Dommedag!


Ikveld er det dags for veiing hos kurslederen på Grete Roede kurset. 6 dager har det gått fra jeg begynte sist torsdag og jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg for jeg føler ikke at jeg har gått ned en dritt! Litt sprekere har jeg dog blitt, og jeg har klart kravet på 7 trimpoeng i uka og vel så det med 12,6 poeng. Meeen man kan jo alltid yte mer.

Gårsdagen gikk som følger..

DAGSEVALUERING:

  • Jeg kan jo se hva det er jeg gjør feil. Jeg spiser for lite, og når jeg faktisk spiser så spiser jeg litt feil og til feil tid.  Med et dagsbehov på 1600 kcal om dagen så skjønner jeg at dette er altfor lite. Man har alltid blitt vant til at "jo mindre man spiser, jo mindre blir man" så den er vanskelig og shake av seg. Den ligger liksom latent i underbevisstheten den.. Definitivt noe jeg må bli bedre på. Jeg KAN bare ikke få snudd det helt om til at "jo mer" jeg spiser, jo bedre er det. Det skurrer noe veldig hos meg!
  • På slutten av kvelden kom jeg på at jeg hadde glemt å spise så da kokte jeg sammen noe nudler. herregud så mye kcal det er i en sånn pose da!!
  • Håper definitivt at jeg blir mer inspirert på kurset idag, noe jeg tror jeg blir. Jeg merker hvor vanskelig det er å holde seg i skinnet både med kosthold og treningen jo  lenger unna kurstimen man kommer. Tror det var en lur ting for meg å joine et kurs for å få den ordentlige veiledingen og støtten. Det er tydeligvis alfa og omega.

  • Treningen som jeg hadde tenkt å gå på ble byttet ut med uventet jobb igår så da gikk det bort. Det var heller det enn å jobbe på kursdagen og den timen og den påfølgende treningstimen vil jeg ikke være foruten.

 


 

Et lite tips til dere søtmomser der ute. Dette var en liten snack jeg prøvde når jeg hadde det største sjokoladesuget her om dagen. Da er det jo generelt sett sukkeret kroppen hylet etter og den bør den få... litt av!

Vaniljeyoughurt, appelsiner og litt honning gjorde susen, og regnet sammen ble det bare på ca 20 kcal for ei lita skål.Nå skal jeg jobbe litt til og så er det middag med ei venninne før kurset og trenig ikveld.
Tusen takk for gode motiveringstips. Dere er fantastiske!


Ha en fantastisk flott dag :D

Skrevet av: Ellen Victoria

29.sep.2010 12:51

Tusen takk for det søte deg:)
jeg har selv gått på Grete Roede minikurs! Det er utrolig spennende og lærerikt... å jeg gikk faktisk ned 5 kg på 4 uker.. intensjonen min var ikke å gå ned i vekt men å lære om kosthold! Så jeg tror virkelig at den som ønsker å gå ned i vekt klarer det veldig bra med Grete Roede !
Ha en kjempe fin dag :)
KLem!

Skrevet av: Jobber på BikBok og er over gjennomsnittet klesgal....

29.sep.2010 12:54

Tipset med appelsinen så herlig ut. Kanskje jeg skal prøver dette neste gang jeg får lyst på noe godt.

Skrevet av: Chalten

29.sep.2010 13:13

sv: det er en merkelig følelse å dra frem noe fra skapet som man innbiller seg at man aldri har sett!

her var det vanskelig å skrive kommentar! ser jo ikke hvor man skal skrive navn, email og blogg... trukke ved siden av jeg! skjønte jo ikke at man skulle trykke under:P

Skrevet av: Tonjewestolsen

29.sep.2010 13:45

...1600 kcal i uka? du mener vel om dagen? dessuten har du behov for 2000 kcal om dagen, og MER når du trener mye... trokke det derre roede kurset er no særlig jeg altså! hahahaha :) neida... flink du er ;)

Skrevet av: Dagens Outfit

29.sep.2010 13:49

Det er bra at du tenker på kosthold. Dette gjør at flere unge kan følge etter deg, for med et godt kosthold presterer man så mye bedre på skolen!

BloggeZ! <3

Skrevet av: larsgauteshjoerne

29.sep.2010 14:22

Jeg begynner å blogge igjen om mange nok ønsker det, så om du ønsker å ha meg tilbake legg igjen en kommentar! Ha en videre fin dag! :)

Skrevet av: Rebekah Louise, livet uten mamma

29.sep.2010 15:01

Bare en tacolefse inneholder nesten 200 kcal.

Skrevet av: Madicken

29.sep.2010 15:08

Madicken: nei ikke disse med hvete :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

29.sep.2010 15:12

Kjempe fin blogg! faste lesere vi! :D

Ha en flott dag videre! :)

Skrevet av: Hanne og Tonje

29.sep.2010 16:55

Oii, du spiser virkelig lite ja! Forbrenningen din er sikkert utrolig lav når du spiser så lite - kroppen tror jo at den må "spare". Skjønner at det kan være vanskelig å legge til såpass mye mer, men blir du ikke sulten av en sånn dag som dette her engang?

haha, gå 6 timer mellom hvert måltid er tortur for meg!

Skrevet av: Martine

29.sep.2010 18:05

Ojda.Du får jo i deg altfor lite jente.. Spis hver tredje time, drikk masse vann og unngå hvitt brød/pasta/poteter/ris så mye som mulig. (tenk at en håndfull er nok om du skal ha)

Klarer man å holde seg til dette, går man som regel ned på ett blunk. Jeg er sikker på at hvileforbrenninga di er på minst 1600 kcal hver dag, så det sier seg selv at du spiser altfor lite :P Du må hvertfall opp i 2000. Veldig viktig med proteiner.. Masse kjøtt :)

Selv går jeg på herbalife og aldri vært sunnere i hele mitt liv :)

Skrevet av: Malin

29.sep.2010 18:46

Hvor kan jeg finne den lure "matkalkulatoren" ? ;)

Utrolig finn blogg, godt med litt inspirasjon! :)

Skrevet av: Kine Mirjana

29.sep.2010 18:48

Sv; Ja, Coastal Scents! Ja concealeren er absolutt kjempe god! :D <3

Skrevet av: Ina

29.sep.2010 19:36

lool

Skrevet av: biret kathrine

29.sep.2010 19:43

Lykke til <3

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

29.sep.2010 19:45

Det er godt du ser selv at dette inntaket ikke er særlig heldig. Ikke bare er det alt for lite mat i i forhold til at du trener mye, men det gir ikke spesielt mye god energi!

Du er kjempeflink som vil ha et bedre kosthold og trene mer, så mener ikke å være negativ eller kritisere, men prøv med et jevnere inntak av mat og få i deg bedre mat! Grønnsaker, renskåret kjøtt, grovt brød med godt pålegg, frukt som mellommåltider. Prøv gjerne å bytte ut rømmen i taco med mager kesam. Omeletter kan lages med deilige varianter av fyll, min favoritt er med kalkunskinke og mager fetaost. Deilig :)

Håper du finner ut av mat, trening og en sunn og god livstil! Gleder meg til å lese mer om hvordan det går med deg :-) Klem til deg fra meg!

Skrevet av: Ida

29.sep.2010 19:59

Nice!! Trenger tips til desserter osv. Du er flink, selv om du spiser litt lite, tihi. Men du har helt rett, den mentaliteten om at jo mindre du spiser jo bedre, er vanskelig å bli kvitt. Liksom; hvordan skal man bli mindre av å spise mer?! Det er jo automatikk i tankegangen. Men sånn er det. Til slutt fikser du det. Hoho. Keep it going, you are good :-D

Skrevet av: Deadbarbie

29.sep.2010 20:08

Du er virkelig et godt forbilde. Når man tenker gjennomsnitt av folk som kommer innom blogg.no hver dag er det sånn c.a halvparten småjenter fra 9 til 14 års alderen. Og her sitter du å fôrer dem opp med veldig nyttig fakta om alle kaloriene som er i mat. Fy faen.

Skrevet av: Samantha

29.sep.2010 20:28

åå så flink du er! elsker grete roedes oppskrifter! og maten er så god, og med god samvittighet. fantastiska at det ikke trengs å kutte ned, bare velge riktig:D

stå på!

Skrevet av: just another norwegian girl in the netherlands

29.sep.2010 20:48

Du er flink som har kommet i gang!! Jeg hadde ikke klart det....jeg har så vidt tid til litt trening mellom skole og jobb. Og å trene mer enn to ganger i uka kan jeg bare drømme om.....er så vidt jeg orker og gidder en gang!!

Skrevet av: Vestfoldgirl

29.sep.2010 20:58

haha! dette er første gangen jeg er innpå bloggen din! Og vet du hva? Jeg blir flau! Er du fjorten eller? voks opp...

Ble sjokka når du skrev det om Ida Wulff, noe så barnslig!

Ida Wulff eiger deg i alt; )

Skrevet av: Anonym

29.sep.2010 21:01

Takk for supert tips :) Og du er veldig flink da!! // Når det gjelder Bergen så anbefaler jeg deg definitivt byen. Spør du meg er selvsagt Bergen en mye bedre by enn Oslo. Og det er også perfekt størrelse og avstander mellom tingene.

Skrevet av: Tonje

29.sep.2010 21:05

Anonym: haha? ehm.. kjære deg.. Ida er ei god venninne av meg såeh..? TROR du har misforstått litt her... ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

29.sep.2010 21:21

Hvordan i all verden kan du få ett tacoshell, hvetelefse, med rømme, mais og kjøttdeig til å bare bli 350 kalorier? Det lurer jeg på...

Og den den skåla der har garantert mye mer enn 20 kalorier??

Skrevet av: Stine :)

29.sep.2010 22:15

Stine: spm 1: om du spiser veldig lite av det... ;)

spm 2: nope, hva er det som er så kaloririkt i den da? litt youghurt, 4-5 biter appelsin og en dæsj honning?

Skrevet av: Christine Lövendahl

29.sep.2010 22:20

Det gikk sikkert bedre enn du trodde sjø! Du har jo vært fink til å trene! Huff ikke så lett med den maten nei, shiten;P

Skrevet av: &#9733;MK&#9733;

29.sep.2010 23:11

Samantha: svarer deg imorra, pus ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

29.sep.2010 23:17

fin blogg

Skrevet av: Helene - kommenterer alltid tilbake

30.sep.2010 06:36

Bare et lite tips. hvis du skal ned i vekt, må du kutte ut pasta, hvitmel og tomme karbohydrater. det du spiser her, som f.eks mr lee nudler, og tacoshell og lefse. er kjempe usunt. det er bare tomme karboydrater, som kroppen ikke klarer å fordøye, som tilslutt samler seg i fettcellene og legger seg rundt hofter og mage. kalorier er ikke alt i et kosthold. dte er også viktig å få i seg nok næringstøffer fra maten. og da kan jeg si deg at fra nudler og hvitmel, får du ikke det. men stå på videre :-)

Skrevet av:

01.okt.2010 09:17

for det første innholder en liten dæsj youghurt er ihverfall 56 kcal tror du har misfostått litt. Uansett vis du hadde bare fått i deg så utrolig lite mat som du skriver, hadde ikke du trengt og slanke deg.. for da hadde du vært syltynn.

Skrevet av:

01.okt.2010 12:37

du er VIRKELIG helt på jordet når det gjelder kaloritelling. de MINSTE tacolefsene har 200kcal. Den skålen har minst 200 den også. Jeg blir så lei meg av folk som feilinformerer (unge og uvitende) lesere. hvis folk blir inspirert av deg kan det gå alvorlig feil, for du vet virkelig ikke hva du prater om, du kan ikke nok om dette tema. jeg ønsker deg lykke til med en sunnere livsstil og unner deg det, men ikke fokuser på kalori og ikke oppfordre andre til å gjøre det heller.

Skrevet av: nora

01.okt.2010 15:36