FORANDRINGER


Bloggen fremover kommer til å ta en liten vending og handle mest om trening, kosthold og min verdag i form av dette og progressjonen (eller miskykkinga om jeg skulle være så uheldig) på Grete Roede kurset jeg har begynt på. Går det bra eller? Det føler jeg er passelig akkurat nå da det er dette jeg er mest opptatt av for tiden. Det er jo ikke en dum ting å være gira på.

Når jeg begynte på kurset så var det ikke kun for meg selv, men også for å ta leserne mine med steg for steg i løpet av mine 8 uker på kurs. Dette føler jeg ikke at jeg har fått gjort godt nok i løpet av disse dagene og at jeg selv heller ikke har vært flink nok på kuren. Det er bare å brette opp armene og full skjerpings.

Jeg tenker også at dette vil være med på å hjelpe meg og motivere meg gjennom kurset om jeg dokumenterer både trening og kostholdet mitt i løpet av en dag, samt resultatene etter hver gang jeg har vært hos kursleder og får ukens resultat av dette. Dokumentasjonen legger jeg ut hver kveld, men kan begynne med gårsdagen nå, så kommer dagens 'resultat' ikveld. Si ifra hvis det blir for kjedelig folkens, eller om dere kjenner at det er inspirerende for dere også. Jeg merket at mange flere virket interessert når jeg begynte på kurset og det er jo kjempegøy. Sammen med Grete Roede vil jeg også legge ut noen oppskrifter, tips og historier for enda mer inspirasjon til dere.

Men here goes hvertfall..

 


DAGSEVALUERING:

  • På kurset jeg går på er det lagt opp til at jeg skal ha et daglig inntak av 1600 kcal per dag. Dette var jeg ikke i nærheten av før jeg dreit på draget og heiv meg over mokkabønner-boksen.  SJEKK så mye den drar opp da. Det var virkelig interessant og sette seg ned og finne ut av hvor mye ting man putter i seg virkelig utgjør. Som smør f.eks.. og melk. egentlig ganske mye når man tenker etter.
  • Nå droppa jeg frokosten siden det var søndag og jeg lot meg selv få lov til å sove til jeg våkna, etter å ha vært i seng 05.00 på lørdagsnatta, men både frokost og lunch kommer jeg til å være påpasselig med ettersom poenget er at man faktisk SKAL spise og aldri gå sulten. Det er noe jeg liker.
  • Jeg ble også ganske overrasket over hvor mye mat man virkelig skal spise på denne kuren!! Men dette hjelper meg til å se feilen min.. Som er ganske tydelig her.
    Jeg spiser sjeldent men når jeg først spiser så er det helst på kvelden og det er vanligvis MYE mer enn dette, kan jeg love dere.
  • Heldigvis fikk pappa dratt meg med på en lang gåtur igår i raskt tempo. Var helt gåen etterpå, men jeg følte mokkabønnene ligge rundt magen, lårene og you name it og lo av meg, så det var bare å kaste seg ut.

 


 

Så idag begynner min første skikkelige A4/rutine-dag, med frokost , jobb, lunch, middag, trening og kvelds. En normal døgnrytme.  Blir spanande og se om jeg kan klare å holde meg innenfor de 1600 kcal'ene og om jeg kommer meg på trening ikveld.
Har dere trua folkens?

 

Dere må forresten bare se den NYDELIGE solnedgangen som viste seg når jeg kom hjem igår kveld.Helt fantastisk.

PINKALISHIOUS!


sykt fin header, vennen!

:-)

Skrevet av: ♥ MISS KIKI

27.sep.2010 08:35

sv; NEI, gjør du? :-D HVEM?

Skrevet av: MARTE HENRIKSEN BOLLUM

27.sep.2010 12:00

Jeg har trua! :D Blir spennende å følge deg fremover! Himmelen var helt nydelig i går... sukk...

Skrevet av: Phjortis

27.sep.2010 14:44

Det er bra du har meldt deg på kurset. Mangn får faktisken liten aha-opplevelse gjennom det kurset! Lykke til :)

Skrevet av: Irmelin <3

27.sep.2010 16:01

så fine bilder!

Skrevet av: MARIKA

27.sep.2010 16:01

Så utrolig pent!

Skrevet av: Emilie

27.sep.2010 16:15

Jeg heier på deg <3

SV: Hadde blitt veldig glad om du sendte inn en historie ja søte deg :) jeg trenger det sårt!

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

27.sep.2010 16:19

Sv; Kjøpte det på Japan photo for 3-4000kr hvis jeg ikke husker helt feil. :)

Skrevet av: Mellaplace.com

27.sep.2010 16:39

Sinnsykt bra :) stå på!

sv; tusen takk :D

Skrevet av: R o n j a &#9829;

27.sep.2010 17:42

Blir veldig spennende å følge med på hvordan det går.Lykke til!:)

Skrevet av: oppivekt

27.sep.2010 18:06

Klart jeg har trua. Men 1600 kcal er en del om du fordeler dem bra da, hehe..

nydelige bilder..

sV, hihi, jada, jeg har tegna på dem og tatt bildene og kokt vann og greier.. hehe.

Skrevet av: TrineCam &#9825;- DOWNLOAD MY MUSIC!

27.sep.2010 18:35

Det går bra vettu;) Du er jo flnk til å variere med forskjellige ting så. Håper du fortsetter med det! Sv - Det er nok blogg.no som har satt den der, så hvis du ikke får den så er det nok designet som er for mye tuklet med eller noe.Håper du har en fin kveld!

Skrevet av: &#9733;MK&#9733;

27.sep.2010 19:51

Lykke til med kuren :D Spennede å høre om hvordan det går, og ikke minst hva det går ut på :)

Skrevet av: kristina

04.okt.2010 12:54