1 DAGEN PÅ KURS OG TRENING


Gjett hvor jeg har vært idag da? Jeg har rett og slett meldt meg på Grete Roede kurs og første kurset begynte idag. Jeg har omsider innsett at jeg IKKE er noe god på den derre diet/slanke/omvendings-greia alene, så jeg måtte be til høyere makter. I den form av Jeanette Roede, datter av slankeguru Grete Roede. Hun satte meg opp på et kurs i nærområdet mitt og jeg trappet opp der med godt mot. Kursleder Caroline Olsvik var mektig inspirerende og dette er jo alfa-omega når man skal bli guidet gjennom noe. Vi fikk utdelt 2 bøker. Ei grunnbok og ei kursbok for høsten, med oppskrifter, skjema og tips for akkurat denne årstiden. Supert. I tillegg fikk vi mange hefter med info om forskjellige treningsmåter etc, Grete Roede magasiner og ei lita håndbok til å ha i veska hvor det står hva de fleste matvarer inneholder av ingredienser og kcal. Dette er noe jeg aldri har vært flink på så denne skal nok hjelpe meg MYE. I tillegg fikk vi et passord til Grete Roede nettsiden hvor medlemmer kan melde seg inn og føre alle slags skjemaer og få oppfølging og gode råd. Hele opplegget virket veldig proffesjonelt. Man har jo alle hørt om Grete Roede kurs, så det var kult å se hvor godt alt er lagt til rette, med oppdaterte kursveiledere som blir kurset hver 3 måned, samt ernæringsfysiologer og alt av den slags veiledere.


På kurset ble vi veiet og jeg tenker ikke å oppgi NOEN form for vekt her enda. Kan nok heller gjøre det på slutten av kurset da jeg også vil vise før og etter bilder. Førbilder tør jeg heller ikke legge ut enda. Hehe.. Ikke et vakkert syn av en slapp hviting i bare trusa, kan jeg love dere.
Jeg er skikkelig, skikkelig motivert og skal gå på dette kurset i 8 uker framover med turer hver dag og gruppetreninger minimum 2 ganger i uka. Dette vil jeg selvfølgelig dele med dere, så kan dere se hvordan jeg sliter meg gjennom treningene og prøver å bli en spreking, med fokus på sunn kost og en generelt lettere hverdag. Nå blir jeg jo anpusten bare jeg går fra kjelleren og opp til loftet. No kidding!
Kanskje dere kan bli inspirert til en helsemessig bedre hverdag dere også? Kan jeg så kan definitivt dere.

Jeg ble så gira at jeg dro rett hjem og skiftet til treningstøy etter kurset, siden kursleder også er treningsinstruktør og skulle ha time en halvtime etter kurset. Og herreguuuuud det er noe av det hardeste jeg har vært med på!!!
Vi brukte bosuballer, strikk, sånn halvballer, rockering, step'er og you name it. Før halvveis så var jeg helt fullstendig gåen og kjente melkesyra renne over og blodsmaken i kjefte. Mens de andre sprekingene ikke hadde ei svetteperle på panna så var jeg helt kokt. SÅNN er målet mitt at jeg også skal bli asså. Jeg får holde de som mål for SÅ pain skal det ikke være å trene. Kan ha noe med at jeg ikke er helt over influensaen enda og det faktum at jeg er utrent som bare juling. Men, jeg ser positivt på dette. Det kan da bare gå en vei.
Håper dere vil støtte meg i denne prosessen, for det er jo det dette er. Man får ikke noe gratis her i livet og man må jobbe for å komme der man vil både fysisk og psykisk sett. Det finnes ingen quick-fixes, bare sunt vett.

Nei, nå hører jeg badekaret begynner å bli ferdigtappet her så jeg skal synke nedi der en halvtime med god samvittighet. Det dunker fremdeles i kroppen. Jeg er fullstendig utslitt, samtidig som jeg er litt lykkelig rusa på meg selv. Jeg hadde glemt hvor GODT trening gjør, på alle plan. Jeg skal virkelig begynne å tvinge meg opp fra godstolen enten jeg vil eller ikke.

Fullstendig utkjørt!! In a good way. Treningstøy: Nextsport

How about you? Er du i gang med trening etter sommerferien eller henger den fremdeles litt igjen?


Senere kommer det også sak om meg på Grete Roede nettsiden so watch this space.


Så spennende!

Jeg har liksom alltid tenkt at grete roede er for overvektige folk, men det er jo mange som kan trenge et spark bak og motivasjon selv om de ikke er det..

Jeg begynte å trene, men så ble jeg plutselig sittende her full av antibiotika, så da ble det en liten stopp..

Skrevet av: jannenatalie

22.sep.2010 21:40

Lykke til! Dette skal gå sååå bra! :) Jeg er storfornøyd med Grete Roede kurset jeg går på!

Skrevet av: Lene J

22.sep.2010 21:42

Så bra! :D Gleder meg til å høre om hvordan det går! Du er flink, snuppa ;) Og det er heldigvis enda lenge til neste sommer! hehe

Skrevet av: Heidi Øksendal

22.sep.2010 21:48

SV: ahhHAhha =)

Jeg ri en gang i uken og prøver å jogge hver dag=)

Skrevet av: Maria<33 kommerterer tilbake=)

22.sep.2010 22:23

Herlig inspirerende, Christine. Liker!:)

Skrevet av: Tone

22.sep.2010 22:34

SV; Haha, jeg har skole, jeg bare var hos tannlegen idag, så slapp jeg gå på skolen! Jeg er ingen skulker! hahahah

Skrevet av: ❤ Alette Fladstad

22.sep.2010 22:57

Sv; Tusen takk! :D <3

Skrevet av:

22.sep.2010 23:06

hahahaha... flinkis!

Skrevet av: Dagens Outfit

22.sep.2010 23:06

SV: Ja, jeg hadde sikkert også hatt den enda om den ikke hadde blitt ødelagt :-) Hehe

Skrevet av: ANDREA

22.sep.2010 23:08

wowowowowow, overrasker stadig vekk din spreke unge :D

- Donna :)

Skrevet av: Donna & Oda - bloggen du bør følge!

22.sep.2010 23:09

Haha feett, vi kommenterte hverandres blogg samtidig! Ment to be bff-s altså.. oomg!!!

haha, fordi det bare er ett linkeinnlegg (?) som skal ta deg videre til konkurransen, og det skal slettes etterhvert :) thats why!

Reallyy? Tusen takk! Det er et midlertidig design da, har ikke kommet såå langt med den nye bloggen enda serru ;)

Skrevet av: Donna & Oda - bloggen du bør følge!

22.sep.2010 23:12

Nice lykke til :)

Skrevet av: Dije Tahiri

22.sep.2010 23:27

sv: hehe, joda. Vi har høstferie om 2 dager, MEN her hvor jeg bor kommer vinteren fort :P

Skrevet av: Therese Berntsen

23.sep.2010 07:06

lykke til :)

Skrevet av: Lene Torvund

23.sep.2010 07:24

Oi mye å sette seg inn i på kort tid da, så bra du er motivert;) Det henger å slenger nå ikke akkurat av deg da. Lykke til skal du ha, har troa på gode resultater fra deg=) Ja, litt trening må man ha

Skrevet av: &#9733;MK&#9733;

23.sep.2010 07:32

lykke til :)

Skrevet av: selinaah

23.sep.2010 08:26

// Hehe. Åssent trent da? :D

Skrevet av: Merete

23.sep.2010 08:45

Så flink! Hold oss oppdaterte a :) Da blir det litt gøyere for deg også!

Skrevet av: linnea

23.sep.2010 09:00

Sv: mangler jo bare et par flasker da :D

Skrevet av:

23.sep.2010 11:21

sv; neineinei, kan ikke sammenlignes engang!

Skrevet av: Cosmo King

23.sep.2010 11:29

Vet ikke om jeg kommenterte en stund tilbake, eller om jeg ikke kom lenger enn til tanken om å kommentere det - men digger den nye headeren din. :) Den er kjempefin.

Jeg må også dra meg ned til treningssenteret igjen. Tre måneder siden sist. (Med unntak av to pilatestimer i sommer da jeg fikk et vilt innfall om å stramme opp magen på 30 dager før en photoshoot - etter to pilatestimer fant jeg ut at jeg likesågjerne kunne holde inn magen på photoshooten - hahaha :)) Men kjenner nå at litt bevegelse hadde gjort godt. Pga laseroperasjon på øynene må jeg vente til etter kontrollen neste uke, men så skal medlemsskapet mitt hos Arena treningesenter få bein å gå på :)

Skrevet av: Maria

23.sep.2010 13:11

Kjempe flott header du har nå! Og utrolig spennende å lese, og akkurat det med før vekt og bilde forstår jeg veldig godt. Man trenger motivasjon det er alltid godt, og man får mer ut av det. Og man skal se p ådet som en livsstilsendring, ikke rein slanking. Slanking er jo ikke godt for noen :D Lykke til, og stå på :D!

Skrevet av: Clüver

23.sep.2010 15:47

Hei Christine! Gleder meg til å følge deg videre på kurs. Du virker veldig motivert og det er kanskje det viktigste for å nå målet ditt. Men, kanskje det er lurt å begynne litt roligere med den treningen. Ikke meningen å ha blodsmak i munnen - du kan komme i god form uten å kjenne på den.... melkesyre må du nok kanskje tåle litt av. Stå på!

Hilsen Kari - ernæringsfysiolog hos Grete Roede4

Skrevet av: Kari H. Bugge

24.sep.2010 10:46

Hei! Så bra Grete Roede funker for deg! :)

Jeg gikk selv på kurs for ca ett års tid siden, men synes det var tilpasset damer oppi 40-årene som aldri har trent før... Jeg hadde 6 ganger så mange "trimpoeng" som de anbefalte i uken og enda fikk jeg motivasjonsbrev om å komme meg opp av sofaen. Ikke veldig individuelt altså. Synes ikke jeg fikk respons på det jeg trengte respons på - nemlig kosthold! Det kan ikke passe for alle, men det koster jo ganske mye så noe burde man få igjen.

Anyway, det er mine erfaringer, for deg kan det passe perfekt! Lykke til! :)

Skrevet av: Kjersti

24.sep.2010 23:23