresten =)

Skrevet av: Average Jane

17.aug.2010 18:08

Så mange morsomme bilder og historier;) Må jo bare vært bra! Nei, det blir nok varmt ei stund ennå fremover hehe. sv - Kjøpte to cardigener på salg hos Bik Bok, tre fra Cubus og en fra Risøe.Kjøpte meg en fra Vera Moda også da jeg kom hjem;) Alle er lange

Skrevet av: ★MK★

17.aug.2010 18:35

Jaa, du har rett :)

Skrevet av: ♥Nadia - Svarer på alle kommentarer!

17.aug.2010 20:07

Hahahahahaha.. Herlige deg :) <3

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

17.aug.2010 20:18

Ser ut som du har hatt en herlig helg!!

Skrevet av: Mia

17.aug.2010 20:57

Sv: Blir kanskje blogg på eget domene / webhotel med tiden. Vi får se. Hvor er det du har plattform henn? Kanskje jeg kan komme med noen tips :)

Skrevet av: Chrissie Petersen

17.aug.2010 21:31

Jeg så nå at det er blogg.no du har plattform. Tenker ikke over det når jeg skriver kommentarer :p Haha ^^, Longodesign.blogg.no lager personlige og egne design, til en makspris på 250 kr. I tillegg så har du bymhr.com, som har laget designet du bruker nå... Klik det inn på longodesign å gjør opp din mening, der ligger det mye portfolio :)

Skrevet av: Chrissie Petersen

17.aug.2010 21:33

hei! det var veldig koselig å høre ;) jeg har laget designet selv, men det er veldig lett å lage design selv i wordpress ;)

Skrevet av: Toyni

17.aug.2010 21:34

Åh, naam! Frista med muffins nå ja! :-)

Ser ut som om du har hatt det fint!

Skrevet av: anette&#9829;

17.aug.2010 21:36

SV: Snakket med Fixmeta nå, og jeg har tid nå jeg:)

Skrevet av: Silje

17.aug.2010 21:48

Silje: ååå goody :) kan du ikke maile meg på christinelovendahl@live.no

Skrevet av: Christine Lövendahl

17.aug.2010 21:49

Å deilige muffins! Ble sulten (igjen) nå jeg.... Ikke bra :P

Skrevet av: L

17.aug.2010 21:51

Jo jeg er enig der ! :O så ut som en koselig helg ! :)

sv; hope so :c

Skrevet av: VEGA

17.aug.2010 21:59

Haha hadde Maria Montazami plutselig stått på badet mitt, hadde jeg rygga fort ut igjen tror jeg...hun hadde vel raida badet etter leppestifter!!!

Skrevet av: Vestfoldgirl

17.aug.2010 22:28

Sv: Men om jeg skal lage det i kveld, må jeg nesten ha svar på mailen NUH.

Skrevet av: Silje

17.aug.2010 23:02

Ooh, tror jeg må bake muffins i morgen!

Skrevet av: isabel

17.aug.2010 23:21

Jeg og vil ha kakedeig ^^

Skrevet av: Hanna Vaage - my life in San Francisco

18.aug.2010 01:42

Så fine bilder! :-)

SV:Hihi, takk for det :D

Skrevet av: kathrine//kathrinuh

18.aug.2010 07:01

så fine bilder :)

Skrevet av: Julie

18.aug.2010 07:27

Ååå, rosa muffins. De var da søte! :)

SV: Jeg har fiksa bloggen min selv. Blogger på eget domene (som jeg ser du også gjør), men har wordpress i bunn. Så er det en av templatene der jeg har brukt og trikset og mikset litt i HTML og sånn i ettertid. :) Jeg husker ikke helt hva templaten heter, men det kan jeg finne ut :)

Skrevet av: Maria

18.aug.2010 07:40

takk for din søte komentar :)

har gått gjennom bloggen din no, og må virkelig sei at eg lika den og vil gjerne følge meir på den, mykje intresanr du skriver altso :D

eg leser veldi fåe blogger fordi er ikkje alle som tar oppmerksomheten min men det gjore virkelig denne her :)

Gratulerer med ein ny leser :D ha ein fin dag :)

Skrevet av: Nicole Diana

18.aug.2010 09:26

Herlig innlegg :) Høres og såg ut som en fantastisk helg!

Skrevet av: Tonje

18.aug.2010 12:57

flotte bilder :D

ha en super dag :D

Skrevet av: Linn Margrethe-kommenterer tilbake

18.aug.2010 13:15

Nicole Diana: næmmen så søt kommentar da. tusen takk. You made my day :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

18.aug.2010 13:20

Ser ut som om du har hatt en fin helg!

Skrevet av: Katta!

18.aug.2010 21:42