CREEPY TURISTER

Eeeegentlig vet dere, så hadde jeg skikkelig tenkt til å grue meg til høsten men nå merker jeg at hey, jeg gleder meg til denne årstiden. Jeg er selvfølgelig litt bitter for at vi, etter min mening har hatt en ganske bedriten sommer i år, værmessig. Typisk det når jeg..

Herregud nå ble jeg HELT satt ut her....!!

Det kom plutselig en drøss med turister rett forbi stuevinduet her i Loshavn. Og da mener jeg en drøss. De gikk på rad og rekke. To og to! HELT satt ut av å se så mange folk på en og samme gang så tidlig (øh) på morgenen. Det vil man jo helst ikke. Og så hyler de og skriker og sier ting som "næmmen se på DEN fine da" og fryder seg over en båt eller et hus eller en trestamme eller noe sånt.

Anyhoooow...

Det jeg mente å si var at det er jo typisk at ikke været slår til når man bestemmer seg for å tilbringe sommeren på det herlige sørlandet og ikke på en eller annen The Beach-øy! Bloody hell asså.
KlageKlage.
Men nå merker jeg at jeg skal skikkelig glede meg til høsten, med fine blader som faller fra trærne, lange kvelder, regnet som pisker mot vinduet (my favourite sound), friske turer, lange comfy gensere, überhotte boots, sofakos og filmkvelder. Relaxation og recreation, baby.


Men WTF!? Nå kom det en loner forbi her. Med sekk OG rompetaske. Ser ut som de har stukket fra han hele gjengen. Stakkar. Men han snakker med seg selv, så det var sikkert derfor.. Nå ble jeg hvertfall satt ut her. Mye mer creepy og se EN turist enn en hel bunch, that's for sure. Jeg har dukket ned fra sofaen og under vinduet nå. Scared as hell for turister asså

Nei nå klarer jeg søren ikke konsentrere meg her lenger. Christ asså! På tide og komme seg på café med venninner. Det er dagen for det idag også føler jeg. Herregud så sosial man skulle være for tiden da.

Flere enn meg som har begynt å glede seg til høsten eller? :D

hehe, funny å lese at du lever deg heilt inn, flink å beskrive alt me skikkelige ord :)

vel turister er turister, alle er litt RARE da.. hoho

sommeren var ikkje so masse å skryte av nei.. nåken dager va fine, men mest FÆLT spør du meg, trudde dei hadde masse fint vær ne på sørladnet eg.. derfor e alltid har hatt lyst å flytte nedover fra vestlandet.

eg gleda meg veldi til høsten skal e sei deg, til det begynner å bli mørkt til skikkelig tider, så ein kan sitte i ståva å tenne lys å kosa seg me pizza og ein bra film :D

Sv:

berre hyggelig :)

ja eg e heilt enig! det er det alle bør ha :)

eg syns d var deili når mannen hadde ferie, men merka no at det er faktisk litt deili å ha skikkelig rutinene tilbake og, for da kjem treninga inn i bildet og :) DEILI!!!

Skrevet av: Nicole Diana

18.aug.2010 14:34

Ja kanskje man skal prøve å glede seg til høsten.. Jeg har ikke helt klart det enda jeg, men ble litt mer positiv nå :) Takk :) <3

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

18.aug.2010 16:33

Jeg synes været har vært knallbra, utenom når de få dagene jeg har hatt fri - da har det rett og slett vært storm (eller bare regn/overskya).

jeg både gruer og gleder meg til høsten, det er deilig med skole og rutiner igjen, men.. ja, været er så ubesluttsomt.

Skrevet av: Therese

18.aug.2010 16:38

Hei hei :)

Hvor mye vet jeg ikke, men si ifra du :-)

Fortell meg hva du ser etter først så skal vi se om jeg kan gjøre det best mulig ;)

Skrevet av: Gussan

18.aug.2010 16:54

Jeg gleder meg til høsten! Store gensere, tights, flotte boots, lag på lag. Ahhh=)

Skrevet av: Average Jane

18.aug.2010 17:40

Haha, morsom turistopplevelse det der :p

Tjaa, har litt samme meningene som deg; er kos med innekos ;) men det kunne gjerne ha komt etter en sommer med HERLIG vær, noe det dessverre ikke har vært. Men men :)

Skrevet av: Marita

18.aug.2010 17:42

haha, du skrive morsomt vertfall :) håpa du har hatt en fin dag!

Skrevet av: Henriette

18.aug.2010 17:53

fine bilder :D!

Skrevet av: kristina

18.aug.2010 18:31

Ser fram mot høsten egentlig jeg også.. til å ta fram (ehm..merk jeg skal kjøpe nytt..hehe^^,),høstjakke og sko.. skjønner at du ble litt satt ut av turistene. hadde jeg også blitt!hehe

SV; ja,fint å ha henne inne igjen.. hun pleier å slippes ut om morgenen,og slippes inn rundt ni/halv ti tiden. imens så pleier å hun å titte innom,spise litt osv.

Skrevet av: Nina's Diary online(hverdag-foto-tanker)

18.aug.2010 18:45

Ja, det er så mange fine farger om høsten <3 Det blir kos sjø!

Skrevet av: &#9733;MK&#9733;

18.aug.2010 19:58

Gleder meg litt til høsten jeg og faktisk. Skal gjøre så mye rart.

Holdt på å le meg ihjel da du fortalte om turistene. Så lizm for meg barnehageunger som skulle på utflukt xP

Skrevet av: Emilie

18.aug.2010 21:28

Høsten er min favoritt årstid. Jeg leste en plass at denne høsten kom til å bli en varm en,så det blir nok en nydelig høst! =)

Skrevet av:

19.aug.2010 11:48

Anonym:åååå det er jo helt fantastisk :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

19.aug.2010 12:30

Hehe turister kan være skremmende...!! Ohhhh så spennende med date :) have fun !!!

Skrevet av: Vestfoldgirl

19.aug.2010 13:22

sv: :

eg trur dei aller fleste bruker masse tid på facebook :) nei er ikkje alle so greier tanken sikkert me å sletta seg, men er berre til å logge seg inn igjen so er alt som før.. men eg MÅ ha ein pause... hehe

eg er sterk :D hehe

Skrevet av: Nicole Diana

19.aug.2010 13:25