Drømmer om sol og varme akkurat nå

Det er når man tar en liten gløtt ut av vinduet at man lengter etter en sånn en plass som dette.. Lurer på om jeg skal surre litt rundt på nettet idag og bestille meg en herlig tur. Somewhere HOT!

 

 

Jeg tok på meg denne mobilholderen fra Krusell igår når jeg gikk tur. Kjempegrei å ha på armen, for mobilen går jeg søren ikke uten, EVER!
Så var det på'n igjen med ukas resultater.. 


 

DAGSEVALUERING

  • Syntes at jeg var virkelig flink igår. Hadde en skikkelig stor og god frokost og 2 knekkebrød mer enn vanlig til kvelds, blant annet. Men allikevel så er det ikke nok inntak av kalorier.
  • Dere har tipset meg med nøtter, siden dette er fett, men det er et bra fett. Så det skal jeg få dytta i meg som snacks. Dessuten alltid greit å ha en pose med nøtter i veska.
  • Jeg var VIRKELIG ikke gira på en lang gåtur igår, men pappa fikk dratt med meg ut igjen. Thanx dude! Det er alfa/omega for meg, å ha noen som pusher meg!
  • Nå har jeg prøvd, og feilet her. Uansett hvor mye jeg føler at jeg spiser. jeg spiser jo faktisk til jeg føler jeg skal sprekke, så blir det ikke på langt nær nok. Dette tomrommet pleide jeg å fylle med candy/snop. Big NO-NO å gjøre dette nå så jeg klarer i det minste å kutte ut dette, noe jeg aldri trodde jeg skulle klare. It's still pretty hard!!
  • Har kommet fram til den konklusjon om at jeg bør spise f.eks to knekkebrød til frokost, 2 til ca 2 timer etterpå, 2 til ca 2 timer etter det and so on.. Rett og slett spise hele tiden for å få opp forbrenningen, men spise lite. Dette tror jeg virkelig heller funker for meg. Man må jo finne ut hva som passer deg og din kropp best. Og kanskje ikke det som funker for venninna di, funker for deg. Men finn ut av det da. Jeg har hvertfall fått en kjempe-wakeup call i løpet av dette kurset.

 


 

Jeg glemte jo helt rockeringen som jeg har blitt en så kløpper på de siste dagene. Jenta bak bloggen  Paaslanking har startet et prosjekt/ en konkurranse der hun oppfordrer alle til å rocke minst 10 minutter daglig, for så å se hvem som har gått mest inn i cm på 2 uker med dette.  Har du ikke en rockering så kan du bestille en HER så har du den i posten noen få dager etterpå. Igår rocket jeg jo 10 min og jeg har fått mitt første blåmerke på magen. Woohooo. Milepæl!

Jeg stressa noe voldsomt med å få inn teknikken på den derre rockeringen, men nå har jeg fått dreisen på det og det er jo virkelig morro. Cluet er, i følge meg, å ikke vrikke til sidene men fram og tilbake. Jokk jokk så har du det, og du kan starte og stramme inn. For det skal vissty funke som bare juling. Vi bruker den også i styrketreningstimene jeg går på på treningssenteret.

ROCK ON!


Minner om at det er Chess-Tirsdag idag. Er du Chesskunde så kan du 'spandere' en kinobillett på en hot stud ikveld. Eller du sier jo selvfølgelig at det er du som spanderer på han, selv om du får en billett gratis og kun betaler for deg selv. Men fiktive pluss i boka tells vel det og.  Kvinnelist!

Ypperlig valg å se Fritt Vilt 3, så kan du åle deg pittelitt nærmere og late som du er redd. Hey guys, vi er egentlig ikke så livredde for allting som vi later som. Men vi vet at det får dere til å føle dere så voldsomt tøffe..! :p
Du faker statistikk enda ser jeg? :P Herregud

Skrevet av: Kim

05.okt.2010 12:40

vi kjøpte tur til hawaii igår ;) til juuuuul!!!

Skrevet av: Dagens Outfit

05.okt.2010 12:46

konge! takker ;)

bra du har fått dreisen på det ;) i begynnelsen sto eg å stressa lenge med å vrikke rundt og rundt men skjønte ikkje helt koffor det aldri funket, helt til lillesøstra mi viste meg hvordan det skulle gjøres, og det er som du sier, jokk jokk, så har du det ;) :P

Skrevet av:

05.okt.2010 12:54

Du gjør jo tydeligvis det.. Ellers hadde du jo vært godt oppe på listen. Eller anklager du blogg.no for å ta feil? :P

Skrevet av: Kim - The Static Age

05.okt.2010 13:04

me too

Skrevet av: LINDA. MOTE, SHOPPING OG LIVET

05.okt.2010 13:09

Jeg har store planer om å skaffe meg en rockering, men får bare aldri somlet meg til det.. Men sol og sommer ja, om en uke er jeg i Karibien. Bare nevner det;)

Skrevet av: Tone

05.okt.2010 14:22

Husk å rocke begge veier!! Ellers kan musklaturen din bli skeiv.. Ikke noe kjekt! Kjempe gøy å lese om veien din med GR! Jeg skal begynne på kurs i slutten av mnd, og grugleder meg.. Har nok en del mer enn deg å gå ned da, but still! Er virkelig avocado og kaviar GODT sammen? Så meget merkelig ut, men er kanskje en delikatesse for alt jeg vet!? :)

Skrevet av: Ida

05.okt.2010 14:55

Ida: oi.. ja der sa du noe! takk for tips!!

njææ.. er sikkert ikke noe delikatesse, men jeg synes det er rågodt. eller de har jo reker, og kaviar oppi avokado da, så jeg lurer på om det faktisk er en delikatesse :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

05.okt.2010 15:08

Kim: haha... FAIL! jeg er ikke på blogg.no sin liste nei men det er jo bare en plattform. jeg blogger på eget domene (.com) og er på den offisielle topplisten over alle norges blogger (blogglisten.no) hvis det var det du lurte på??

Skrevet av: Christine Lövendahl

05.okt.2010 15:11

Den mobilholderen var lur! :D Jeg går ALDRI uten mobil jeg heller...

Skrevet av: Lene J

05.okt.2010 15:31

Du blogger på blogg.no jo. Christinelovendahl.blogg.no :P

Skrevet av: Kim - The Static Age

05.okt.2010 18:03

Kim: wow.. you must really have a lot of time on your hands, dude... :p uffameg.. men jeg skal vel svare deg på alle spørsmålene dine her ;)

blogg.no er desverre bare en plattform. akkurat som blogspot.com eller wordpress.com f.eks. jeg eier domenet christinelovendahl.com og det er det jeg bruker :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

05.okt.2010 18:09

Så flink du har vært :) Godt å ha noen som kan dra deg med seg :) Det er ufattelig vanskelig å komme seg opp i kalorier! tro meg, men det vet du godt selv:) Men det kommer seg nok etter hvert, når du er mer i bevegelse enn du har vært så trenger kroppen mer energi :) Har selv en rockering, det er en genial oppfinnelse :) Pleier av og til å rocke på rumpa, innbiller meg at det fungerer der også^^

Klem :)

Skrevet av: Charlotte

05.okt.2010 18:12

sv; Sjokolade nam ;D og liker blggen din ;D

Skrevet av: snoopy94

05.okt.2010 18:20

Du svarte fortsatt ikke. Faker/faket du trafikken din?

Skrevet av: Kim - The Static Age

05.okt.2010 18:43

Välkommen till Dagens musikvideo! Vår eminenta tipspanel ger dig tips på grymma musikvideor varje dag. Följ oss även på Twitter och gilla oss på Facebook för att få dagliga tips direkt i din statusrad.

Skrevet av: Dagens musikvideo

05.okt.2010 19:53

Kim: herreguuud er du helt störd eller? haha.. så innvikla det skulle være for deg da ;) har som du ser allerede svart på dette: http://christinelovendahl.blogg.no/1285972250_nmmen_for_noe_styr_da.html. så nå får jeg bare ønske deg en fin kveld. håper du klarer å ha det, selv om dette var helt grusomt for deg...

Skrevet av: Christine Lövendahl

05.okt.2010 21:22

Jeg er i hvert fall med til det stedet på bildet!!!! Sukk.....det så litt deilig ut!!!

Skrevet av: vestfoldgirl

05.okt.2010 21:32

Å sånn mobilholder vil jeg ha, smart! Du er superflink.

jeg har planer om å skaffe meg rockering selv. Rock on, girl!

Skrevet av: TrineCam ♡- DOWNLOAD MY MUSIC!

06.okt.2010 14:23

åå, varme, sol DIGG! vi drar til bali da;) der er det awesome!!

Skrevet av: just another norwegian girl in the netherlands

06.okt.2010 19:46