HUSK Å BACK-UP


Nå som TV-serie sesongen har startet opp igjen så har jeg gått til anskaffelse av en ekstern hardisk. Ja SÅ geek er jeg, tenk. Kanskje ikke bare derfor. Har jo tenkt og fylle den opp med alt annet av viktige ting og dokumenter som jeg har lagret kun en plass, og det er på denne computeren. Kanskje ikke særlig smart løsning, så derfor blir det backup.

Jeg hadde jo ikke peiling på hva jeg skulle kjøpe så jeg sa bare jeg skulle ha den største, og det ble seff også den dyreste. en hel høvding. det synes jeg er mye for noe så kjedelig som en teknisk ting :p men men, da satser vi på at den holder en god stund.


Noen som gleder seg til å få en god oppdatering på f.eks disse imorra? Tror noen få har starta, men når jeg sjekka var det mange som ikke starter før imorra. Æ glær mæ!


Nå er det off to work her. Ha en spanande laurdag folks :D


Gleder meg til frustrerte fruer! :DD

Skrevet av:

18.sep.2010 13:51

Noen av de har jo starta! Lag den en sånn oversikt som jeg linka til i forrige innlegg så får du lett oversikt. Jeg har fylt opp min eksterne så trenger en ny jeg med. Var den dyr? Ja PLL er annerledes, søtt og virkelig spennende! Første episoden syntes jeg først var litt rart, men er jo så mange søte, kjente folk med!

Skrevet av: ★MK★

18.sep.2010 16:44

Hvor mange sesonger av gossip girl er det?

Skrevet av: Chalten

18.sep.2010 18:39

du er nominert til beautiful blogger award på bloggen min:)

Skrevet av: hoyesensmakeupandbeauty

18.sep.2010 21:07

Jeg måtte også gå til anskaffelse av en ekstern harddisk, for lap topen min har begynt å lage mange skumle lyder. Så nå er alle bilder og viktige dokumenter lagret trygt på en fin rosa ekstern harddisk :)

Skrevet av: Maria

19.sep.2010 12:37

Supernatural <3<3<3<3<3<3 :D

Skrevet av: Melissa Eikeland

20.sep.2010 13:03