NOE SÅ UTROLIG GØY!


WOW WOW WOW! For en gledelig overraskelse og logge seg inn på bloggen idag. Jeg har fått karvet meg opp til en 15 plass på topplisten på blogg.no og en 28 plass på blogglisten.no, som har med alle blogger, også utenom blogg.no.

Som blogger så ønsker man jo å kunne få lov til å nå ut til så mange som mulig, og det er kjempegøy at så mange har vist sin interesse for meg og spesielt mitt 'prosjekt' med Grete Roede kurset jeg begynte på for litt unner ei uke siden. I morra skal grisen veies igjen. Da blir spanande! Helse og kosthold er jo noe som opptar de fleste, på godt og vondt. Derfor er det ekstra gøy å se at så mange er gira på dette Håper dere vil følge meg til the bitter end. Haha!

  • Imorgen kommer også et flunkende nytt design og enda en ny header. Igjen: Mer oversiktelig for dere.
  • Meld dere gjerne inn i pagen min på facebook. Det er jo så in og ha en page til bloggen, har jeg fått med meg!


Jeg fortsetter med oppsummering og dagsevalueringen..


 

DAGSEVALUERING:

  • Det føles LITT kjedelig og tenke på at jeg har hatt like mye kalorier som dagen før UTEN å få spist en eneste bit sjokolade, men jeg har ihvertfall blitt mett. Noe jeg ikke akkurat ble av den mokkabønneklæsjen som faktisk tilsvarte et par grove skiver. Det er jo en tankevekker!
  • Noe trening eller tur fikk jeg ikke gjort da jeg hadde mye å gjøre etter jobb og har sovet dårlig de siste nettene og var stuptrøtt. Kom meg faktisk i seng i 23- tiden og sov rimelig lenge. Viktig og ta seg opp på skjønnhetssøvnen også.
  • Trimpoengene denne uka har jeg regnet sammen og er allerede over 10 poeng (ukeskravet er 7 p) og jeg har enda et par dager igjen, så god samvittighet har jeg også, selv om man jo alltids kan yte enda mer. Blir nok noe trening idag.

 Har et spørsmål til dere: Har dere et motiveringstips når det gjelder trening, å spise riktig eller hva det måtte være som dere trenger å motivere dere til?

 


Ja, det vil jeg tro er morro!:)

Skrevet av: Silje

28.sep.2010 12:17

Dette er jo kjempebra!! Elsker å følge med på sånt. Det er slike ting som DETTE som gir meg motivasjon liksom.. Tenkte faktisk å skrive ett innlegg om motivasjon. For ingen diett/treningsplan fungerer uten.

sv: Tuuusen takk for tips! Skal definitivt teste ut noen av de spistestedene, takk takk takk :-D

Skrevet av: Deadbarbie

28.sep.2010 12:42

er så glad på dine vegne, jeg har ventet på at du skulle komme opp dit en lang stund! Helt klart fortjent!

Skrevet av: Cosmo King

28.sep.2010 12:49

kult :D

gratulerer :)

Skrevet av: Therese

28.sep.2010 14:48

-Takk for kommentar og ikke minst fine ord! Smask i panna til deg!! Kepp up the good work!

Skrevet av: Trine Grung

28.sep.2010 15:12

Grattis! Det er jo supermoro! :)

Skrevet av: Phjortis

28.sep.2010 16:27

Så gøy at du holder på med Grete Roede (misforstå meg rett)! Jeg holder på med akkurat det samme som deg nå, bare med vektklubb.no i stedet for grete roede! veldig spennende :)

Skrevet av: KAYSO

28.sep.2010 17:10

Wow, så artig søte :) Gratulerer!

Skrevet av: Marianne

28.sep.2010 20:18

wow!

sånne økninger er alltids morsomme å se :)

Skrevet av: Siv

28.sep.2010 20:21

Heii. Håper du vet at du spiser alt for lite. Jeg spiste selv så lite en lengre periode med mye trening, og det har fått store konsekvenser. (spiseforstyrrelser) pass på !

Skrevet av: Anonym

28.sep.2010 21:31

Anonym: ja jeg begynner å skjønne dette her. men føler jo ikke at jeg går noe ned! åårh.. nei jeg får prøve å omstille det litt her

Skrevet av: Christine Lövendahl

28.sep.2010 21:34

Oiii det fortjener du! Du bruker jo mye tid på bloggen og leserne dine. Virker som du oppriktig bryr deg! Men synes du fortjener mange fler kommentarer. Rart det ikke er større likhet mellom plasseringen og det synes jeg! Motevering er jeg dålig på, men den bor i meg for tida. Finn noe du synes er moro, det er lettest,og ha realistiske krev til seg selv. Men jeg blir inspirert av deg! Hehe grisen du lissom;)

Skrevet av: ★MK★

28.sep.2010 21:42

Sv; Innlegget var jo ikke seriøst :) men skjønner jo hva du mener.. han som er perfekt for deg er som oftest definitivt ikke perfekt for noen andre! Men egentlig ganske grei i lengden også.. no competicion :) hoho.

Gratulerer med toppliste-plass! Jeg så det i dag morges jeg også, og tenkte at det var såå fortjent! Jeg leser jo bloggen din ofte, og selv om ikke trening og kosthold er det som interesserer meg mest, så slutter jeg da ikke å lese av den grunn :-)

Skrevet av: ♥ MISS KIKI

28.sep.2010 21:57

Finnes så utrolig mange ting som kan motivere :) Det beste som finnes er jo selvsagt å se resultater, og ingen trening gir så raskt resultater på vekt og utseende som styrketrening. Trener du i tillegg kondisjon etter styrketreningen vil du få maksimalt høy forbrenning under treningsøkten :) En annen ting som jeg finner motiverende når det gjelder kost er å lage maten selv, f.eks. bak grove rundstykker du kan ha i fryseren og ta opp lit etter litt gjennom uka :)

Ellers er musikk en super motivator! OG det som motiverer meg mest om dagen er Nike+ Sportsband, en super liten sak med en sensor du kan feste til skoen og en usb-stick som du setter i en klokkereim. Holder styr på kalorier, km. du har gått/løpt, fart ++ med en gang du putter usb-en i PC eller Mac oppdaterer den dagens økt som du kan sammenligne med dine tidligere økter slikt at du f.eks kan se om du forbedrer tiden din om du går en fast runde ;)

Skrevet av: Ina

28.sep.2010 22:47

Oi, wow! Du er sunn. Flink! hehe. Jeg har ingen motivasjonstips.. jeg bare trener når jeg har tid. Og spiser det jeg vil når jeg vil. Ah...give me motivation! hoho :) God natt!

Skrevet av: Elena

29.sep.2010 01:25

hører du har begynt å gå på gutter som har kjæreste. det er ikke bra. trudde ikke du var den typen.

Skrevet av: marte

29.sep.2010 01:53

marte: haha.. HVEM? da er det i såfall en sluing som ikke har sagt noe om dama si til meg ;) litt rart at jeg har BEGYNT med det nå isåfall, da jeg ikke er rundt med noensomhelst nå hehehe

Skrevet av: Christine Lövendahl

29.sep.2010 02:12

Marte..........jeg blir så utrolig oppgitt over sånne mennsker som deg! Som bare kommenterer som skudd i blinde og slenger fra deg dritt som en løsbikkje på tur. Vi som kjenner Christine VET at hun ikke er sånn, og aldri ville datet om hun var klar over at det var en kjæreste inne i bildet.....Så ta deg en joggetur and blow of some steaaam et annet sted. Klovn.

Skrevet av: Idabests

29.sep.2010 02:42

Du spiser jo altfor lite kalorier. Du er vel ikke 130 høy heller? Du må spise en del mer for å opprettholde dine livsfunksjoner.

Skrevet av: Hallo!

29.sep.2010 08:04

Grattis med god plassering søta <3

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

29.sep.2010 08:10

åj, det er ikke bra å spise så lite. Du skal ha i deg 2000 kcal hver dag hvis du trenger regelmessig. Du får ikke noe muskler av dette, kroppen sparer på fettet ditt, og klarer ikke bygge nye muskler. Ergo, du kan likesågodt drite i å trene hvis du skal spise slik. Dette er for overvektige folk, du er vel ikke det? Skal du slanke deg eller hva prøver du på? Du burde passe på...

Skrevet av: marie

29.sep.2010 09:18

Gratulerer med tredjeplassen! Kjempebra :D

Veldig velfortjent, og utrolig deilig med noe nytt på den topplisten. Stå på :-)

Skrevet av: carinacharlotte

29.sep.2010 11:48

Jeg har akkurat begynt å trene og legge om kostholdet jeg også, og for å få igang motivasjonen hadde jeg to timer med en personlig trener som laget et personlig treningsprogram for meg, det har funket utrolig bra! Jeg målte også kroppsfett, muskelmasse osv, og skal tilbake å måle igjen når det har gått en stund. Det viktigste du kan gjøre er å sette helt klare mål og delmål. F.eks. at du skal ta av deg 10 kilo på 5 mnd og 5 kg på 3 mnd eller noe. lykke til

Skrevet av: Hanna

29.sep.2010 19:00

åssem kan det ha seg at du var på topplisten med så mange lesere for 2 dager isden og plutselig nå ikke ligger på topp 100 engang?

Skrevet av: n

01.okt.2010 16:40