ASTROLOGIAstrologi er noe som opptar meg, derfor bestilte jeg en såkalt 'reading' fra ei som er ekspert på dette, Grethe Fyske. Jeg fortalte henne når jeg var føst. Dato og helst klokkeslett om man kan det. Jeg fikk nummeret av min frisør og ga henne et ring mens jeg satt i frisørstolen og tok på høytaler. Dama som svarte var veldig hyggelig og jeg fortalte henne ikke mye om meg selv men at jeg hadde vært litt forvirra ang hvor mitt liv skulle bære hen og den slags. Hun spurte etter fødselstidspunktet mitt og så satt hun dette inn i et program på dataen sin og nærmest ropte ut "Oioioi Christine!!!" Hvorpå jeg ble LITT engstelig... Men så sa hun videre at  "Her er det mye positivt som skjer for deg framover, det kan jeg med sikkerhet si. Dette skal bli spennende å gå gjennom."

Så fikk jeg tilsent en CD med 'readingen' min hvor hun leser fra planeter og hvilken vei som er lagt ut for meg. Hun fortalte mange ting om meg som stemte på en prikk. Nesten litt spooky. Jeg fikk vite at jeg var ment for å hjelpe en stor mengde mennesker i form av ledertype. Hmm.. Hun leste ganske lenge og så fortalte hun at jeg hadde en spesiell evne. Rett og slett en litt overnaturlig evne, som jeg bare måtte få utfolde seg om jeg gav det en sjanse. Det er litt sjukt for når jeg gikk på hudpleieskolen så fikk jeg høre at jeg hadde såkalt varme hender. Noe jeg heller ikke var klar over. Varme hender betyr at man kan heale/forbedre ting med håndspåleggelse. Man merker faktisk varmen med å holde hendene over andres hender eller kropp. Kan det ha vært dette hun mente jeg burde videreutvikle? Eller noe helt annet? Hva vet vel jeg om sånne ting?

Jeg tror nok at man må være interessert i slike ting for å tro på dette. Jeg tror at alle har en mening her på jorden og det er om å gjøre å finne sitt kall. Det kan jo være ganske vanskelig i et samfunn som dette, og noenganger kan det være lurt å finne ut av hvor du faktisk er plassert, i form av stjerner/planeter og den slags. Jeg er jomfru, med attendanten min i løven. Det var litt vittig å få vite på det for jeg har alltid følt at jeg er en blanding av disse to etter beskrivelsene. Har aldri følt at kun jomfuens beskrivelse har passet til meg. Nei, det er nok en mening og et svar på alt.

Tror dere på slike ting? Leser du ditt eget horoskop? Har du fått en slik 'reading' som dette?


Oh, spennende! Har aldri prøvd, vet ikke om jeg hadde turt helt....!

Skrevet av: randrea

16.sep.2010 15:17

jeg leser horoskop! vet ikke helt om jeg tror på det...noen ganger så stemmer det som står der..og da blir jeg: WOW!! men noen ganger stemmer det ikke i det hele tatt..så da.. blir jeg usikker på alt sammen. hehe

Skrevet av: Elena

16.sep.2010 15:20

Så utrolig artig! Jeg fikk astrologsisk skriv fra soneterapien i dag, og jeg har også attendanten min i løven. Det er skremmende hvor mye hun kunne fortelle om meg som person bare av å se på horoskopet. Dette er noe jeg begynner å interessere meg mer og mer for.

Skrevet av: Chalten

16.sep.2010 15:36

Oi, så spennende :D Hadde likt å fått en slik reading selv :-)

Leser horoskopet av og til, men før gjorde jeg det hele tiden, og ble litt for paranoid! Hehe.

Skrevet av: Marte

16.sep.2010 16:36

Det er så snålt at jeg har prøvd såpass mange ulike typer medikamenter, uten ønsket effekt men når etter at jeg var 60 minutter på fotsoneterapi følte jeg med bedre enn noen gang. At det kan bety så mye å bli trykket under føttene er helt utrolig. Jeg var litt skeptisk, og hadde ikke så alt for stor tro på at allergien ville skape mindre problemer. Nå er det litt surt at jeg ikke gjorde det for flere år siden.

Skrevet av: Chalten

16.sep.2010 17:02

Neei, tror ikke på slikt jeg.. Leser aldri horoskop heller, synes det er litt tullete egentlig..

Skrevet av: Martine

16.sep.2010 17:19

Slike ting er superspennende. har lyst selv, men er litt usikker på om det muligens koster for mye. vet du hva det koster det du fikk?

Skrevet av: Hild Frøya

16.sep.2010 17:31

Tjena! :) Takk for kommentar. Jeg liker å høre at jeg får folk til å le, det er jo litt av meningen med bloggen. Så takk!

Jeg har tatt aura- og chakrabilde og fått forklart hva fargene betyr. Jeg tror så som så på det, men hun som leste meg, sa veldig mye om meg som stemte. Men er det ikke litt slik at det de sier er ganske generelt, slik at det kunne passa til 'hvem som helst'? Jeg vet ikke. Spennende er det da. Hvor fett hadde det ikke vært å ha varme hender da!? Syns du skal prøve å sjekke det mer ut.

Skrevet av: Speilvendt

16.sep.2010 17:41

SV; Ja er fra Farsund :-D Har hørt litt om deg også, modell og greier :-) hehe, og ser moren din holder en butikk og selger ting fra deg :-p hehe, har ikke vært innom enda, men vurderer å ta en kikk snart.

Har lest bloggen din noen ganger innimellom, du er flink :-)

Skrevet av: ❤ Alette Fladstad

16.sep.2010 18:23

sv: Håper det faller i smak. Nydelg kveldssnacks :D

Skrevet av: mjuuugly

16.sep.2010 19:02

sv; SATC er fun ja ;D

Leser horoskop av og til for gøy :)

Skrevet av: snoopy94

16.sep.2010 19:18

Kanskje du skal gå i lære hos Märtha Louise... :o) Du kan aldri sikte for høyt.

Sees i morra?

Skrevet av: Ann Kristin Karlsen

16.sep.2010 19:35

Ann Kristin Karlsen: hahah ja jeg har vurdert det STERKT ser du, men jeg kom fram til at det ble litt for drøyt det der hun driver med :p

yes, imorra kl 6? :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

16.sep.2010 19:55

Nina Hartmanns hjem er min favoritt over alle favoritter også! Perfekt ned til hver eneste detalj! Har du sett de gamle prøvedukkene med englevinger som hun pynter med? Det står på ønskelisten min i alle fall. Og jeg har snart bursdag!!!

Gratulerer med overstått forresten :)

Stine

Skrevet av: Stine

16.sep.2010 20:23

Oi spennende...men jeg er litt skreptisk også! Jeg tror ikke på horoskop og har aldri fått noen reading. Kanskje jeg ville trodd mer på det hvis jeg virkelig fikk oppleve noe sånn som ville blow me away.....!!

Skrevet av: Vestfoldgirl

16.sep.2010 20:25

Jeg leser horoskoper med stoooor innlevelse. Kan fint finne på å holde meg inne en dag hvis horoskopet har sagt det! hehe... Så jeg er nok ganske overtroisk. Tror på spøkelser, ånder, hekser osv... :)

Skrevet av: Mona

16.sep.2010 21:55

SV: tusen takk for koselig kommentar:) god helg!:)

Skrevet av: MARIKA

17.sep.2010 07:31

oh spennende... selv leser jeg sjelden horoskoper ...

Skrevet av: Benti

17.sep.2010 09:59

Jeg oppmuntrer ideen om å finne ut litt mere ang varme hender osv. Sjelsutvikling ser jeg på som den viktigste oppgaven vi har, og vet at det kommer til å gi deg mere enn du aner.

Skrevet av: Marit Skree

17.sep.2010 20:28

Kult! Jeg er veldig alternativ av meg, og tror absolutt på slike ting :) Har aldri fått en reading selv, men hadde vært kult å fått det.

Skrevet av: Marie Stave

19.sep.2010 15:13