Næmmen spar meg!

Når jeg logget meg inn på bloggen igår så fikk jeg noen rare anklagelser om at jeg hadde jukset på topplisten. Jeg tenker ikke noe mer på det for det vil alltid være noen misunnelige folk når man stiger oppover, og ser man aldri høyere på lista enn 5 plassen så får man heller aldri med seg de mindre bloggene. Topplista går opp til 100 og der har jeg vært i mange måneder. Har svevet på alt fra 30 til 100 plass, alt etter hva jeg har skrevet og hvor aktiv jeg har vært.

Jeg ELSKER leserne mine og svarer dem ALLTID tilbake på deres blogger. Jeg setter stor pris på de som leser bloggen min hver dag og jeg vet selv hvor mye det koster å ligge på topplisten. Det er noe jeg har gjort i lang tid. Husk på at det finnes mangehundretusen blogger, bare i Norge.

I det siste har jeg vært veldig aktiv, prøvd å gjøre bedre innlegg, skiftet design 2 ganger og regelrett oppgradert hele bloggen. I tillegg har jeg fått meg et management da jeg har fått mange forespørsler om sponsing og annonser. Dette er noe ikke jeg kan noe med i det hele tatt og jeg ser mine begrensninger på dette plan, derfor gikk jeg til anskaffelse av dette. Det føles godt.

Jeg begynte i et samarbeid med Grete Roede for litt over en uke siden, og har blogget hovedsakelig om kosthold og trening siden da. Jeg har fått mange meldinger om at folk synes det er gøy å følge ferden min på det kurset, spesielt siden jeg hadde sånn et sykt oppføkka livsstil, døgnrytme og kosthold fra før. Fra ei som nesten ikke har løftet en manual før, til å sette full fokus på dette og et bedre liv var noe folk fant positivt og interessant.

Skal jeg være ærlig og så hadde jeg også syntes at dette var interessant for min del. Så da klatret jeg meg oppover i løpet av noen dager, og så fort man har havnet innenfor Topp 20 delen av topplista så er folk der MEd EN gang og er übernysgjerrige. Det var dette som skjedde med meg. Når jeg var på en 17-18 plass så fikk nysgjerrige lesere meg opp til en 10 plass, så en 5 plass, så en 3 og da er det klart at man lett får en blogg opp på 2 plassen. Voe er jo ikke mulig for noen å ta igjen, og jeg husker jo de store spekulasjonene rundt henne. Men det er en helt annen mystifique sak, som jeg ikke gidder å ta del i. Henne (eller faren da..) om det...

 

Gleden med å havne så høyt opp lot vente på seg for min del, for som jeg sa til mine nærmeste, er jeg sikkert bare en døgnflue som folk ble nysgjerrig på der og da. Nysgjerrigheten går over og jeg synker nok igjen. Jeg eier jo mitt eget domene www.christinelovendahl.com, fordi at det ble jeg rådet til da jeg begynte å blogge hos blogg.no med begrunnelse om at blogg.no var meeeget.. ehm.. uproffe for å si det mildt.

Ei venninne fortalte meg om noen som hadde hatt masteroppgave på BI om nettop blogg.no. Etter nøye studering, møter med blogg.no, gjennomgang av ledelsen og driften av bloggplattformen så måtte de bare konkludere i masteroppgaven med at Blogg.no og dems ledelse var "USERIØSE AKTØRER".

Det er en tankevekker og jeg er jo ikke den eneste som plutselig har blitt fjernet fra den lista.... Dette er så absolutt ikke første gangen og desverre nok heller ikke siste gangen dette skjer hos dem. Både Wulf og Andersen har jo vært i full krangel med 'mesterhjernen' og hvorfor er så det?? De er proffesjonelle bloggere som vet hva dem driver med så jeg tar så absolutt dems ord for dette! Jeg har selv sikre kilder på at spesielt EI JENTE har blitt plassert høyt oppe på Topplista av 'mesterhjernen'. Dette er helt latterlig og jeg kvoterer en kommentar jeg fikk om at "alle vet jo at blogg.no er korrupt!"

Det er kjempegøy og veldig rørende og se at så mange gir faen i 'mesterhjernens' utsagn og fortsetter å følge meg. Grunnen til at jeg ikke har stressa med å svare på dette så er det nettop fordi jeg ikke tar det så tungt. Blogg.no er kun en plattform og på langt nær ikke den offisielle blogglisten i Norge. Det er jo blogglisten.no og ALLE vet at de hvertfall er seriøse. Takk Gud for at det finnes noen som er det, på mange plan.

Egentlig kunne jeg vel bare ha svart på disse anklagelsene med: WTF??? Jeg må ha hjelp til å bytte en enkel header, eller til å bytte profiltekst til og med så hvordan skal jeg klare å tukle med noe som helst data greier, og statistikkmanipulering i det hele tatt!??? hahahaha. A big time LOL her! Nei den der må du lenger ut på landet med, din sleipe luring.

'Mesterhjernen' beskylder meg for å ha tuklet med topplista, men som jeg sa til han så er det eneste man kan tukle med for å bli plassert på topplista, faktisk HAN! Mark my words asså!  Men for å være helt ærlig så har jeg bare en kommentar til akkurat det... eeeuuugh!! Ekkelt! Jeg ville heller ha hoppa på Kongen enn han der liksom. And that's saying something (aka at han er OLD. den tok du, right?).

Jeg har flere historier og komme med om han skulle være interessert i at jeg publiserte disse? Nei? Tenkte meg det ja... ;) 'Mesterhjernen' da. Ikke Kongen...

 

Så fra spøk til alvor...

Tok meg en tur for å handle inn til helga og klarte plutselig og havne på polet i min forfjamselse når jeg snakka med Linniiie på telefonen. Skulle jo på Mega! Jeg er HELT fjern når jeg snakker i telefonen. Sitter jeg nede kan jeg legge på og plutselig ha tegnet et helt ark fullt av figurer og stæsj uten at jeg har merka det en gang. Jeg bør tyyydeligvis ikke snakke i telefonen når jeg kjører hvertfall, det er nok safe to say. Så da ble det visstnok fæst imorra. Nå har jeg søren meg spart opp noen kosepoeng som vi kaller det, så litt får man unne seg. Heldigvis så blir jeg snurren av 2 glass vin så da trenger jeg ikke å overskride denne helga :D

 

LOVE, LOVE, LOVE my shoes!


Nyt lørdagen og bruk opp alle deres 'kosepoeng' Det er endelig hælj :D


kjempe kult outfit !

Skrevet av: CONSTANSE

02.okt.2010 10:34

Folk er nok bare misunnelig på deg! Ikke bry deg om sånne mennesker:) Man har det tross alt bedre uten:) og at du kommer høyrere og høyere opp på topplista er jo ikke noe du kan noe for.. Du har en spennede og fin blogg som mange leser:)

Likte skoene dine forresten:) Ha en fin lørdag:)

www.kvikki.blogg.no

Skrevet av: kvikki

02.okt.2010 10:53

teite folk da.. de er nokk bare misunnelige! trust me.

Kjempe kule sko du hadde!

Kan du komentere bloggen min ? :)

Skrevet av: - 'Ina

02.okt.2010 11:15

Herregud! Han Rafiq og de blogg.no folkene er jo patetiske! stå på, og jeg vil gjerne høre flere historier :-)

Skrevet av: Marte

02.okt.2010 11:39

Hehe ikke NOE å bry seg om nei! Du vet hvem du er og hva du har gjort;) Hvor mye har du innvisert i bloggen slik den ser ut nå og hvor mye tjener du? Og hvor mye tid bruker du på blogging?;) Hehe skulle til å si det med bilkjøringa ja! Syyke sko. Håper du får en finfin helg=)

Skrevet av: ★MK★

02.okt.2010 11:42

Det er nok dessverre ingen som tror på deg gitt..

Du er klar over at dette kan få følger for deg senere i livet? Det hele er jo bare tragisk..

Skrevet av: snowontheground

02.okt.2010 12:43

Herregud, tenk å anklage deg for noe sånt. Du har jo en utrolig bra blogg, som blir oppdatert ofte og en en utrolig søt jente, det er ikke så rart bloggen blir populær da! :)
PS! Virker som designet på bloggen er litt skjevt, ser ikke halvparten av teksten i innlegget, så jeg måtte kopiere det over i Word for å lese... :O

Skrevet av: Lene J

02.okt.2010 13:15

Jeg elsker bloggen din bare mer og mer, Christine :D Er enig i det du skriver om blogg.no, og andre har skrevet. Har selv vært blogger på denne plattformen tidligere, men alt ble bare feil. Angrer ikke et sekund på at jeg byttet over til eget domene, men bare synd over halvparten av leserne mine forsvant etter byttet. Men jeg også elsker leserne mine, de få jeg har :) Bedre med få og ærlige, enn mange og stygge, for å si det sånn :p

Skrevet av: Chrissie Petersen

02.okt.2010 13:19

det er så latterlig av folk og holde på sånn! kansje du kom langt opp på topplista på kort tid ,trenger ikke være juks for det!

de er sikkert bare missunelig , stå på ! :-)

fin outfit btw

Skrevet av: kristin larsen -

02.okt.2010 14:13

Du forventer at vi skal tro på deg, selv etter at du ble fjernet fra topplisten og blogg.no går ut med at en blogger har blitt tatt for å jukse? Fnis

Skrevet av: HYBELMARTE

02.okt.2010 14:28

Rart du hadde en titalls kommentarer bare da :p Ifht de andre som har en del flere.. Har hørt mye rart om mannen bak blogg.no selv! Men selv om du har liggi på den lista lenge, så rykker man ikke rett til topps.

Skrevet av: Milla

02.okt.2010 14:29

kjempe stilig outfit! ha en fin lørdag :)

Skrevet av: Julie Young

02.okt.2010 14:33

blri så irritert! ENDELIG var det en blogger som blogget om noe mer meningsfylt enn sminke og klær..

Skrevet av: madeleine

02.okt.2010 14:35

De "kosepoengene" dine er FRIMERKER;-) Og husk at det ikke er mye! vin som skal til før de er oppbrukt:-( Håper du holder fokus, spiser regelmessig, bruker kursbøkene og trimmer nok:-) Kos deg i kveld, men med måte;-) Stilige sko, forresten:-) Hilsen kurslederen din i Grete Roede....

Skrevet av: Caroline

02.okt.2010 17:07

Caroline: hehe, ja I know ;) ja, kosepoeng/frimerker. potato/tomato :p men jeg blir brisen av to glassn jeg, så jeg skal nok ikke overskride. hehe godt du passer på ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

02.okt.2010 17:14

Så hvis du ikke gjorde det. HVORFOR er du ikke på topplisten lengre?

Skrevet av:

02.okt.2010 17:49

Anonym: eh?????? nettop pga det jeg svarte... tror du må lese det engang til kanskje så ser du at jeg har svart deg på AKKURAT det... ;)

Skrevet av: Christine Lövendahl

02.okt.2010 17:53

kjempe fint outfit ! Dei er bare sjalu for at du har fleire lesara ! :)

Skrevet av: xphenriette

02.okt.2010 17:54

Det er nesten som at man har lyst å droppe ut av blogg.no når sånt skjer! Synes det er utrolig uprofft av ledelsen å leke seg med topplisten på den måten. Da blir det jo ikke noe gøy!! Jeg er nå fast leser av deg uansett og støtter deg 100 %! ;)

Du skal bare stå på å fortsette å være den coole jenta som du er!! :D

YEAH!

Love

Skrevet av: Benedikte Tvedt - sydenløven

02.okt.2010 18:56

wow.. at blogg.no er userøse aktører... De har jo ikke laget dette for at 100 fjortiser skal bli berømte for "dagens antrekk" , det er jo for at hvermann skal få lage seg en blogg der de kan skrive om akkurat det som faller de inn...

Juks finnes lett ut av, da de kan se mye mer enn hva vi kan. (har ett par mega nerder i familien..) og har gått IKT selv...

Sier ikke at du har jukset altså...

Skrevet av: mia

02.okt.2010 20:22

Ikke vet jeg hva som er sannheten, om du har jukset eller om blogg.no bare er himla teite. Men, alle er enige i at blogg.no er utrolig useriøse. Fjerne folk fra listene på grunn av uenigheter og bare rot. Glad jeg blogger på eget domene !

Skrevet av: kristin

03.okt.2010 01:57

støtter deg, Christine! :) har fulgt bloggen din i noen mnd nå, og du er jo bare helt herlig! syns hele saken er latterlig... helt bak mål. uff...

Skrevet av: Thea

03.okt.2010 02:12

Jeg heier på deg Christine, så kan alt det derre.blogg.no seile sin egen sjø! Nei - stå på snuppa, du æ go! :)

Skrevet av: Monique Lund

03.okt.2010 10:43

de er bare misunnlige! SKikkelig tåpelig av ledesen å fikle med toplista på dem måten! Uff..

Digger skoeneeeee :D

Skrevet av: Silje Helen

03.okt.2010 11:56

Flott blogg du har! Denne kommer jeg til å følge med på:)

Skrevet av: VictoriaDesiree

03.okt.2010 15:51

jeg leste på blogg.no at bloggen din skal bli slettet pga dette er sant.. hva skjer ?:S

jeg er fast leser ,håper dette ikke skjer !

Skrevet av: MARIE

03.okt.2010 19:16

MARIE: den skal ikke bli slettet nei siden dette ikke er noe jeg har gjort

Skrevet av: Christine Lövendahl

03.okt.2010 19:25

Jukset du for å komme høyere opp på lista? Men hvis det er noe du ikke har gjort, hvorfor står det på forsiden at en person er tatt i å jukse, og det er deg? :(

Forresten, det er jo en positiv ting med dette styret! Nå kommer folk til å besøke deg av nyskjerrighet, så da får du kansje den plassen allikavel :-p

Skrevet av: marcjacob

04.okt.2010 20:31

marcjacob: haha.. nei du, jeg har ikke fått noe særlig mindre besøkende etter det nei :) beskyldninger fra en kvalm taper som det der får man visst bare tåle når man er så 'dum' og sier nei til nachspiel...

Skrevet av: Christine Lövendahl

04.okt.2010 20:44

Å herregud, digger deg.....! Jeg henger meg med på den korrupt kommentaren! :)

Skrevet av: Jannike Karlsen

07.okt.2010 01:17

Da det var alt det surret med om Voe hadde jukset seg opp på topplisten ble det jo sjekket opp av eksperter og anslått å være mildt sagt umulig. Rart at det da plutselig bare er å fjerne de som kommer opp dit etter mye hard jobbing fordi de har jukset... Og som jeg sa til louisejentene.blogg.no så ser begge deres blogger profesjonelle ut, og innleggene er bra skrevet :)

Skrevet av: Lone Løvaas

09.okt.2010 09:10

Uff, jeg har hatt en omgang selv med det Rafiq-territoriet. Fæle greier!

Skrevet av: Bøtta Pedersen

13.okt.2010 09:05