SKO TIL BEGJÆR


Likte dere forrige inspo innlegg med veskene? Det er rart hvor shoppingmani man får på høsten. Men det har vel å gjøre med at det har skiftet til en ny sesong så man MÅ jo shoppe da, eller hur?

Nok en av mine svakheter er.... trommehvirvel.... SKO!  Det er bare noe med selve opplevelsen. Helt fra du ser skoene, til du prøver de på, til du kjøper de, til du bærer de hjem i fin eske og pose til du tar de opp og kjenner lutken av nye sko, til du plasserer dem på hedersplass over alle de andre skoene dine. Nei, det er bare hele greia. Kan ikke forklares for det motsatte kjønn. Jeg kan bare ikke få nok. Aldri. Jeg er svak, svak, svak for fantastiske, flotte sko som bare står i HVERT butikkvindu og roper og skrrrrrrriker etter meg. Ja tenk, de gjør seriøst det.

Det jeg liker mest med denne sesongens trend er at vi får holde på wedges'ene. Disse hælene som egentlig ikke føles som hæler. For meg som ble født med stilletthæler så føles det som å springe rundt i joggesko når jeg har på meg wedgesene. De er marvelous og til og med bambi på isen klarer å gå i disse hælene. Dere vet.. Vi skylder han som oppfant hælen en vanvittig stor takk! Holdning, positur og hele formen din blir ti ganger bedre med hæler på, men det kreves jo at du kan balansere i de da..

Ut av mange, mange flotte skapninger så klarte jeg å plukke ut disse herlighetene til forskjellige anledninger:og til slutt bare noen drømmesko som ikke krever noen anledning, eller til alle anledninger om du vil...
Noen som eier noen av disse? Isåfall.. I envy you!! Jeg tenker at ett par skal jeg hvertfall unne meg. Men er det ikke litt forvirrende det der? Ett par.. Jeg føler at da kjøper jeg to sko. Altså 2 par? hmm..  ;)


SV: Jeg gleder meg jeg også! Selv om jeg ikke er i Norge da! haha. Hmmm, tror de legger ut billetter etterhvert : )

Det er Marie vet du! Hehe : ) Tusen takk!!

Skrevet av: Christoffer Gunnestad

24.sep.2010 13:02

ååh, stilige sko :D

Ha en fin helg da :)

Skrevet av: Therese

24.sep.2010 13:36

Aw du er ikke alene, sko er bare... fantastisk, og man får da virkelig ikke nok. Har ikke noe av disse, men de var rålekre.

Skrevet av: TrineCam ♡- DOWNLOAD MY MUSIC!

24.sep.2010 13:41

Elsket de skoene fra asos.com som var først etter wedges. LOOVE!

Skrevet av: Emilie

24.sep.2010 13:55

Asos-skoene øverst til venstre i det siste "avsnittet" var helt fantastiske!! Love<3 God helg:)

Skrevet av: Tone

24.sep.2010 14:35

Ahhh mange lekre sko!! Jeg elsker sko og kan ikke få nok av det og vesker!! Har foreløpig ikke funnet de perfekte støvlene og når jeg lever på studielån er ikke dyre støvletter noe jeg kan kjøpe så mye av heller :(

Skrevet av: Vestfoldgirl

24.sep.2010 19:22

Hehe ingen av disse var vel helt meg, noen som kunne ha funka da. Men ikke wedges!! ar lett etter de perfekte støvlettene i mange år, men finner de virkelig ikke

Skrevet av: &#9733;MK&#9733;

25.sep.2010 10:40

Skulle ønske jeg eide noen av disse skoene!

Skrevet av: Elena

25.sep.2010 22:15

har de 3 støvlene, bare i kort modell, elsker dem, med naglene ol :)

Men de er ikke jimmy choo, de er hunter, måtte bare rette på deg...hehe:)

Skrevet av: vibeke

28.sep.2010 10:35

vibeke: jo de der er faktisk Jimmy Choo, tro det eller ei :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

28.sep.2010 10:39