Da var det endelig mandag igjen

Ånei, Ånei for et fryktelig kjedelig vær idag da. Jaja, det er på dager som dette at man endelig kan få gjort alt det som man har 'utsatt til en regnværsdag' er det ikke? Mon tro om det blir idag allikevel da..
Jeg våkna hvertfall opp til ryddig og shiny-rent rundt meg og da får man en ekstra fin start på dagen. Lagde meg en god frokost og tenker at jeg skal ta med meg denne handy, lille Grete Roede boka og handle inn for uka. Istedetfor å lete og lese på alle matvarene så finner jeg det meste, de sunneste variantene av varen og de matvarene de sammenligner med, i denne lille håndboka. Så flittig jeg har blitt som ikke handler hver dag lenger, men samler det. Det er nok normalt for noen, men for folk som ikke har ting for vaner så blir det jo et helt nytt liv.. nesten.


Bittelitt solgløtt!  <3 Munthe plus Simonsen jakka. Elsk asså <3

Mange av dere som har høstferie denne uka, eller må dere også jobbe? Blæh! Noen ganger er det ikke SÅ kult å være selvstendig næringsdrivende altså!


Tror du kanskje kan komme å være kokken min, vis du ser hva jeg har spist som frokost i dag :P

Skrevet av: snoopy94

04.okt.2010 11:47

Ha en kjempe fin dag :D

Skrevet av: Maria Aaness Fredagsvik

04.okt.2010 11:56

Oh yeah, jeg kan desverre ikke ta ferie jeg heller :P Kanskje jeg skal begynne å ansette vikarer som kan blogge for meg så jeg kan ta ferie av og til? hehe

Skrevet av: Heidi Øksendal

04.okt.2010 12:53

Du er så flink du! :-) Jeg har høstferie, deilig :D

Ha en fin dag videre Christine :)

Skrevet av: Marte

04.okt.2010 13:14

Du ser happy ut! Er da avokdo med kaviar??

Skrevet av: &#9733;MK&#9733;

04.okt.2010 13:43

Hei, ramla tilfeldigvis innom bloggen din, fin blogg du har! Deilig frokost, kaviar og avocado = favoritt :) ha en fin dag!

Skrevet av: Hege

04.okt.2010 14:13

Søteste bildet:)

Egentli ganske lurt å handle for flere dager på en gang. Burde jeg og gjøre, men blir som regel handling opptil flere ganger daglig. Men men;D

Skrevet av: CAMILLA

04.okt.2010 15:00

Halla! Du.. så deg på talentdb.no, driver du fortsatt mye med styling? Trenger stylist til et par shoots senere i høst, om du også er interessert i noe nytt i portfolioen din :)

Skrevet av: Haugaard

04.okt.2010 15:17

Haugaard: cool! jeg kontakter deg :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

04.okt.2010 15:20

LOl.

Avokado med kaviar.

Skrevet av: Elin

04.okt.2010 15:42

Elin: mm.. supergodt! :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

04.okt.2010 15:42

Digger skoene dine! Hvor er de kjøpt?

Skrevet av: Emilie

04.okt.2010 15:57

sv: tusen takk koselig du likte antrekket mitt <3 beklager seint svar vært på spa helg med vennina mi :))

Skrevet av: Life of nikky

04.okt.2010 16:06

Nam, ser jo supergodt ut!:) Mye sunnere enn det jeg spiste til frokost, for å si det sånn!;)

Skrevet av: Silje

04.okt.2010 17:31

Hahah, kan ikke noe for det :-)

Yes, håper vi stiger og stiger til vi når toppen!

Forresten, jeg elsker skoene dine!

- Oda

Skrevet av: Donna & Oda - bloggen du bør følge!

04.okt.2010 17:49

Det så godt ut!

Utrolig tøff jakke!

Skrevet av: janne -

04.okt.2010 17:50

Sv: man kan laste ned på limewire tror det skrives sånn :) bare søk på det på google, er gratis å laste ned programmet og sangene :)

Skrevet av: Silje Helen

04.okt.2010 18:15

Takk for fin tilbakemelding :)

Håper du kan dra nytte av tipsene på din "leten etter et sunnere liv" ;)

De to måltidene over her ser i hvertfall bra ut :D

Akkurat nå har jeg postet en oppskrift på sunne havrekjeks, vet ikke hvor streng dietten din er, men disse er hvertfall et sunt alternativ hvis litt kos er greit :)

Ha en fin kveld!

Skrevet av: ernæringsstudent

04.okt.2010 18:34

Ser du har sånn mini mixer greie fra netthandelen du også, er de ikke geniale?

Ha en flott uke med forhåpentlig litt mer sol enn i dag :)

Skrevet av: Ane

04.okt.2010 19:13

Silje Helen: tusen takk for tips. må VIRKELIG oppdatere den musikklista mi :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

04.okt.2010 19:15

Å gå tur er sunt både for kropp og sjel så det må du fortsette med :D

Hvis du baker kjeksene så må du gi meg tilbakemelding på hva du syns :D

Skrevet av: ernæringsstudent

04.okt.2010 19:33

he he, absolutt! Det kan du da. Disse er også ganske næringsrike så man trenger ikke ha verdens dårligste samvittighet ved å spise litt flere enn 1 heller :)

Skrevet av: ernæringsstudent

04.okt.2010 19:50

sv: hehe bare hyggelig det søta :D <3

hehe joda det er jo koselig og herlig å sitte inne i varmen da, men litt drit om man skal ut på noe å må gå i stiv kuling ooog regn ;o

Skrevet av: Silje Helen

04.okt.2010 20:23

hvor mye har du gått ned i vekt da?:)

Skrevet av:

04.okt.2010 20:44

Fantastisk at du nå virkelig kjører løpet fullt ut;-) Frokost er utrolig viktig, vet du, og bildene dine taler for en super start på dagen! Og produktguiden til Grete Roede er helt topp, kjempebra hjelp til å velge sunt i vrimmelen av matvarer. Stå på, blir spennende å se resultatet på onsdag:-) Mvh Caroline kursleder;-)

Skrevet av: Caroline

04.okt.2010 21:29

Nydelig bilde av deg søta <3

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

04.okt.2010 21:54

Så flink du er med maten og handling :) Jeg sliter big time! har endelig kommet ordentlig igang med trening da, så får ta en ting av gangen :p

Skrevet av: Kristine

04.okt.2010 22:24

SV: HÆ, sjønte ikke spørsmålet :P

Skrevet av: Therese

04.okt.2010 22:33

mmmm! det ser godt ut! og enig, cola er jallefal ikkje bra for kroppen :P

lykke til med rockingen ;)

Skrevet av: paaslanking

04.okt.2010 22:37

spiser du så mye avokado ? på grete kursene jeg går på har vi fått beskjed om å spise lite av de, fordi det er relativt mye kalorier i det i forhold til andre grønnsaker:P

Skrevet av: madeleine

04.okt.2010 22:41

madeleine: joda, men herregud NOE må man jo ha. sånn som idag så kjøpte jeg faktisk ikke lett syltetøy, men vanlig. bare for å få NOE sukker.

Skrevet av: Christine Lövendahl

04.okt.2010 22:43

Liker budskapet og det er nettopp det jeg bedriver med på en stadig voksende blogg. Jeg liker tilbakemeldinger :) Fin blogg.

innsiktogutsikt.blogspot.com

Skrevet av: Aon

04.okt.2010 23:15

Hei :)

Ville bare si at du har gitt meg utrolig mye inspirasjon ang din nye livsstil! Er virkelig beundringsverdig det du holder på med:) Startet selv å endre kostholdet mitt for en drøy måned siden, og er spennende å lese om dine opplevelser og ha mulighet til å følge med på fremgangen din :) Stå på, du er kjempesterk :) Gleder meg til å lese mer fremover :) Liker veldig godt at du avslutter dagen med å skrive det du har spist og kaloriene i det:) Har fått flere gode tips til mat jeg kan spise :)

Mange klemmer fra Charlotte, 19 år :)

Skrevet av: Charlotte

04.okt.2010 23:59

Charlotte: herregud jeg ble helt utrolig rørt av denne meldingen! skulle ønske du la igjen mail adr eller bloggadr så jeg kunne takket deg skikkelig. for min del så skal jeg si deg det at jeg har ikke vært like flink hele tiden og jeg følte meg som den FAILURE'n etter 1 veiing hvor jeg ikke hadde gått ned et gram en gang, enda at jeg hadde kuttet ut all snop, prøvd å spise mer (og riktig mat da) og trent mer enn forventet på kurset. hadde ikke NOE lyst til å legge dette ut på bloggen for jeg følte meg så mislykka og at jeg hadde 'sviktet' dere. jeg ble så gira første uka og følte at jeg begynte så bra men jeg sleit med å legge om kostholdet mer enn treningen, men så fikk jeg en liten knekk for jeg trodde at det kun dreide seg om kiloer. noe det så absolutt ikke gjør, men helheten. og det er lett og glemme det i farta. selv om jeg ikke har gått ned noe (vet ikke om jeg har det nå før onsdagskveld. det blir da 2 veiing) men jeg målte meg med målbånd og har gått inn flere cm på mage, rumpe og lår. pga god og intens trening. det er supergøy når i det minste det går framover, og jeg føler meg mye piggere, gladere, renere i huden, mer positivt innstilt og faktisk mer sosial! og det bare på under 2 uker. så det er virkelig klart at det hjelper, men det er søren meg babysteps jeg tar føler jeg. men som Jeanette Roede og min kursleder Caroline Olsvik sier i kommentarene her så er dette en omvending som ikke er gjort på et døgn og man må feile og lære og holde motivasjonen oppe, selv om man får lyst til å ligge i senga og spise sjokolade hele dagen ;) believe me, igår var en sånn dag og jeg gjorde det nesten også. men en dag innimellom er lov. ikke glem det! litt kos innimellom er fremdeles lov, for vi skal da leve og kose oss. man lever bare en gang, men HVER dag trenger jo ikke være en lørdag ;) så godt å høre at du liker å følge med på veien min her, for det er nettop dette som inspirerer meg en hel fantastisk del. selv om jeg bretter ut om de dagene jeg ikke har vært noe flink så er det godt å høre fra sånne som deg som setter pris på det :D Og så utrolig bra at du har begynt og gjøre det bedre for deg selv med å få et bra kosthold og livsstil. jeg tenker at det må være dobbelt så vanskelig å gjøre det uten et sånn et kurs, for believe me.. jeg har virkelig prøvd det men det klarte jeg ikke! Det er virkelig sånne som deg som er MIN inspirasjon. TUSEN HJERTELIG takk. You just made my day :)

Stor klem tilbake.

Skrevet av: Christine Lövendahl

05.okt.2010 00:15

Heisann, jeg liker å lese om kosthold og andres erfaringer i forhold til dette. Du bidrar iallefall til å inspirere meg og sikkert mange andre også :) btw, nå fikk jeg svært lyst på avocado. Ah, det er herlig det :)

Skrevet av: Wendys

05.okt.2010 11:56

Skulle bare mangle! :) Det er stort av deg å ta så ansvar over livet ditt ved å melde deg på et slikt opplegg:) Hehe, nå har jeg lagt ved mailen min :-)

I startfasen kan man ikke være like flink hele tiden! Man kan ikke endre livsstilen totalt på en dag, det må gå litt tid før du kommer inn i en rutine, noe som også gjør at du får færre "tilbakefall", hvis jeg kan kalle det det, enn du ville ha fått om du plutselig hadde forandret alt totalt! Du må aldri føle at du skuffer oss! Du gjør dette her kun for deg selv, og for at du skal føle deg bedre! Og det er ingen som forventer at du skal være helt perfekt:) Og som du selv sier, så handler det ikke om kilo, men om cm :) Husk at muskler veier mer enn fett:) Så det skal du ikke ha dårlig samvittighet for :)

Det er litt vanskelig å holde motivasjonen oppe, og jeg har jo ikke noen fast form eller skjema jeg følger! Har iPhone, så har lagret en app som har regnet ut kaloriene jeg bør spise hver dag, så da fyller jeg inn hva jeg har spist i den:) det hjelper veldig på motivasjonen:) og da må jeg jo skrive ned alt, så da lar jeg heller vær å spise den sjokoladen jeg hadde kjempelyst på, for det ser ikke bra ut på papiret :) hihi. Jeg bruker å lese om helse, ernæring og trening på forskjellige steder på nettet og blogger, spesielt din, for inspirasjon og motivasjon :)

Bare hyggelig! Nå er det jeg som blir rørt av det fantastiske svaret ditt :)

Klemklem:)

Skrevet av: Charlotte

05.okt.2010 18:06