FAN-FREAKIN-TASTIC!!


Heiheihei hoes and bitches!

Busy dag igår unnagjort og jeg er kjempefornøyd med resultatet på alle plan.

Jeg har fått meg manager og han er helt rå og svensk! I'm loving the Swedes. Friedrich Birkmar er agenten til både Vendela Kirsebom, Mona Grudt, Lillian Müller, Kåre Conradi, Pia Myrvold og også nå selveste MOI. Man liker seg i godt selskap, og bare det beste er godt nok ikke sant? Det er jo ingen vits i å gjøre noe halvveis?


Rett etter møtet stakk meg og Ida-bestis (ja hun heter faktisk det, for real) og Wulfie og venninnen deres og lunchet i parken. Der sloss vi mot vepser og spurte random, altfor straighte gutter om de kunne ta bloggbilder av oss.Så fant jeg faktisk fram til Drammen, believe it or not. Jeg har da ikke for vane å finne fram sånn geografisk sett, men på plass var jeg. Blæra mi måtte på et hastebesøk på et shabby toalett på Drammen stasjon.
Koste meg med å lese dodør-lektyre..Det er et 1-tall på slutten av det nummeret, hvis du lurte....
Jeg tagget litt selv jeg:Oversettelse for normale folk: Bermen er et utrykk som min kompis Håvard lærte meg. Det er det man kaller "bønder i byen", über-harry folk og sånn. Ja, you get the picture right? Og det er forøvrig her Drammen kommer inn.. (no offence lissom) Håvard opprettet bermen.com og linket til www.gatebil.no sånn at man kom rett inn på den siden, i og med at vi synes det er såååå kleint. LOL!
PS. Håvard er fra Drammen! Ære til bermen!

Shootet med fotograf og stylist Rolf-Ørjan Høgset fra Spekterfoto. Får den nye headeren min allerede ikveld. Gleder meg.


A sneak peak. Dette bildet er FAKTISK nesten ikke photoshoppet i det hele tatt (for det ser jo ut som det) men make-up'en er lagt helt fantastisk!!!! Det ser dere jo på bildet over. I absolutely love it. Jeg holdt på å begynne å sveve når fotografen sa at jeg hadde den typiske Cheryl Cole looken på mange av bildene. Jeg er jo hennes nuber 1 fan!Etter shooten dro jeg tilbake til Oslo og dro på en herlig middag på Curry & Ketchup på Majorstua med min rollemodell Mette Flaten. For et fantastisk kvinnemenneske. Gleder meg til å se deg på TV i den derre serien vettu.. :p
Avsluttet dagen med en chillaxing film hos superkjekke Robert/James Dean.
Egentlig vil jeg si at dette alt i alt, var en perfekt arbeidsdag.

Nå skal jeg sitte på toget i 6 timer og det passer meg helt greit for jeg skal bruke tiden på å sende over masse mailer og info til my agent. Oooh.. my agent. How fancy ;)

Gratulerer med manager! :)

Ooog.. for et utrolig vakkert bilde av deg! Du er nydelig!

Skrevet av: Hannes hjem & interiør

02.sep.2010 10:26

Herlige bilder - og akk så vakker! :) Så gøy at det er så mye spennende som skjer i livet ditt nå snuppa! BTW - linken ligger på siden min - der jeg har skrevet "her" ;)

Skrevet av: Monique

02.sep.2010 11:28

Gratulerer med manager:) Nyyydelig bilde av deg:)

Skrevet av: Siv Annette

02.sep.2010 13:18

Wooow gratulerer med agent! Skikkelig kult og spennende. Du er jo råpen. Gleder meg skikkelig til å se den nye headeren din :)

Skrevet av: Luna Anette

02.sep.2010 15:07

WOW :) Flotte bilder av deg :) Gleder meg til å se flere :D

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

02.sep.2010 17:03

PENE DEG! :) Utrolig vakkert bilde! Og gratulerer med manager :)

Skrevet av: Kamilla K

02.sep.2010 18:23

Alle skal få vettu! Headeren min, ja. Har FOR mange slike bilder av meg sel, som jeg har tatt selv. Noen må ha mistet noen i bakken som baby...

Ser du må holde reflektoren selv. Det var slapt. Hvorfor hadde ikke fotografen en dverg til å holde for deg?

Skrevet av: Halvor.

02.sep.2010 19:26

Kjempe fine bilder<3

Skrevet av: Katta!

02.sep.2010 21:06

Hahahahahaha, DEN doen har jeg også vært innom!
Ah, kan du slutte å være så pen? Perfekte kjerring!

Skrevet av: Karoline

02.sep.2010 21:50

fine bilder:)

Skrevet av: MARIKA

03.sep.2010 15:51

Gratulerer med manager! spennende å se hvordan det kommer til å gå! :) Superstar! hehe... Utrolig pen du er!

Skrevet av: Mona

03.sep.2010 16:14

Så moro! :) Gleder meg til å se resten av bildene. Du er så pen, Christine! :)

Skrevet av: Lene J

05.sep.2010 08:36

Åh,du er nå verdens herligste da,Christine:)..Jeg koste vettet av meg på restauranten og hev innpå med deilig indisk mat og masse deilig skravlings og filosofering rundt dagligdagse ting.At du benevner meg som rolle modellen din,må jeg bare si tusen takk,kjære:)..For ett kompliment!!..får nesten prestasjonsangst ,kjenner jeg!..Neida,jeg har feila og lært,gjennom 49 år,og selvironien sitter der den skal!..Det er det som er trikset,folks...Vi er den vi er..and if you dont like it...its not my problem!:) En hilsen til deg min kjæreste Christine..Du ligger som nr 20 på blogglista,men snart ligger du på 1.plass!! Keep on walking,girlfriend,Love U..Klem fra Mette (Flaten)

Skrevet av:

14.sep.2010 03:03