HVOR BLOGGER DU?


For å si det som sant er så ble jeg ganske inspirert av dette innlegget, til ei jente som har noe helt sinnsykt system i sysakene sine. Hadde jeg hatt halvparten så god oversikt over sminken min så hadde jeg nesten vært en lycklig tjej, men let's face it.. Ain't gonna happen.

Noe jeg har fått litt system på er arbeidsplassen. Jeg flytta meg fra kontoret som har relativt mørke vegger (og jeg er jo ikke den som stresser med å male, når ingen andre gjør det for meg heller, så det forble som det var) og tok med meg det mest nødvendige og satt et søtt, romantisk bord i gammel stil med en matching barokk-stol forran vinduet. Plasserte "Daylight Power"-lampa ved siden av. Elsker det lyset, spesielt nå på høsten.

Nå er det ikke så mye jeg får sett på fra vinduet der, ser egentlig bare over til naboen hvis jeg anstrenger meg veldig. Men det er heller ikke poenget. Poenget er sol og himmel. Av en eller annen merkelig grunn så flyr tankene mine og inspirasjonen min bedre av å se på himmel, gress og sol. Og så er det jo rosa det går i av accessoires. Rosa gjør meg glad, det er jo sånn en glad farge. Nå matcher min lille kontorkrok dynetrekket og resten av dillet på rommet. Sweet.

Som flittig blogger er det jo megaviktig og finne inspirasjonskilden sin hver dag. Hvor tenker dere best? Hvor liker dere best og ha deres bloggestund?

Yes.. SELVFØLGELIG er Hugh Jackman min screensaver og skjermbakgrunn.


Jeg blir så rastløs av å være på stranda. Har ikke noe i mot å sitte på en cafe i x timer, men å ligge i sola blir jeg helt ødelagt av. Men så blir ikke jeg brun heller. Tidligere misunnte jeg alle som ble brune, og jeg prøvde desperat å få farge jeg også. Men den eneste fargen jeg fikk var rød, og selv om det er favorittfargen min er det ikke ønskelig. Så da ligger jeg heller i skyggen og kjeder meg. Hehe. Fancy drinker slår aldri feil. har du en favorittdrink?

Hvor jeg blogger varierer, men jeg liker ikke å blogge når det er andre rundt meg. Selv om de leser bloggen min, føler jeg en form for presentasonsangst om de sitter ved siden av meg. Derfor blogger jeg stort sett bare når jeg er for meg selv :)

Skrevet av: Chalten

07.sep.2010 21:44

Jeg blogger hjemme i senga, eller på cafè etter å ha lest blader og på minmote.no :) bra inspirasjon! ellers så leser jeg andre blogger for å finne noe og blogge om..

Skrevet av: Haugaard

07.sep.2010 21:44

Liker å lese bloggen din! :) og ville også takke for at du har kommentert så mye på bloggen min. er sykt koselig og betyr mye at du tar deg tid til å lese og å kommentere :-)

Jeg blogger på skolen, men også hjemme hos mamma og hos pappa. Er vel ingen andre steder, hoho :)

Skrevet av: ♥ MISS KIKI

07.sep.2010 21:50

AHH jeg elsker Hugh Jackman!! Jeg blogger stort sett når jeg sitter i sofaen...med tv foran meg! :)

Skrevet av: Vestfoldgirl

07.sep.2010 21:56

Jeg blogger nesten alltid fra senga eller sofaen. Lat:p

Skrevet av: Tone

07.sep.2010 21:57

jeg blogger fra stuen min for tiden, men jeg får mest inspirasjon av å bare se på hvordan været og naturen flyter omkring

Skrevet av: Cosmo King

07.sep.2010 21:59

Så koselig du hadde det der;-) Jeg blogger som regel i sofaen, eller ved spisebordet foran vinduet. Der trives jeg aller best, men der sitter som regel kjæresten min å jobber...Skolearbeid går foran blogging med andre ord...!

Skrevet av: randrea

07.sep.2010 22:00

Så søtt bloggekontor du har :D Rosa gjør meg også glad. Tror jeg må sprite opp kontoret mitt litt med noen rosa bilder og pynteting :D hehe. Stor klem :)

Skrevet av: Heidi Øksendal - om sminke, hudpleie og livet :)

07.sep.2010 22:04

Genial telefon i vinduskarmen:P

Skrevet av: Maja

07.sep.2010 22:04

Forresten, et spm. hvor får du sånn facebook widget fra?:d

Skrevet av: Maja

07.sep.2010 22:11

For en koselig krok :) I love it <3

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

07.sep.2010 22:18

Kikii: så søt du er. liker din og kjempegodt og takk for gode ord :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

07.sep.2010 23:06

Hun hadde jo et helt sykt system da! Tenker på de rotete mappene mine nå, herregud... :P

Koselig krok da!:) Jeg elsker å sitte i vinduet og blogge, eller i sengen..eller på gulvet :)

Skrevet av: Thea Kristine Sandnes

07.sep.2010 23:06

Jeg blogger med laptopen på fanget i sofaen! ;) Bortsett fra nå som jeg blogger fra jobb (sitter på nettevakt..)

Skrevet av: Martine

08.sep.2010 04:56

Å for ekoselig sted! Kunne tenkt meg å prøve det en gang;) For meg er det jo ikke jobb, så går mest på kos. Sitter i sofan og glaner tv eller noe=) Har alltid mange påstarta innlegg liggende

Skrevet av: &#9733;MK&#9733;

08.sep.2010 07:32

Det varierer hvor jeg blogger... men så fort jeg har noe på hjertet og har en pc tilgjengelig - da blir det blogging :-)

Skrevet av: Elena

08.sep.2010 10:12

Jeg blogger som oftest fra senga eller sofaen..:P Men når vi etterhvert får oss noe eget, skal jeg definitivt ordne meg en bloggkrok :D Din var supersøt, så herlig å ha bordet foran vinduet :)

Skrevet av: Siv Annette

08.sep.2010 12:51