ENERGINIVÅ PÅ 0

God Morgen! Yeah, you heard me..

Det er noe seriøst galt med systemet mitt for tida. Selv om jeg legger meg tidlig så KLARER JEG IKKE å våkne!!
Helt sjukt!
Så nå har jeg bestilt time hos min hotte doktor og skal finne ut hva som er feil med meg. Har ikke tro på at han kan finne grunnen til ALT som er galt med meg, men noe må det vel være svar på? :p

Jeg skal sjekke jern og foli-ettellerannet og se om jeg trenger en shot med B12 sprøyte. Mistenker at jeg trenger det.
Leste litt om den på nettet og jeg føler selvfølgelig nå at jeg har alt som tyder på at jeg har for lite av ettellerannet og at ei B12 sprøyte kunne være redningen. Har hørt om flere som den har gjort underverker for. Plutselig får de masse energi!
Det eneste jeg vil ha er normal energi for jeg EIER ikke energi en plass og en mulighet for en normal døgnrytme. Uansett om jeg legger meg kl 21.00 eller 00.00 så har jeg skikkelig problemer med å komme meg opp. De siste dagene har jeg stårr opp i 13.00 tida og det er IKKE normalt.
Nei, håper Mr.Doctor kan finne ut av noe her.

Noen som tar sånne sprøyter? Er de noe tess?


Fant forresten ut at kanskje jeg samler på tannbørster??? Ikke helt med vilje da..
Jeg har en greie for at jeg ikke vil bruke den samme tannbørsten over lengre tid. Uhygienisk og alt det der!
Men siden de er rosa så var de liksom så søte der de stod...! Haha.. Weirdo! De rekker jo faktisk ikke å bli gamle en gang.Forøvrig så fikk jeg en hyggelig mail fra Bladkongen.no om at jeg kunne velge et abbonement på et magasin hos dem. Weee.. Da blir det seff Costume!! No doubt about it. It's my bible!! Thanx :D

han kommer ikke til å sjekke mineralene dine, men jeg LOVER deg at du har magnesium mangler ;) ta og kjøp et kal+mag tilskudd og du vil føle deg bedre på nulltid. jeg hadde rykninger i kroppen liksom, trodde jeg hadde MS omtrent, så tok jeg det og nå er jeg mye bedre. det blir verre av kaffein og nikotin fordi det binder mineraler i kroppen.

Skrevet av: Dagens Outfit Norge

26.aug.2010 14:21

Jeg kjenner så godt til det med å ha null energi, og det værste er at det ikke alltid har noen forklaring. Jeg har tatt masse prøver, men det er som regel ingenting feil, så tar det bare som en periode. Men håper de kan finne ut av noe for deg, så du kan få ett lite kick start tilbake :D *klem*

Skrevet av: cluver

26.aug.2010 14:26

Jeg liker Costume :D Skjønner hva du mener med slapphet. Jeg har vært avhengig av Cola de siste ukene for å kunne orke å dusje, hehe. Mistenker at det har noe med at jeg ikke har trent på lenge. Men nå som jeg har begynt igjen blir det nok bedre ;) Så det er bare å begynne å trene hver dag, søta ;) hehe

Skrevet av: Heidi Øksendal - om sminke, hudpleie og livet :)

26.aug.2010 14:38

Så slitsomt! Jeg er jo utbrent, og legen min mente at jeg burde ta b-vitamintilskudd for å få mer energi. Det funket ikke for meg, men kanskje det hjelper for deg:)

Skrevet av: Tone

26.aug.2010 15:50

jeg har egentlig aldri hatt noe særlig problemer med energinivået, det er vel mer gidderlausheten som setter inn hos meg.. lol.. men jeg MÅ jo jeg da, en mamma kan ikke bare sette seg ned..

Skrevet av: Hild Frøya

26.aug.2010 16:18

sv: hehe ja jeg også :D

åh sliter med det samme selv til tider!!

Skrevet av: Silje Helen

26.aug.2010 17:02

Moren til typen min må ta de, og ei annen venninne av meg må ta de...

Vet ikke helt om de har merket store greiene av det, men det skal visst være 300% B12 i redbull om jeg ikke tar helt feil... mente det stod noe om det på boksen =)

Kanskje det kan gjøre susen? =P

Skrevet av: kvikki

26.aug.2010 17:08

Huff ikke moro å ha det sånn! Jeg har det motsatt da, samme hvor seint jeg legger meg så våkner jeg i 6 tida.. Da blir man bare sliten! Er ikke så veldig hygenisk med den oppsamlingene der heller da,men de var veldig skjønner der sto;) Good bedring!

Skrevet av: ★MK★

26.aug.2010 17:13

Takk søte deg=) Det var koselig å høre=)

Håper du får mer energi snart. Jeg sliter selv med perioder uten noe energi. Det er slitsomt!

Skrevet av: H O Y E S E N

26.aug.2010 17:32

sv; hehe så bra da ;)

Skrevet av: ♥ elise

26.aug.2010 17:36

sv - takk takk : )

Skrevet av: Kineda

26.aug.2010 17:41

Det er jo oss :)

Skrevet av: Vibeke

26.aug.2010 18:56

Sliter med det samme :o

Skrevet av: ♥Nadia - Svarer på alle kommentarer!

26.aug.2010 19:20

beklager at jeg kommenterer ut av tema! jeg må bare si takk for kommentaren i det forrige innlegget jeg skrev før jeg "forsvant" :)

Skrevet av: ♥ s y n n e c h r i s t i n l a r s e n (kommenterer alltid tilbake)

26.aug.2010 20:32

Ha en fin kveld! :D

Skrevet av: Katta!

26.aug.2010 21:50

takk christine :D er fornøyd jeg, selv om jeg skulle hatt MER MER MER, men for liten plass..får vente til jeg får en rik mann med stoort hus og enda større hjerte :p

men sofaen er ikke en veeldig hit når man har barn... her om dagen(i går faktisk) så var vilde på kunstneriske veier og tok kulepennen fatt og dekorerte sofaen :( HYYYYYL!!!! skrubbet og skrubbet med jif her men d vises fortsatt litt.. men pytt..sukk..

Skrevet av: triinii

26.aug.2010 23:17

Får håpe den hotte doktor'n kan gi deg noen svar, kan jo ikke være kult å gå rundt og være sliten hele tiden! Krysser fingrene for at det ordner seg :)

Skrevet av: Hanne Katrine

26.aug.2010 23:30

Costume er fantastisk!

Håper den hotte doktoren din finner ut av det og at du kommer deg ut av dvalen. Ikke noe greit å gå rundt i halvørska! Masse god bedring skjønna! :)

Skrevet av: Monique

27.aug.2010 10:09

Håpe dei finne ut av ka du mangla, snupp :)

Skrevet av: Henriette

27.aug.2010 11:02

OJ, ikke bra!!! Håper dere finner ut av det! Lykke til søte deg :-)

Skrevet av: Deadbarbie

27.aug.2010 13:22

får håpe doktoren kan gi deg svar:)

Skrevet av: Anenv

27.aug.2010 15:31

sv: tusen takk søta :-))

Skrevet av: Life of Nikky

27.aug.2010 17:27

Duu, hva slags kosthold har du da snuppa? Ikke at jeg påpeker at du er "usunn", men jeg synes å huske at vi to hadde nogenlunde lik "diett" :P Man kan tydeligvis ikke leve på sjokolade dagen lang.. :P Jeg propper i meg vitaminer av alle slag og trooor det hjelper ;)

Ellers synes jeg du skal sende de Costume-bladene dine nordover etter at du har lest dem ferdig! :D

Skrevet av: Benedikte Tvedt - sydenløven

27.aug.2010 19:00

Hei Hei.

Mitt navn er Rose og jeg har ME. (Kronisk utmattelsessyndrom).

Jeg tar en B12 sprøyte i uka :)

Å bare så det er sakt, den stikkes rett i rumpa men det finnes ikke vondt og det er absolutt verdt det og det koster ikke så fryktelig mye heler.

TIPS NUMMER 1: ALDRI LIGG NÅR DU FÅR SPRØYTE I RUMPA. Det er klin umulig å slappe av. Når jeg tar sprøyte står jeg med bena spret som en A og lener meg/legger tyngden på den ene foten. Da vil man slappe av på den siden du ikke lener deg på (denne siden man stikker prøyta på) samtidig som man konser om å stå på andre ben.

Å ta blodprøve er så sykt mye vondere!

Håper du finner ut av hva det er ^^ Så får vi håpe du ikke har kyssesyken eller ME da:P

Masse lykke til.

Vennlig hilsen Rose

Skrevet av: Rose

27.aug.2010 21:31

Det høres veldig likt ut slik som jeg hadde det.

Jeg har leddgikt, og fikk en periode cellegift for dette, da mistet jeg immunforsvaret mitt og fikk veldig mange influensaer på rekke og rad. Pluss at jeg også fikk B12 mangel. Jeg fikk sprøyter hver fjortende dag i ca. tre måneder. Jeg ble bedre av de, MEN jeg var jo mer syk enn bare det. Det som skjedde med meg var at kroppen min ikke skjønte etter alle påkjenningene så var den nå frisk fra influensaer og sånn, altså det er vanskelig å forklare, men i hode var jeg begynt å bli frisk, men kroppen var helt nede for telling, jeg kunne sove alt fra de 8 timene man trenger til sikkert 15 og jeg var like slapp og trøtt, orket ingenting, ikke en gang lage meg mat eller dusje... Altså som du forstår var det krise, og legene kunne tilslutt ikke hjelpe meg med noe, ettersom alle prøver (bortsett fra B12 slo ut!), det var rett og slett kroppen min som ikke skjønte at den nå skulle være frisk fordi den hadde vært så mye syk. Jeg fikk de medisinene jeg kunne få, mot svimmelhet og sånne ting, men jeg måtte gjøre all jobben selv, jeg måtte bare gjøre de få tingene hver dag som gav meg energi, og ikke noe mer, om det var bare en ti minutters tur hver dag til å begynne med så var det det eneste jeg kunne og fikk gjøre. Så bygget jeg meg oppover, samtidig som jeg gjorde dette var jeg fast bestemt på at jeg ikke skulle slutte med studiene, jeg skulle klare det og jeg skulle få gode nok karakterer til å komme inn i England, disse målene hjalp meg å ikke gå ned for telling. Nå er jeg myyyyyyyyye bedre. Jeg orker masse, men jeg tar fremdeles ting ganske forsiktig. Uansett, dette ble en altfor lang kommentar for deg stakkar, men alltid greit å vite om litt på forhånd om det skulle være noe i samme duren for deg og! ;)

Uansett lykke til hos legen!

Skrevet av: Jorunn

27.aug.2010 22:48

Jeg tar b-12 sprøyter når jeg føler for litt ekstra energi. Funker veldig bra på meg.

Det er ikke alle leger som vil gi det om du ikke har påvist mangel da, for de ser ikke vitsen..

Prøvde å få resept av en annen en fastlegen en gang, for han var på ferie.. Jeg maste og maste og argumenterte, men til ingen nytte=/

Jeg har ikke mangel på det, men jeg har slitt med kroniske smerter og lite energi i flere år

Skrevet av: jannenatalie

28.aug.2010 00:29