BRUKTE LØRDAGSKVELDEN FORNUFTIG SYNES JEG


Endelig søndag. Som jeg ELSKER søndager. Man kan liksom bare sløve, uten noen form for dårlig samvittighet. Derimot blir det ikke noe sløving på meg enda. Har endelig fått masse energi (som sikkert kommer av flittig trening de siste dagene) og satt oppe til 05.00 i natt for jeg følte jeg hadde så mye jeg skulle ha fått unnagjort, og en lørdagskveld er vel en bra dag og gjøre dette på! Etter første dag på jobb som omsorgsarbeider for ei søt jente på min alder så fôr jeg avgårde for å handle litt før jeg kasta meg nedpå og fikk meg en liten powernap.
Det gjorde underverker! Holdt meg unna alkoholen og rølpefylla og slang meg heller på sofaen med verdens beste familie og spiste en godt krydret pizza og så James Bond filmen, mens jeg laget pusestemme til min bror for  å få han til å massere føttene mine. Det ble 1 min med kiling heller. Greit det og.

Utover natta så tenkte jeg at jeg skulle prøve SELV å montere dette korg-greiene da.. På bruksanvisningen stod det 15 min. Jeg brukte 25 og er stolt! Hvem hadde trodd at jeg skulle få til å motere noe!? Ikke svar på det, nå hadde vi det jo så koselig! Men asså, det er jo mannfolkarbeid.


..10 min... Forvirring over hele den teite bruksanvisningen... Vurderer å heller bare slå et slag for menneskeheten en gang for alle, og pælme denne i hauet av ren frustrasjon!!... 15 min.. Etter mye fundering over klein bruksanvisning og lurer fremdeles på hvilken skrue som er nr A3 og hvilken som er B4 og hvor de går, så kaster jeg den forbaskade bruksanvisningen (noe man alltid bør gjøre med en gang, har jeg funnet ut) og putter bare ting der jeg føler at de hører sånn ca til....25 min.. Da sitter jeg kun igjen med noen få skruer og det synes jeg neimen ikke er dårlig! Klapper meg selv på ryggen (noe som viste seg å være vanskeligere enn man skulle tro med denne støle kroppen og jeg angrer på at jeg stressa så voldsomt med å prøve å få det til in the first place, men men) og voilá..Den borteste korga har jeg pokker meg montert, folkens!!! CREDS til dolla! Får endelig bort siste "rotet", om man på noensomhelst måte kan kalle SKO og undertøy for rot.
Nå føler jeg meg som wonderwoman og kan gjøre ALT, så jeg om-møblerer, støvsuger, spikrer og herjer og ballerer til jeg blir ganske fornøyd med resultatet. Råååsa detaljer, åfkårs..Den elektriske stolen som jeg har det supergøy med å kjøre ut og inn mens jeg hyler tuuuut tuuuut og 'leker' at jeg er en liten unge.
My workspace. Selvfølgelig med råsa detaljer i stæsjet.

Mine fantastiske lap-top vesker. Den sorte fra Zita Zhic og den nye råååsa fra KRUSELL. I absolutely love it!
Den skal jeg ha til Mac'en når jeg får meg den, for den er akkurat litt for liten for min 17'' computer.

Veldig fornøyd med at jeg ikke gikk ut igår, og er pigg som bare juling idag. Nå lukter det søndagsmiddag og fårikål her. Mmm.. Mamma er pokker mæ best! Hvem er kleine og hvem er pigge idag, søtnoser?


Ojj, du hadde masse klær :D heldig

Elsker også søndager ;D

men idag skal jeg være med en venninne, så dt blir nåkk ikke mye sløv dag for meg akkurat. Men vi har høstferie nå i 1 uke til, så jeg har mange dager på å "sløve meg" , hihi :DD

Skrevet av: Therese

26.sep.2010 15:01

fint du har det:)

Skrevet av: LINDA. MOTE, SHOPPING OG LIVET

26.sep.2010 15:18

Herlig innlegg :) Du er jo virkelig handy søta :) YOU GO! :D

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

26.sep.2010 15:59

ble kjempe fint :)

Skrevet av: katinkahansen

26.sep.2010 16:03

KLEIN her... Skylder på at det var altfor snille priser i baren i går :)

Så flink du er til å montere! Kom og sett opp en 2 meter høy bokhylle fra IKEA for meg, den har stått her noen uker... klarer liksom bare ikke åpne pakken og sette i gang! hehe

Skrevet av: Thea Kristine Sandnes

26.sep.2010 16:10

Så herlig og rosa rom! Du har jo vært flink og satt sammen kurvsaken din ogå jo! :)

Angående hjertene på bildene mine, så er det en brush jeg har lastet ned til photshop, så bruker den derfra! :)

Skrevet av: Phjortis

26.sep.2010 16:21

Haha, de er jo kjempeenkle å montere:D

Skrevet av: Tone

26.sep.2010 18:16

Pigg som aldri før:)

Ren gjetning: Du er glad i å se filmer?

Skrevet av: Aleksander

26.sep.2010 18:28

Små barn, store gleder - tuut tuuut;) Hehe! Ja, jeg synes du er flink, virkelig godt jobba. Men du hadde spart deg selv litt arbeid om du hadde kunnet utrykket skikkelig, for det er nemlig skuldra som skal klappes etter en god jobb;) Så mye rosa herligheter, som en skikklig drøm! Aah, har du fått deg ny jobb? Har egentlig ikke fått med meg hva du fylte dagene med for å få penger jeg visst. Er nok i grei form i dag, var ute fredag heller. Bare litt stiv etter styrketrening hihi

Skrevet av: ★MK★

26.sep.2010 18:52

Tone: hehehe KJEFT på deg!

Skrevet av: Christine Lövendahl

26.sep.2010 19:23

Neimen se på hu da, flinka flinka.

SV; Tusen takk søte deg-

Skrevet av: TrineCam ♡- DOWNLOAD MY MUSIC!

26.sep.2010 21:14

Mye rosa! :) Tror vi har like korggreier faktisk.

Ja, jeg er heldig. Bodde i London ett år, og jeg gleder meg til å komme tilbake til England. Likevel blir alt mye mer seriøst som student enn au pair. men jeg ser også frem til å komme i gang med skolen. Det blir spennende, og jeg håper virkelig det går bra.

Skrevet av: Chalten

26.sep.2010 22:42

sv: takk :)

Jeg har canon eos 450d. Og jeg er kjempe fornøyd med det og den anbefales vist du er en nybegynner som som jeg ^^

Jeg bruker av åtil å redigere bildene også :)

Skrevet av: Therese

26.sep.2010 23:02

Oooh jeg er imponert =D Og jaa-a du brukte lørdagen din kjempefornuftig =D

Det ble kjempefint da og yup du er en prinsesse =D

Skrevet av: Everest

27.sep.2010 04:28

Everest: hehe ja ikke sant. her har vi det svart på hvitt ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

27.sep.2010 08:09