SKJØNNE STUNDER


Til tross for alt som skrives, prates og informeres om forholdet mellom kropp og sjel, så er de færreste av oss flinke til å pusle rundt oss selv. Et besøk hos tannlegen regnes som nødvendig, mens en herlig stund på massasjebenken er noe man "unner seg". Ganske tåpelig ikke sant?
Egenpleie trenger ikke koste skjorta eller stjele mye tid. Oppdager du at dagene har gått uten at du har fått en stund til deg selv, er det på tide å gjøre noe med det. Hver dag bør inneholde minst 15 egotripp-minutter (toalettbesøk regnes ikke som egentid!!).
Jeg tok en tur på den nyoppstartede Scin IncKlinikk Andøya, Kristiansand på Fredag for en skikkelig Askepott Behandling. Og det var deeeeilig.

Jeg ble møtt av den alltid smilende og positive Ranveig Slettemark Søvik. Bare det gjør jo noe med mitt humør også, ikke sant? Jeg får en omvisning av den nye klinikken som var brenn ny for bare noen få måneder siden.Stilen på klinikken er hvit, ren, ny og shabby-chic girlie med blomster og jenteblader som setter stemningen for et herlig besøk.          Klinikk Andøya består av:       

  • Kiropraktikk
  • Fysioterapi
  • Akupunktur
  • Fotterapi
  • Aromaterapi
  • Hudpleie
  • Massasje
  • Refleksologi
  • Kurs, fast gruppetrening og privattimer i Pilates (yay!!!)
Kiropraktor-rom med tilhørende treningsrom for full behandling:Jeg ble veldig positivt overrasket over at de hadde alt samlet på ett sted. Man kan f.eks sende mannen til kiropraktoren (føler alltid det er mest menn som trenger det. just a feeling.), sette kidden til å leke mens du tar en time yoga og en deilig behandling etterpå. Supårt!

Pilatessal og leker for kidsa mens de venter på at mamma skal bli ferdig:Koselig dekorert, shabby-chic'e aromaterapi rom Jeg liker når det ikke er så sterilt, men heller en plass du føler deg hjemme i. + i boka:Da er jeg klar for min egotripp time. Først får jeg en ryggmassasje hvor jeg får knadd om stressknuter i rygg og nakke.
Etter dette fikk jeg ansiktsrens, enzympeeling, utklemming, voksing, oppstrammende maske samt hodebunn- og ansiktsmassasje som fikk meg i max avslappningsmodus.Under hele behandlingen ble det brukt Dermalogica produkter. Jeg har alltid vært en stor fan av denne serien. Husker at jeg ble sur når jeg fant ut at de ikke hadde de på hudpleieskolen jeg selv gikk på, for de er noen produkter jeg alltid ha tydd til. De passer min tørre/blandingshud bra.Etterpå slapp jeg å ta den kjipe bussen i regnet og fikk sitte på med Ranveig hjem og en søt taxisjåfør videre helt hjem for free. Det kaller jeg extraservice! Haha.

Jeg ble også introdusert til den nye Madonna Oksygenbehandlingen som de også har på klinikken. Dette skal jeg ta en nærmere titt på og rapportere tilbake til dere, selvfølgelig.

Det jeg liker best med å "unne meg" selv timer som dette er at etterpå føler man seg så utrolig NY, både utenpå og langt inni sjela. Resten av dagen går jeg uten sminke og lar freshness'en vare så lenge som mulig.
Det er noe med det når man føler seg bedre så får man mer iver og gnist og jeg fikk gjort en hel haug fornuftig resten av kvelden.
Så gjorde jeg et lite mentalt regnestykke her.. Tenk dere at en sånn en behandling koster rundt 7-800 kr. Si at dere gjør dette på en fredag istedetfor å gå på grøftefylla. Det er 1 kveld med grøftefyll mot et par timer med velvære og egenpleie som gir deg en herlig start på helgen, med en tidlig lørdag uten fyllesyke og angst fra gårsdagen, og gjør deg rustet for en ny uke med nye muligheter?

Nei dette må man gjøre mye mer altså. Tror jeg skal begynne å "unne meg" litt oftere jeg. Helst hver uke så er livet perfect!

Noen av dere som pleier å bytte ut fylla mot en skikkelig selvbehandling?

www.klinikkandoya.no

www.skininc.no


Å der så det jo absoutt herlig ut! Skal faktisk til en hudpleiebehandling på torsdag og jeg gleeeder meg.

Skrevet av: Luna Anette

29.aug.2010 16:26

ååh, det så digg ut da. intet er som å unne seg litt ekstra innimellom :D

Skrevet av: Therese

29.aug.2010 16:47

Så utrolig fint! :)

Skrevet av: ♥ s y n n e c h r i s t i n l a r s e n (kommenterer alltid tilbake)

29.aug.2010 17:42

Älskar att få pyssla om mig på spa kliniker! Rensa ansiktet och få en skinade ren och fräsch hy. Har faktiskt gavekort med valfri ansiktsbehandling och fotbehandling här hemma som jag må bruke. Tack för att du påminde mig ;)

Ja ostepops är himmelskt gott ju! Speciellt de svenske ;) hehe. Men mådde inte så bra efter att jag hade ätit en liten påse med de. Magen är inte van med sånt nu när vi äter LCHF men man må unna sig ibland ;)

Fin och intressant blogg du har! Hoppas du får det trevligt när du är här i Oslo! :)

Skrevet av: Miss0 - svensk tjej i Oslo

29.aug.2010 18:19

Du er utrolig pen!

Skrevet av: Clarity

29.aug.2010 18:29

Dette så helt fantastisk ut <3

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

29.aug.2010 18:57

Det så helt fantastisk ut! Jeg har faktisk aldri tatt meg råd til noe sånt..

Skrevet av: Tone

29.aug.2010 19:05

Det så utrolig herlig ut <3

Det er viktig å passe på ha litt egentid til seg selv :) <3

Skrevet av: Linn

29.aug.2010 19:49

Skulle ønske jeg hadde pengene til å unne meg en slik stund en gang i blandt!

Tusen takk for utrolig hyggelig kommentar! :D

Skrevet av: Emilie

29.aug.2010 20:03

SV: Takk søte deg :) Bloggfamilien er helt klart et bra tiltak. Håper flere vil dele sine historier :)

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

29.aug.2010 20:14

så herlig! :)

Drikker ikke, så er ikke i fylla, men selvbehandling blir det noen ganger :)

Skrevet av: Anenv

29.aug.2010 20:35

Christine, har du prøvd isolation tank, også kalt flotation tank?

Skrevet av: Miaminero

29.aug.2010 21:40

SV: tusen takk:) ha en fin søndagskveld:)

Skrevet av: MARIKA

29.aug.2010 21:48

aiii jiiiz, elskbart design!

Savner å veksle syke og lange kommentarer med deg.. how 'bout that eeeh?

Skrevet av: &#9829; DONNA LOUISE GJELADINI

29.aug.2010 22:52

Åh, det hørtes utrolig deilig ut! Er sant som du sier, dette er ting en unner seg, og her er jeg veldig dårlig. Det eneste jeg har unnet meg er vel EN massasjetime, haha :P Så veldig koselig ut der da :) Har også lyst å begynne med dermologicaproduktene. Bruker du dem daglig? :)

Skrevet av: Janne-Kristin

29.aug.2010 23:01