TORSDAG 23 SEPT


Klarte å forsove meg til alt jeg hadde tenkt å gjøre. Til halv ett! Det er jo ikke så farlig når jeg er min egen sjef, men allikevel så er det litt kjipt når jeg hadde tenkt og gjøre ditt og datt, så da får jeg bruke kvelden istedet. Jeg er litt motsatt av normale folk visstnok og jobber best om kvelden. Men dette skal jeg prøve å snu på, så imorra er det opp og hoppe tidlig tidlig.

Mamma ville på restaurant og jeg er jo ikke vond å be. Muuuuligens så får jeg en hel haug med minuspoeng for middagen her. men jeg tenkte at ris er det jo ikke noe galt i, det er heller ikke salaten, eller kyllingen og grønsakene. Eneste som trekker godt ned er nok sausen og det frityrstekte. Oups! Men rytmen for å begynne med de bestemte måltidene til bestemte klokkeslett var uansett ødelagt så jeg tenkte shit au. Man skal jo ikke bli helt fanatisk heller. bare litt.

Mmmm.. va gött!!


Mmmmmmm... supergodt! (stort minuspoeng!!!!!!) Men jeg var flink og gav den til mamma.... Neida..! Med masse hjelp fra ho mor så klarte jeg å stå over sjokoladen som kom med kaffen etter middagen. Kjære tid det var en prøvelse.

Idag hadde jeg på meg de høyeste hælene jeg eier! Og de er to bloody die for. Fra DNA.Jeg kom meg søren mæ på trening idag også. Denne ganga på MRL (mage,rumpe,lår). Ikke noe vekter eller noe men mye kordinasjon og steps som jeg ikke fikk heeeelt dreisen på. Til slutt så måtte jeg le av meg selv og gå og trene på apparater istedetfor all den dansingen og sprettingen. Må nok innse at jeg ikke er helt i slaget enda etter den kleine uka, but I'm getting there. Sakte men sikkert, but still.

Jeg tegnet abbonement på Trimsenteret ikveld så nå er det bare å bli fast inventar der.


Treningsklær: NextSport

Shit. Jeg har jo ikke noe av det jeg trenger til mat-dishen jeg tenkte å lage her.Trenger hvertfall sopp ser jeg. Godt at Kiwi har oppe seint. Er jo sulten nå. Åååårh. Tar med meg Grete Roede boka og handler for hele uka jeg.

Tror dere jeg har vært støl idag eller?? Gangsperr herfra til.... mhmm!


Det er litt herlig med gangsperr, samtidig som det er kjipt. Sopp er fantastisk! tror jeg vil lage soppsuppe i morgen :)

Skrevet av: Chalten

23.sep.2010 22:24

Hehe men det må da vært litt godt å være stiv også? Kanskje ikke gangsperr da, huff da! Tenk å se så bra ut når man trenger da! Drømme.. Kinamat er bare sååå herlig! Nesten så jeg aldri får nok av det. Ble iallefall utrolig frista nå! Opp og hopp, det blir en bra dag=)

Skrevet av: ★MK★

24.sep.2010 03:58

Fy!!!

Forresten.... KESAM og fun light!!!

Skrevet av: johanne

24.sep.2010 09:08

hehe, bra du likte backstage ;)

Skrevet av: Dagens Outfit

24.sep.2010 09:43

Jeg tenkte å teste ut denne oppskriften i dag. Har aldri prøvd de tidligere. Finner ikke igjen den jeg har brukt tidligere. Så håper denne er godkjent. http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift7132.asp

Skrevet av: Chalten

24.sep.2010 11:56

NAM! Det så himla godt ut <3

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

24.sep.2010 15:30

Hvorfor går du på Grete Roede kurs??

Hva veier du?, har selv gått på det;).

Syns ikke at du trenger det:)!

Skrevet av:

29.sep.2010 14:56