SETT TING I PERSPEKTIV..


Jeg ble skikkelig i godlaget etter at jeg leste dette innlegget på Christina S. Johnsen aka LovelyLiller sin blogg. Hun har virkelig fått med det essensielle med livet og etter å ha lest en del i Regine Stokkes's sterke bok og Mirakela's blogg så er dette absolutt noe som man bør stoppe opp, sette seg ned og tenke over...

Det setter virkelig hele livet i perspektiv og jeg synes vi skal tenne et lys for de mindre heldige av oss og slutte og klage på at ræva vår er bittelitt for feit!Christina skriver:

Det er så mange folk  som klager over livet deres og at de ikke kan finne lykken med det de har. Hvis dette høres kjent ut for deg, og du er en av de menneskene som mener at du bare kan være glad hvis du er velstående,  har tonnevis av venner, berømmelse, og en perfekt  familie, tar du dessverre feil.

Neste gang du sier ?Jeg hater livet mitt,? Jeg vil at du skal spørre deg selv om dette: Vil du heller være død? Det kan høres hardt ut, men tenk på det. Så lenge du er i live, kan du være glad, og det er alltid en mulighet til å forbedre din livssituasjon. Her er 10 måter hvordan!

1.  Begynn å fokusere på de positive tingene i livet ditt.

Hvis du ikke kan komme på noe,  holder du fortsatt på negativitet. Gi slipp på det!  Hvilke ting i livet ditt er det du virkelig elsker?


2. Slutt å klag.

Selv om du ikke elsker livet, trenger du ikke å si det 24/7.  Jo mer du sier at du ikke elsker livet ditt, jo mer vil du støtte opp om disse negative følelsene.Dessuten kan du støte bort folk rundt deg.. Hvem liker vell en slik negativ energivampyr?

3. Ikke sammenlign ditt liv med noen andres. Livet kan aldri bli en eksakt kopi av en annens. Derfor er det ikke fornuftig å bruke så mye tid å legge vekt på hva noen andre har. Hvis noe kan du inspireres av lykken i noen andre til å oppnå dine egen suksess, men ikke å føle seg dårlig om det du  ikke har.

4. Gjør mer av de tingene som du elsker.

Klager du ofte, og sier ofte at du hadde hvis du bare hadde mer tid, da ville du gjort mer av de  tingene som gjør deg lykkelig? Vel, det er ikke sant. Du har tid!  Du har ikke tid svært tidkrevende ting,men prioriter. Kanskje du er glad i kryssord, eller leker med kjæledyrene dine, ta solarium eller kanskje ta en tur. Prøv å gjør  minst én ting som gjør deg glad hver dag.


5. Erkjenne at livet er alltid i endring.

Hvis du føler deg nedstemt fordi du ikke har den perfekte jobben, eller ikke er så økonomisk fri som du ønsker å være, må du erkjenne at den nåværende situasjonen er akkurat det, din nåværende situasjon. Ting forandrer seg.

6. Omgi deg med bra folk.

Vær oppmerksom på hvem du omgir deg med. Er du alltid rundt klagere og negative folk? Hvis ja, innse at deres dårlige energi kan virke inn på din egen lykke.

7. Begynn å hjelpe andre.

Jo mer du begynner å fokusere på å hjelpe andre mennesker, jo mindre tid du har til å klage over ditt eget liv. Ikke bare det, men å hjelpe folk gjør at du føler deg virkelig bra!

Start å hjelpe andre. Jo mer du begynner å fokusere på å hjelpe andre mennesker, jo mindre tid du har til å klage over ditt eget liv. Ikke bare det, men å hjelpe folk gjør at du føler virkelig god!

8. Se mindre på reklame.

Det er jobben til annonsører å fortelle deg at livet ditt er ikke godt nok, og at det kan forbedres, bare du kjøper den nyeste moten,sminke, gadgets og kjøretøy. Ikke utsett deg selv for dette. Du er bra nok som du er.

9. Begynn å verdsette de små tingene.

Har du noen gang tatt en nærmere titt på naturen? Himmelen,skyene, dyr, planter, elver. Det er helt nydelig! Begynn å søke ut og lære å sette pris på selve livet.

10. Husk at du ikke bør la livet passere deg.

Hvis du trenger mer motivasjon for å begynne å elske livet ,  er dette  noe for deg. Jo mer tid du bruker på å være ulykkelig og ikke å verdsette ting, jo mer liv passerer deg. Du ønsker ikke å se tilbake på livet mange år fra nå, å være ulykkelig over at du brukte tiden din klage og være negativ. Gjør det nå, mens du har sjansen. Vær positiv, glad og elsk livet. You only live once!BTW.. Har endelig fått til å registrere bloggen i bloggurat (tror jeg hvertfall). Og jeg fikk til og med plassert den midt i verdens navle på bloggkartet, nemlig i Farsund. Now, how that's for patriotism? ;)

helt enig! Du har en utrolig bra blogg, skriver bra og spennende innlegg=)

Skrevet av: Average Jane

20.aug.2010 16:20

Fantastisk innlegg!

Skrevet av: Tonje

20.aug.2010 18:48

ny header på bloggen min:D

Skrevet av: Maria<33 kommerterer tilbake=)

20.aug.2010 22:15

Helt enig. En venn av meg har akkurat mistet moren sin til kreft. Og det får deg til å tenke litt på ting...

Skrevet av: Emilie

20.aug.2010 22:16

Det er så sant så sant!! Man må prøve å like den man er, omgi seg med mennesker man trives sammen med og ikke klage over småting! Livet går så alt for fort, og det bør man prøve å huske - nyt de dagene man har!

Skrevet av: Vestfoldgirl

20.aug.2010 22:51

Så enig, og ja vi klager alt for mye. Shame on us.

sV; tusen takk søte deg, vi trives vi.

Skrevet av: TrineCam ♡- DOWNLOAD MY MUSIC!

21.aug.2010 13:07

Så sant så sant! Mange gode tips her :)

Skrevet av: Kari

21.aug.2010 14:40

Åh, det er helt sannt.

Skrevet av: Camilla

21.aug.2010 14:43

Helt sant:)

Skrevet av: Tone

21.aug.2010 16:11

Å så mye fint skrevet og gode tips! Virkelig lei av å miste folk rundt meg nå, håper familien slipper mer i år.. Synes så synd på alle! Det er så mange rare skjebner der ute og det er utrolig trist å tenke på

Skrevet av: ★MK★

21.aug.2010 17:22

Åh, herlige tips. :-) Sånne ting man burde begynne å tenke mer over, ja.

Skrevet av: anette♥

21.aug.2010 18:33

Du er nominert til en beautiful blogger, på bloggen min=)

Skrevet av: Camilla

21.aug.2010 19:19

Camilla: ÅÅÅ TUSEN TAKK!! you just made my day! :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

21.aug.2010 19:24

Det er punkter alle bør følge, men som man gjerne glemmer i en hektisk hverdag. Skulle ønske jeg var flinkere på sånt :)

Skrevet av: Stine

21.aug.2010 20:16

Bra innlegg. Og nice design;)

Skrevet av: Marit Skree

22.aug.2010 18:56

Digger slike "små ord" :))

Skrevet av: - Aina Regina

28.aug.2010 18:40