HA EN FIN TORSDAG :)Popper bare innom med et raskt innlegg her for å beklage for at jeg ikke har vært så aktiv på bloggfronten i det siste, men jeg holder på med et nytt design og det blir endelig ferdig i dag. Gleder meg masse og det blir akkurat slik som jeg vil ha det. Wee..  Synes det jeg har nå er litt lite oversiktelig, pluss at jeg er generelt sett litt lei av det og forandring fryder, right?
Blir liksom litt lite inspirert å blogge på en plass man er lei av, men jeg har masse å meddele, fortelle og vise dere framover, og jeg gleder dere til å ta dere med på turen!

Igår var jeg voksen og betalte regninger og gjorde regnskap. Grusomt kjedelig mend det må jo til. Nei hva er det jeg sitter og sier for noe vas her. Pappa betaler selvfølgelig!! ;)
Akkurat hvor voksen jeg ser ut når jeg sitter med nyscrubbet tryne,  i rosa Hello Kitty pyjamas med rosa telefon og rosa filofax, meeeen.. Jeg kommer nok ikke bortfra at jeg er litt pinky and always will be. Det er jo en farge man blir glad av :)

Nå må jeg henge i her. Skal nemlig stæsje meg opp litt i dag og hive meg avgårde til Kristiansand hvor jeg skal tilbringe kvelden på hyggelig vis med veldig hyggelig selskap. da MÅ jeg jo kanskje komme meg ut av slakkeklærene mine som jeg har dasset rundt i i hele dag og klæsje på meg noe krigsmaling sånn at jeg ser noenlunde anstendig ut.

Ooog jeg har jo seff kleint med tid som vanlig. Døgnet burde SERIØST hatt flere timer. Eller så burde jeg bare få ræva litt mer i gir. Enten eller liksom...

Har dere noen planer?

Vi bloggæs!

jeg er mamma på heltid idag. Skal hente snuppa i barnehagen om en drøy time, og etter det så blir det nok litt frukt og Pippi på DVD tenker jeg. Koselig å sitte i sofaen ved siden av verdens vakreste lille jente å se på Pippi..

Skrevet av: Hild Frøya

19.aug.2010 14:18

Tnåååå...så søt hello kitty mappe! :-D

SV: Ja, det var det! godt å få endelig komt i vanlig rutine igjen, og fått sitt alle folka og sånt. Mye kjekkere i niende klasse, da det er litt mer som skjer der :-))

Skrevet av: Kathrine // Kathrinuh

19.aug.2010 14:32

sv. blitt mer og mer populært i det siste ja!

:- D

Skrevet av: Julie

19.aug.2010 14:36

Nja, skal prøve å få gjort litt lekser, hehe.

sv: Åja, okei! :-) Fikk det i posten i dag forresten, tusen takk! :-)

Skrevet av: anette♥

19.aug.2010 15:33

SV: Tusen takk søte deg <3 er det sånn at det er mulig å betale inngang om jeg ønsker å ha med meg en? :)

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

19.aug.2010 17:40

Søta :)

hehe, har rosa mobil, kamera og mp3spiller eg då.. rosa e flott det!!

håper du kosa deg ute ikveld med venner :)

Skrevet av: Regine

19.aug.2010 19:51

hehe, nei :L

sv: ja ,vi så det :) men det går bra :D vi har spurt de folka på onepice, om det funker å handle med det og sånn ,for det sto ikke noe på det :o

ha en flott kveld:D

Skrevet av: Linn Margrethe-kommenterer tilbake

19.aug.2010 21:14

Haha. Kjenner igjen den derre med å ha dårlig tid. Orker ikke å få ræva i gir, så jeg stemmer for å få flere timer i døgner :P

Skrevet av: Emilie

19.aug.2010 21:15

Dårlig med planer igrunn, går kun i jobbing om dagen!

Skrevet av: Mia

19.aug.2010 22:06

Blir spennende å se nytt design! Ikke skjedd noe spennende her i dag..bare vært på jobb jeg.

Skrevet av: Vestfoldgirl

19.aug.2010 22:15

sv: jaa, jeg hadde det kjempe koselig : )

Skrevet av: karoline

19.aug.2010 22:31

Er det "hello kitty" på telefonen din også? hehe. søt. rosa er en elskverdig farge! :))

Skrevet av: Eva Lill

20.aug.2010 12:57