BOKTIPS NR 2


Da er det på tide og fortsette, eller komme igang med blir det vel, med disse boktipsene. Grunnen til at jeg tenkte å ha det som en fast ting her på bloggen er at jeg leser veldig mange bøker og da kan jeg jo gjerne anbefale de som er bra til dere, så dere kan få dere noe god lesing. Jeg bare elsker å leve meg inn i en annen verden og da ikke bare i filmformat. Jeg må også lese for å få sove!

Jeg er stor, stor fan av alt som har med vampyrer å gjøre. Har selvfølgelig lest alle Twilightbøkene og anbefaler de på det sterkeste. Mye, mye bedre enn filmene og vanvittig lettleste.


Når jeg våkna idag etter en ganske søvnløs natt så hadde jeg en heidundrende hodepine, både hals og nese tett og nesten ikke stemme igjen. Føler meg helt fulstendig mørbanka. Influensa/forkjølelseseongen er ENDELIG her igjen! Yay! Så da var det rett inn i Onepiecen, hive i seg noen paralgin forte og legge seg under dyna igjen med denne boka: The Secret Life Of Bree Tanner. En oppfølger til Twilight-serien.
Den lille, nye vampyren som kun har en liten rolle i både filmen og boka Eclipse, men som forfatteren gikk dypere inn i etter serien var ferdigskrevet.
So far så er den interessant fordi man får lese om hvordan det er å være en helt nyskapt 'ond' vampyr. Det kan ikke gå galt når Stephenie Meyer skriver bøker og for min del sånne Twilight-serien godt ha fortsatt i det uendelige. Jeg vil nesten ikke at bøker skal ta slutt jeg.


Har du lest den? What's your verdict?


aww så koselig :) elsker boktips! har bare lest nr 1 jeg da. er liksom ikke den store twilight-fanen men er allikvel nødt til å se filmene hvert fall da.

Jeg leser også en del bøker og skal også anbefale de på blogen! =)

Skrevet av: ♥ MISS KIKI

13.sep.2010 12:47

ooh snap, blir bella vampyr? det visste jeg ikke... tror jeg må lese bøkene altså... er ikke så glad i filmene

Skrevet av: Dagens Outfit Norge

13.sep.2010 12:49

Jeg boikotter alt det der, så nei, jeg har ikke lest den;)

Skrevet av: Tone

13.sep.2010 13:11

Oi jeg hadde ikke helt sett for meg deg som en bokorm;) Vet ikke hvorfor i grunn. Her blir det ikke mye lesing, sovner som regel med en gang hodet treffer puta. Henger alltid etter med skollitteratur og hadde jeg prøvd meg på det så hadde jeg nok kommet til å sovnet veldig fort siden vi kun har statisikk og metodelære dette halvåret.. Men jeg har hørt veldig mye bra om de bøkene da;) Og jeg har sett filmene

Skrevet av: ★MK★

13.sep.2010 13:13

Nei har ikke lest den, og har heller ikke lest Twilight bøkene. Men har hørt veldig mye positivt om dem, så vurderer å gå til innkjøp:) Alltid gøy å leve seg inn i en annen verden, og det aller beste er de bøkene man håper aldri skal ta slutt! De gir deg en god følelse, og samtidig en litt trist en. Ha en strålende søndag, håper hodepinen din gir seg. Selv har jeg vært skikkelig dårlig i natt, med oppkast og det som verre er. Så har enda ikke kommet meg ut av pysjen...

Skrevet av: randrea

13.sep.2010 13:23

niks har faktisk ikke lest den..

SV, tusen takk. Jeg synes i alle fall det er moro å lage mat!

Skrevet av: TrineCam ♡- DOWNLOAD MY MUSIC!

13.sep.2010 14:06

Jeg har faktisk ikke lest noen av Twilight bøkene.. Men må få gjort det en dag. I know!

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

13.sep.2010 14:16

jeg har lest nr 4:)

Skrevet av: selinaah

13.sep.2010 17:08

elsker de bøkene :)

Skrevet av: Anenv

13.sep.2010 17:16

selinaah: bare nr 4??? huh?

Skrevet av: Christine Lövendahl

13.sep.2010 17:54

Fint med bokanmeldelser!! Jeg har ikke lest noen av disse....men Twiligt har jeg jo sett på film, jeg digger de!!

Skrevet av: Vestfoldgirl

13.sep.2010 19:49

Kaaaanskje litt unødvendig å avsløre en så viktig del(Bella blir forvandlet) når det muligens er noen som ikke har lest alle bøkene enda.. bare et lite tips..

Skrevet av: Skuffa!

16.sep.2010 15:01

Skuffa!: ooh.. ja det har du rett i. sorry. skal seff ta det bort :s

Skrevet av: Christine Lövendahl

16.sep.2010 15:29

Bra:) og så fjerne kommentaren min også så folk ikke leser den:) hehe

Skrevet av: Skuffa!

16.sep.2010 15:35

Skuffa!: haha.. jaaa. herregud så ekstra treig jeg er idag!! hehe. sorry lorry. it will be done. takk for at du sa ifra. håper jeg ikke ødela too much :s

Skrevet av: Christine Lövendahl

16.sep.2010 15:38

Jeg også elsker Twilightbøkene! Akkurat lest ferdig "the short second life of bree tanner" og jeg likte den også. Den var litt mer brutal kanskje, men det syns jeg passet inn siden bøkene om Edward og Bella er ganske "myke" og milde. Har definitivt vampyrfeber om dagen ;-)

Skrevet av: siljesweety

17.sep.2010 20:23