LESERSPØRSMÅL

Er det deg det har stått en eller flere artikler om i fvn for en stund siden?
Ang at du var stolt av formene dine?:-)
Det var en utrolig flott artikkel, men så har jeg lest litt av bloggen din og gått litt tilbake i tid og det er ikke få merkelige dietter du har prøvd! Om man er stolt av formene sine så prøver man vell ikke å slanke seg til enhver tid?
Spise vanelig norsk sunn kost er nok det lureste i lengden som Monique skiver:-)


Hei Jannicke.
Ja det stemmer at det er meg. Så hyggelig at du tok deg tid til å se igjennom arkivet da. Det setter jeg pris på.
 Jo, altså jeg er stolt av at jheg har en formfull figur men det finnes jo grenser og det er absolutt INGENTING galt med å ville holde seg sunn og frisk med en helsemessig og sprek kropp. det har ingenting med at jeg vil være SYLTYNN å gjøre. Jeg kommer alltid til å ha pupper og lår og jeg spiser som regel alt jeg har lyst på. Da snakker vi ostepop til kveldsmat f.eks. Men jeg merker jo også når jeg har spist altfor mye i det siste og å trene og gå turer og spise veldig sundt en periode synes jeg bare er nyttig :D


Hvor mange kjenner seg ikke igjen i dette speilbildet eller har hvertfall gjort det?Jeg spiser ALLTID. Har alltid lyst på noe, og da spiser jeg som regel akkurat det. Er en sjokoholiker av RANG, men jeg prøver jo å ikke spise for mye av det eller all annen nei mat. Er ikke det bare sunn fornuft da? Går det ann å gjøre et problem ut av at man prøver å spise sunt??

Som dere ser på bildet under så har jeg aldri vært den tynneste fuglen i flokken, men jeg har da klart meg greit fordi om. Jeg har alltid fått til akkurat det jeg ville og jeg har ALDRI latt kroppen/utseendet og et dårlig selvbilde sette en stopper dette. Jeg ble modell jeg for det var det jeg ville der og da! Disse bildene er fra en jobb med det første modellbyrået jeg joinet i Oslo for noen år siden. Når jeg var i tenårene så hatet jeg kroppen min like mye som alle andre jenter i den alderen, men nå har jeg slått meg til fullstendig ro med at det er sånn jeg er bygget, jeg blir aldri enn syltynn sylfide, men jeg har ingen plager med kroppen. Den er sund og sterk og da bør man jo være fornøyd. Man er jo sin egen værste fiende som regel. Spesielt når det kommer sin egen kropp og utseende. Jeg er nå så glad for at jeg endelig har lært meg og sette pris på det jeg har fått utdelt og gjøre det beste ut av det. For eksempel så kan jeg aldri kaste meg på denne kort-magetopp-trenden som er nå for denne stilen passer ikke jeg. Håndtakene mine rundt midjen blir squeezet sammen og fremhevet av bukser og så skal bli gjort übersynlige. Nei takk! Jeg vet hva jeg passer og ikke passer, selv om jeg synes det er fint på andre. Men forskjellen nå fra før, er at det er helt greit. Jeg tar heller på meg tettsittende bukser og en topp som framhever en timeglassfigur, og gjør den gjerne enda mer timeglass-aktig, og om jeg synes det er ting som er overflødig en dag så hiver jeg en søt cardigan over og noen smykker som matcher.

Altså, finn bare ut hva som passer for deg og din figur. Fremhev de delene du liker best ved deg selv og ikke følg alle trender slavisk for det er ikke alltid du gjør deg selv en tjeneste...!


Not so skinny nei, men det legger ingen hindring på noen områder. Jeg banet meg vei forran mange tusen jenter i FHM jeg, for det var det jeg ville. See?

Blir trygg på deg selv og din kropp og lev til det fulle med den. Tren, spis sundt men husk å unne deg dine favoritter, bare ikke HVER dag og prøv for alt i verden og ikke tenke så negativt om deg selv. Det er jo ALLTID noe men det kan veldig godt hende at det er KUN du som legger merke til de. Hvis ikke du maser om feilene dine så kan jeg nesten garantere deg at det ikke er noen andre som gjør det heller.

Jeg vil gjerne få berette om et bra eksempel på nettop dette her:
Ta f.eks mine ører... Det ene er mye større enn det andre/ eller det andre er mye mindre (alt etter hvordan du ser det. hehe) men jeg går ikke rundt og gnåler om det og ber alle studere ørene mine skikkelig for å se forskjellen. Det gjør jeg bare som et fet partytrick på vorspiel for å få alle til å le :p Flere av mine beste venner har sagt at de ikke hadde lagt merke til det en gang før jeg demonstrerte det, selv om forskjellen er ganske stor! See???  Før i tiden gikk jeg ALLTID med håret hengende ned for jeg var redd neon skulle se det, nå har jeg det ofte oppsatt for I DON'T GIVE A BLOODY FUCK! Og dette er et veldig realistisk eksempel på hvordan man bør tenke om hele kroppen sin om det er noe som er til stor irritasjon og tar opp altfor mye av din dag, dine tanker og dine frustrasjoner. Skjerpings!!! :D


Har tatt et dypdykk i arkivet og funnet fram innlegg jeg har skrevet om kropp, utseende, trening og kosthold tidligere:

Ut på tur, aldri sur :D Mosjon er jo godt for BÅDE kropp og sjel. Elsker å gå ute i frisk luft og klarne tanker og kjenne at jeg lever. Dessuten føles det så ubeskrivelig godt etterpå.

Håper at dette svaret her kan være emd på å hjelpe noen til hvordan de ser på seg selv. Vet jo at det er mange der ute som kritiserer seg selv altfor mye. Under skjer ikke over natten det er klart, men om man bare kunne få begynt å snu tankegangen ovenfor seg selv LITT så tror jeg verden hadde blitt et mye bedre sted og leve :D Helt sikkert.

du har en fantastisk kropp, Christine! Ikke minst er du full av utstråling, noe som gjør deg utrolig spesiell og fantastisk herlig!

Du inspirerer, virkelig! Får meg til å føle meg vel i min egen kropp :-)

Skrevet av: ♥ DONNA LOUISE GJELADINI

09.sep.2010 19:00

Bra svart:-)

Skrevet av: randrea

09.sep.2010 19:04

Utrolig bra innlegg! :) uff, må begynne å trene igjen.... og slutte å kjøpe usunn mat ute nesten hver dag, hehe. lett for å bli sånn da man er student og bor alene, er jo billligere å kjøpe ute enn å lage ordentlig mat hjemme.

Sv: det er Karpe Diem på headeren min ja, er fra innspillingen jeg var med på av musikkvideoen Byduer i dur :)

Skrevet av: Thea Kristine Sandnes

09.sep.2010 19:24

Virkelig bra svart! ;) Synes jenter nesten bør ha former(noe som ikke eksisterer i min kropp, HAHHA), det er jo jenter liksom... :)

Skrevet av: M to the adina -

09.sep.2010 19:36

Veldig bra innlegg! Du er nydelig, og ser sunn og frisk ut. Slik skal det være :D

Skrevet av: Heidi Øksendal - om sminke, hudpleie og livet :)

09.sep.2010 20:03

Du er vakker! Ha en fin kveld (:

Skrevet av:

09.sep.2010 20:25

sv; jeg vet, det er så bra ;D

Skrevet av: Cosmo King

09.sep.2010 20:51

sv; Hehe takk. Liker deg virkelig, du er pen, søt og virker koselig ;D

Liker også at folk ikke har SYL tynne modeller, synes du er perfekt :D

Skulle gjerne ha møtt deg en gang, men er vel ikje så mye å gjøre da :P

Skrevet av: snoopy94

09.sep.2010 20:56

Du ser helt fantastisk ut, Christine!!

Skrevet av: Tone

09.sep.2010 21:47

Du er FLOTT! Synes det bare er bra med fokus på sunnhet og trening jeg - det har alle godt av uansett kroppsform :D

Det prøver jeg å skrive om også, og det har ingenting med at jeg ikke er fornøyd med meg selv!

Skrevet av: Martine

09.sep.2010 21:53

Så bra skrevet snuppa! Viktig å komme frem til det som er riktig for en selv! :) Ha en finfin kveld vakre du! :D stor klem

Skrevet av: Monique Lund

09.sep.2010 22:13

Sv; Mhm ikke sant-.- Overrasket over hva folk faktisk gidder å bruke tiden sin på. Kommentere til helt merkelige ting.

Veldig bra innlegg forresten. Jeg er så utrolig enig! Og unnskyld meg (eller.. ja?), men jeg elsket kroppen din! Ikke misforstå, men sykt fine former, og en sunn og fin kropp! Du burde være stolt :-) Og ja; Vi tenåringer er ikke fornøyde med kroppen vår og det synes jeg er synd. Altså, det tar tid før det går opp for en. Jeg er 17 år, og det er alltid noe en ønsker at skal være bedre. Men hallo, dette er kroppen jeg har og jeg bør være fornøyd. Og det er jeg. Som oftest :) Takk for bra innlegg! Alle bør lese det.

Skrevet av: ♥ MISS KIKI

09.sep.2010 22:29

Flott svar på spørsmålet. Jeg går også turer, men trening har jeg ikke drevet med på... off, alt for lenge. Skal starte igjen nå snart når jeg flytter. I så dårlig form som jeg er nå har jeg aldri vært, så jeg lurer på hvordan det går.

Er enig med deg at det er viktigstå å være sunn, frisk og tilfreds. Å bruke det en har og gjøre det beste av det er avgjørende. Du er vakker og smart. :)

Gleder meg til tips fra deg også :) Dette kan bli bra.

Skrevet av: Chalten

10.sep.2010 00:09

Godt svart Christine, du fremstår som så positiv og god! :-)

Skrevet av: Lorraine Engen.

10.sep.2010 06:25

Men du er jo tynn og flott! Ingen vil vel gå rundt å ikke ha litt fett på kroppen? Det er jo det som gjør en kvinne til en kvinne! former<3

Det er selvfølgelig smart å spise sunt og være aktiv, men det er ingenting som sier at man ikke kan kose seg? :-)

Skrevet av:

10.sep.2010 16:08

Du er nydelig!!! På bildet av deg ved sofaen er du jo nesten kliss lik Mariah Carey :-)

Skrevet av: smiley

10.sep.2010 22:12

Jeg har ganske ofte dårlig samvittighet og vil ikke gå å kjøpe klær enn gang, siden jeg føler meg feit å sånn, men jeg er jo faktisk feitere enn hun der i speile da..xD

btw kul blogg du har ! :-)

Skrevet av: cathrine

13.sep.2010 00:39

Godt innlegg! Superpene bilder=)

Skrevet av: &#9733;MK&#9733;

24.sep.2010 04:11