NÅR INSPOEN LAR VENTE PÅ SEG


Er det ikke typisk? Man logger seg inn på bloggen for å skrive dagens innlegg og blir plutselig stuck og tenker "hmm.. hva skal jeg skrive om idag da..?" Det har skjedd meg flere ganger, når inspoen ikke er på topp, og man vil jo ikke bare skrive for å skrive heller, så det kan bli vanskelig og skrive noe som er interessant og virkelig fenger.

Men så er man ute og rundt omkring og styrer på med noe, eller man er hjemme men har skitdårlig tid. DA kommer inspirasjonen vet dere og man kommer på en hel haug med emner og ting man vil meddele til sine lesere, men da har man jo selvfølgelig ikke tid. Man tenker at man tar det senere men da er inspoen borte selv om man vet hva det var man ville skrive om, men man får ikke samme flyten og iveren i innlegget uansett hvor mye man prøver, for the moment's passed lissom. Skjønner dere hva jeg mener?


Vanvittig mange tror at det er piece of cake og superlett og skrive en interessant blogg. Det er det neimen ikke. Tenk deg hvor mange man må være bedre enn da? Hvorfor skal mitt være mer interessant enn ditt, lissom? Hvordan kan jeg gjøre dette lett leselig og viktig?

Jeg anbefaler og alltid ha med en liten notisbok i veska til enhver tid, for det er ikke alltid når man sitter med dataen at man kommer opp med de beste blogginnleggene. Skriv ned stikkord, setninger, sitater etc som du kommer på/kommer over så setter du det sammen til noe nyttig når du logger deg inn neste gang.

Jeg kan GARANTERE deg at du klarer å holde på leserene dine om du kutter ut blabla-innlegg og heller venter til du kan skrive om noe som virkelig interesserer deg. Kommer jeg ikke på noe nyttig og skrive om morgenen så venter jeg til kvelden og vise verca, selv om jeg har som regel og blogge to ganger daglig. heller ett interessant enn 2-3 "hei-sorry-for-dårlig-blogging-idag-men-imorgen-blir-bedre-jeg-lover innlegg. Vi DRITER I DET. Det er ikke verdens undergang om ikke du fikk blogga asså, bare hold den for det meste interessant, informativ og alt i alt bra så kommer vi igjen asså!! For cluet er jo å holde på de kjære leserne man allerede har. Mange random og nye er ikke så interessant om du virkelig liker og blogge og ikke bare blogger for å blogge eller for å pese seg opp på topplista. Det må komme naturlig. Don't stress. Du vil jo bli 'kjent' med de som leser bloggen din ikke sant?


Speaking of inspo.. Er det noen som har kommet over noen gode interiørblogger dere vil dele med meg? Elsker interiør nesten like mye som fashion men de bloggene er det vanskeligere å finne i mengden.

Jeg skjønner godt hva du mener. Notisbok er alltid med, jeg skriver jo alltdo, tekster låter osv.. Smart det. Klem.

Skrevet av: TrineCam ♡- DOWNLOAD MY MUSIC!

12.sep.2010 04:29

Dagbladet har jo sånn interiørblogg kåring... sjekk der ;)

Skrevet av: Dagens Outfit Norge

12.sep.2010 08:54

Takk for gode tips, snupp! :)

Skrevet av: Lene J

12.sep.2010 10:26

Ja det er ikke dumt i det hele tatt :) Jeg har vurdert det mange ganger, og nå tror jeg kanskje jeg skal legge en notatbok i vesken med en gang :D

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

12.sep.2010 11:02

Jeg har sansen for http://hvitblomst.blogg.no

http://hvitstil.blogspot.com/

http://idyllogfanteri.blogspot.com/

Dette er de tre jeg leser fast, men hender jeg klikker meg litt rundt og da pleier jeg finne mye bra. Men grunnen til at det er disse jeg følger er at de også skriver litt personlig innimellom. Det liker jeg :)

Skrevet av: Mona

12.sep.2010 12:30

Er enig !

:)

Skrevet av: Katta!

12.sep.2010 13:17

jeg kjenner meg vikrelig igjen, planlegger alltid innlegg jeg da:)

Skrevet av: Life of Nikky

12.sep.2010 14:08

Jeg kjenner ikke til noen interiørblogger dessverre! Men vet hvor vanskelig det kan være med inspirasjon i blant...noen ganger er hjernen helt tom!! Og man aner ikke hva man skal skrive om.....det er liksom ikke så veldig interessant å begynne på et innlegg om maur eller andre kjipe ting!!

Skrevet av: Vestfoldgirl

12.sep.2010 14:39

wow,nydelig blogg du hadde♥

Skrevet av: selinaah

12.sep.2010 17:42

Er utrolig vanskelig å ha inspirasjon i blant om hva man skal blogge om. Så en dag lagde jeg et ark der jeg kommer med fult av ting jeg kan blogge om en dag jeg ikke har noe å blogge om. Så sjekker jeg arket så står det kanskje Handleliste/ønskeliste shopping så lager jeg et innlegg om det :D

Skrevet av: Jeanett <3

12.sep.2010 17:57

Ingen problem snuppah! :)

Nå synes jeg du kan ha gjesteinlegg om meg snart :P ler!

Skrevet av:

12.sep.2010 18:03

Anonym: ja det kan jeg godt, men da må du slutte å signere anonymt da ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

12.sep.2010 18:10

hahahahahah, ååå det er så sant det der!

Notisbok er alltid smart, bruker som regel mobilen jeg (Y)

sv // synes du, iih takk :-D

åå det hørtes veldig slitsomt ut, du får bare nyyte denne søndagen og slappe ordentlig av da vettu :-) Jeg gjøøøør ikke så veldig mye, slaffer og dasker.. (mine personlige uttrykk for å fortelle at jeg slapper av :) haha, oh btw.. videobloggen er her!

Skrevet av: &#9829; DONNA LOUISE GJELADINI

12.sep.2010 18:38

liker headeren din utrolig godt :)

Skrevet av: Synne

12.sep.2010 19:10

Hodet mitt bruker mye tid på blogging og formulering. Skriver også ned en del på mobilen i tillegg til rabble ned små skisser i ledige stunder og har alltid planene klar. Men jeg prøver å ikke legge ut innlegg for ofte. Mange uferdige som blir liggende og de kan jo redigeres slik at de passer bedre inn til ting der og da!

Skrevet av: &#9733;MK&#9733;

12.sep.2010 19:38

nei vet ikke om noen egentlig!;o

Skrevet av: Anenv

12.sep.2010 20:22

Notisblokk var god ide!

Ja du må dra å besøke den søndagsåpne interiørbutikken. De har alt for mye fint! Og så er det så koselig der. Den ligger mellom Tømmerstø og frikstad en plass. Forbi en kirke og en rideskole og inn en lang vei..

Her er nettsiden deres med et kart: http://www.gaveloftet.no/kontakt.html

Skrevet av: jannenatalie

12.sep.2010 21:01

Dette er ikke noen ren interiørblogg, men hun har masse fine interiørinnlegg likevel. http://kayso.blogg.no. Nydelig jente, og herlig blogg:)

Skrevet av: Tone

12.sep.2010 21:15

sv: Jeg aner virkelig ikke hvor det er. De snakker nordnorsk på reklamen, så det er nok en øy i Nord-Norge en plass :p

Skrevet av: Andréa ut i verden

12.sep.2010 22:19

elsker designet ditt =)

Skrevet av: LINDA. MOTE, SHOPPING OG LIVET

12.sep.2010 23:14

Jeg har en kjempe skrivesperre for tiden. Og det er skikkelig frustrerende!!!!:P

Skrevet av: Casey

12.sep.2010 23:50

I know exactly what you mean!

Det er ikke bare og bare å skrive en interessant blogg! Er ikke alltid man har noe spennende å skrive om. Hm hm.. men du er flink da! Jeg liker bloggen din! Utrolig bra ;)

Stå på!

Skrevet av: Elena

13.sep.2010 09:01

Så gøy å høre at du blir inspirert snuppa! Gjør meg skikkelig glad! :)

Ønsker deg en nydelig dag! Stor klem

Skrevet av: Monique

13.sep.2010 11:51

Jeg har ikke interiør, men moteblogg. Men akkurat nå driver jeg å pusser opp en leilighet, så ta gjerne en titt for litt interiørtips hvis du vil : )

Skrevet av: Vibbis

15.sep.2010 12:25