DAG 5 PÅ GRETE ROEDE KUR


Nå er jeg på 5 dagen av Grete Roede kuren/kurset. Jeg må si at jeg har ikke vært veldig flink, når det kommer til kostholdet hvertfall. Note to self: Dette må jeg skjerpe meg på! Men det er jo så vanskeliiiig. Supervanskelig. På laurdagskvelden ble det både popcorn, dip og et par glass med cola, så jeg overskred nok fri-merkene som de kalles på kurset. Fri-merker som man sparer opp hver dag i løpet av ei uke, eller bruker litt av hver dag. Kurslederen anbefalte å heller spare opp, da det er lett å overskride de 50 kcal'ene man kan unne seg hver dag. det er jo ikke mye. Og oups så har man spist en hel sjokoladeplate.
Cluet for min del er nok heller å sette seg en dag i uken hvor man unner seg litt av det man går og sikler etter hele uka. Er godt fornøyd med at jeg ikke skeiet heeelt ut på fridagen min, i form av spise-orgiene som mine foreldre kaller det. Jeg kunne spise meg mett på sjokolade og chips og ostepop. Herregud! Nei alt med måte, altså.

Så jeg har nå satt opp min egen kostholdsplan som jeg fører på hva jeg skal spise hver dag, som jeg henger på tavla mi.  Denne vil jeg selvfølgelig prøve å holde, men så har jeg et skjema i boka hvor jeg fører inn det jeg spiste. Kan jo hende det blir noen avvik innimellom. Man må jo være realistisk når det gjelder sånne langvarige kurer. Dette er ikke noe quick-fix, men en livstilsendring.


For å gjøre det litt lettere for meg selv så tok jeg meg en tur på butikken og handlet inn for hele uka, istedetfor å føle at man mangler noe, må stikke og kjøpe bare den ene tingen mens man er sulten og ender opp med å gjøre det mye vanskeligere for seg selv med de ekstra fristelsene. Guuuud hvor hardt det er å handle når man er sulten.

Idag laget jeg dette til middag:

  • fullkornspasta
  • kyllingfilét
  • sjampignon
  • chilli
  • pepper
  • kremet pastasausJeg klarte naturlig nok å brenne sausen første gang, så jeg forsøkte på nytt.. HVEM sa at ikke jeg var kone-emne?!pokker!

Nei, det blir nok ikke rare trimpoengene på meg idag. Er skikkelig slapp etter en fin blanding av for lite søvn - selv om jeg faktisk prøvde å legge meg tidlig for a change - og jobb. Det skulle kanskje ha vært flere timer i døgnet?

 
Hmm.. Jeg får nok legge ut dagsresultatet og evalueringen for forrige dagen på morgenen heller. For man kan jo ikke alltid sitte her og blogge midt på natta! Men føler at jeg har vært ganske flink jente idag, til nå..


Hvordan er kuren? Har du blogget om det? Veldig interessert i å komme litt mer i form, haha :)

Skrevet av: Haugaard

27.sep.2010 19:24

Hi hi! Lykke til videre med kostholdet og kuren. Det er ikke bare bare med en livsstil endring!

Skrevet av: randrea

27.sep.2010 19:24

blir man ordentlig mett på en slik kur?

Skrevet av: LINDA. MOTE, SHOPPING OG LIVET

27.sep.2010 19:43

Sv: Tusentakk Christine =D

Lykke til videre til deg også :)

Der ser du, du er kjempeflink du også =)

Du som er spennendes her =)

Skrevet av: Everest

27.sep.2010 19:51

Sv; Takk! Men tro meg, nei det er sminken som gjør magi igjen! :D <3

Skrevet av: Beauty By Ina - Makeup og alt mulig gøy!

27.sep.2010 19:53

Jeg syns du er flink:D

Skrevet av: Tone

28.sep.2010 10:28

kan jeg få oppskriften på kremet saus?;)

Skrevet av: www.sunny123.blogg.no

29.sep.2010 11:48

Nysgjerrig! Mer nøyaktig oppskrift?;)

Skrevet av: &#9733;MK&#9733;

29.sep.2010 14:12