Jeg blir så ubeskrivelig rørt

Dere har kanskje fått med dere hva som skjedde med korrupt.no.. eh.. jeg mener selvfølgelig blogg.no og den plutselige fjerninga av bloggen min? Vel, nå har det skjedd IGJEN vet dere. Er ikke første, og som jeg ille nok sa, så absolutt ikke siste gangen heller at dette skjer.

Denne gangen var det Louisejentene som fikk smake kjeppen til "Mesterhjernen".. Not figurately speaking, da.. Æsj! PLUTSELIG så mista de flere hundre lesere.. hmm... say no more!

 Disse jentene lar seg ikke pelle på nesa, noe de heller ikke burde la seg gjøre, som de sterke kvinnene de er (CREDS!) og sang rett ut. Deriblant snakka de også om den latterlige episoden med meg. Noe som virkelig rørte meg langt inni hjerterota. Dette er et perfekt eksempel på hvor fantastisk bloggverdenen er. Når det virkelig gjelder så kan man lite på sine medbloggere og man får så absolutt venner for livet. De som sier noe annet lyver eller i værste fall gjør noe helt feil.Aaaaaw! Freaking love you right back, girlies <3

 

 

En annen blogger som har synget ut er den dyktige skribenten Caroline Maria, hvor hun blant annet tar opp et viktig emne som er big deal i media i disse dager. Mobbing på nettet. Hun er så spot on og jeg er helt enig i det at blogg.no bidrar GODT til nettmobbing. Det er helt usmakelig. Om noen ikke er ENIG i måten ting blir gjort på på den plattformen, sier hva de mener til 'Mesterhjernen' eller sier nei til andre ting så er det på hue og rævva ut. Eller er du smisk og 'søt' som **** ***** ****** så blir du plutselig skjøvet laaangt opp. Nei takke meg til asså.

Jeg stjeler et sitat fra mi søte Cecilie Felice og sier

"Drittslenging... Er det samme som en mindre god sjokoladeis for meg, jeg smaker på den, tenker over det der og da så er den glemt 5 min etterpå.. Jeg lener setet tilbake og ler av det hele =)"

 

Og en ting til..

Jeg leste på blogg.no hvor de virkelig publiserer ALT som blir laght inn av kommentarer. Til og med navn og harsellering. Hvor ei kjerring fra Farsund (my humble hometown) anklager MIN BROR for å ha tuklet med topplisten. Den er pokker meg for drøy!!!! Dere kan si ALT DERE VIL OM MEG, anklag meg for ditten og datten, skjelle meg ut etter noter og kall meg alt mellom himmel og jord til du blir helt blå i trynet om du får noe glede av det, gjør meg nada og ingenting! Men F**N ikke kom og bland inn hverken min familie eller mine venner! HOW LOW CAN YOU GO, YOU FREAK???  JA NÅ BLIR JEG FAKTISK SØREN MEG SÅ FORBANNA HER! AT DET ER MULIG! FULL SKJERPINGS PÅ DEG!! Jeg er så heldig og har verdens beste bror og han kunne ikke ha brydd seg mindre om min blogg, hvor den ligger på noen som helst toppliste eller dramaet som til tider kan følge med den. BRYR SEG IKKE! Voe sin bror ble anklaget for det samme så det er vel sånn noen ertehjerner får seg til å tro, men det der tålererer jeg ikke altså. Selv om jeg skriver hva JEG mener på min blogg så er det ikke sikkert at min familie alltid er like enig i alt jeg har og si. Senest igår sa mamma til meg at det var mange ganger hun skulle ønske at jeg hadde vaska munnen min med grønnsåpe..

Hvor LAVT er det ikke å begynne å dra uskyldige familiemedlemmer med i dette? Har nettmobbing virkelig gått SÅ langt?


Huff! Forferdelig at det skal være sånn! Håper de fleste klarer å se forbi dette og fortsetter å klikke seg innom bloggene deres :)

Skrevet av: ernæringsstudent

07.okt.2010 11:11

eg e helt enig med deg!! som læreren min sa, "har du nåkke posetivt å sei, så kom med det, men har du nåkke negativt å sei, så HOLD KJEFT" skjønner ikkje koffor folk skal drive å skrive negativt til folk hele tiden, ka får de ut av det liksom? e ikkje så veldig mange andre som bryr seg om det dritte de skriver heller uansett, bortsett fra kanskje noen som er akkurat lik som de da.. er jo bare helt utrolig tåpelig! tipper på at de som deriver å beslylder deg for ting ikkje har en eneste leser selv på sin blogg, og er bare mesunnelig på at folk faktisk liker bloggen din ;)

Syns det er bra at du ikkje lar deg påvirke av disse dumme folka ;)

Stå på videre, og eg digger bloggen din :D

Skrevet av: paaslanking

07.okt.2010 11:18

sv: De hadde den bare i svart og mørk blå om jeg ikke husker helt feil.. Maxi er et kjøpesenter i utkanten av Hamar, men kjøpte jakken på Vero Moda! Kjemedeilig jakke!

Blogg.no er så tragisk når det kommer til den topplista, alt for mange som ikke fortjener å være på den!

Skrevet av: Eliise :)

07.okt.2010 12:01

Naaaw søta, så fin du er! Du vet, mennesker som er ekte og som virkelig er seg selv, de vil alltid bli dratt ned, kritisert og holdt tilbake fordi det er ubehagelig for andre når vi ikke passer inn på den plassen de hadde tenkt til at vi skulle holde oss på. Mange mennesker lettest å forholde seg til når de kan kontrollere hvordan omgivelsene er, og de kan de ikke med ekte jenter, vettu.

Jeg synes du er flott som du er!

Skrevet av: Caroline Maria

07.okt.2010 12:12

Sinnsykt bra skrevet snuppa mi og jeg er så enig, så enig.. You Rock <3

Skrevet av: CECILIE FELICE- Robinsonekspedisjonen 2010

07.okt.2010 12:19

jeg elsker headeren din, ha en fin dag!

Skrevet av: silje

07.okt.2010 12:20

så fin header:)

Skrevet av: MARIKA

07.okt.2010 15:11

amen, søster! herlig innlegg! håper virkelig hele blogg.no får snusen på dette her. noe, ett eller annet må skje snart. hele opplegget med blogg begynner seriøst å bli for useriøst..

tusen takk for det fine innlegget, søta! you rock!

- oda

Skrevet av: Donna & Oda - bloggen du bør følge!

07.okt.2010 15:40

Blogg.no fremstår så vanvittig useriøse! Du burde heller bytte til en annen platform eller eget domene, dette her er jo helt håpløst..

Skrevet av: Tone

07.okt.2010 16:23

Tone: I know... :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

07.okt.2010 16:30

Du er troverdig! Bloggen din er søt, og det virker ikke som om du har gjort noe galt. Hvorfor skulle du gidde det egentlig? Det er første gang jeg er innom bloggen din, og grunnen er anklagelsen fra blogg.no, så du kan jo se på det hele som en måte å få folk til å høre om deg :) Kanskje ikke den mest positive måten, men hehe, aldri så vondt at det ikke er godt for noe ... kanskje?

Skal følge bloggen din fra nå av hvertfall!

Skrevet av: Hedvig

07.okt.2010 16:40

sv; ja tror jeg har hørt at du har bodd i kr.sand. Du bor nå da? ;D

Skrevet av: snoopy94

07.okt.2010 18:13

Herregud, det er folk som har aaaaalt for lite å gjøre.... Det er jo ikke et sjokk at blogg.no er ute på "krigsstien" da, er utrolig at de får holde på som de gjør! Stå på, snuppa! Har blitt fast leser av bloggen din og liker den veldig godt :)

Skrevet av:

07.okt.2010 19:45

hjelpes, er jammen godt noen kan si i fra! det er så mange unge bloggere og ikke minst blogglesere som ikke kan styre seg og faktisk vokser opp med at dette liksom er "normalt" og helt greit... sykt! takk og lov for mennesker med litt ben i nesa som kan si i fra, elsker det jeg leser fra deg, også er det så hyggelig du tar deg tid til å svare meg og! :D jeg slenger ut en link på min side<3 LETT!

ha en fin dag! og keep up the good work;)

Skrevet av: just another norwegian girl in the netherlands

07.okt.2010 20:15

Bra skrevet! Er så enig med deg, blogg.no virker utrolig useriøse...

Skrevet av: Lene J

07.okt.2010 21:20

Det er utrolig viktig at du tar opp dette temaet !! Oda og Donna er viktige offere i saken, men herregud, broren din ? Folk synker for lavt altså. Faen så drøyt !

Stå på og gi alt du har , aldri slutt å blogg ! De ekte fansene er her, uansett hvor mye mesterhjernen har imot det :)

Skrevet av: MARIE

07.okt.2010 21:24

sv: hehe søtaa <3

Uff at det går ann å gjøre noe så utrolig tåpelig.

Nettmobbing på høyt nivå egentlig. Er man ikke pen nok så trekker de lesere fra deg! uff det er ikke til å tro!

Skrevet av: Silje Helen

07.okt.2010 21:38

Høres virkelig ut som det er mye rart på blogg.no. Jeg har aldri vært der og er virkelig glad jeg ikke har min blogg der. Virker som mye blir manipulert der.

Og mobbing er lavmål. Alle bør vise MOT og si nei til mobbing!!!

Skrevet av: vestfoldgirl

07.okt.2010 23:39

Denne saken har jeg ikke fått med meg, gitt... Men WTF?? Fjerner blogg.no seriøst bare bloggere fordi de føler for det?? Det er jo å risikere jobben sin det. Eller, det burde i alle fall være det.

Hvordan kan det ha seg at de har fjernet akkurat din og deres blogg?:/

Skrevet av: Silje

08.okt.2010 06:31

Det er å synke lavt, og det viser bare hvor uprofesjonelle de faktisk er!

SV: Ja, absolutt :) Det innlegget kopierer du lenken til. Så legger du det inn i malen under redigering av design ved kommentarfeltet inn i en html-tag. Om du skjønte :)

Skrevet av: Wendys

08.okt.2010 11:37

tusen takk sweet thing <3

Skrevet av: Life of Nikky

08.okt.2010 12:32

Det er virkelig ille hvis blogg.no er så korrupte som dere hevder. Huff, at det går ann. Håper det blr orden på det :)

Skrevet av: CHARLETT

08.okt.2010 14:54

Det var bare en helt fantastisk header :)

Skrevet av: - Aina Regina

09.okt.2010 17:14

Det er helt på trynet at det skal være slik. Merket det sev da jeg lå på topplista for 1-2 år siden. Av den grunn gikk jeg over til eget domene, men dessverre så forsvant alle leserne mine da jeg byttet over... Dere jenter er sterke, dere alle skal fra cred fra meg :D

Skrevet av: Chrissie Petersen

11.okt.2010 12:06

Bra at du bare ler av dem! Har ikke heeelt fått med meg greia, men tror jeg skjønner litt hva det dreier seg om :P You go! ;)

Skrevet av: acb

12.okt.2010 21:44

Notre&Co venter på deg og alle andre som er keen på en ny start ;)

Skrevet av: Dagens Outfit

14.okt.2010 09:44

My dear ♥

Tenk at jeg ikke har vært her inne på en god stund (jeg vet ikke hvorfor, men det kan hende jeg ble litt for opptatt av min egen blogg *shame on me*). You know I support ya girl!!! Nettmobbing er bare fornavnet på det sirkuset som har foregått her og uten at jeg vet ALT om situasjonen så må jeg kalle det hele usmakelig fra blogg.no sin side. Enn å legge ut slik informasjon til alle og enhver på blogg.no at "noen" har juksa seg oppover. Nei vettumeghva, jeg ble så forbanna da jeg leste det innlegget fra administrasjonen. Uprofesjonelt og barnslig av en annen verden kaller jeg slik behandling av denne "noen", som selvfølgelig skapte spekulasjoner og diskusjoner og hvem denne "noen" var. Herregud, nei jeg har ikke ORD for slik oppførsel!

Du skal bare drite så jævlig langt i det og heve deg over det, som den sterke kvinnen du er!

You go girl! I love ya ♥

Skrevet av: Benedikte Tvedt - sydenløven

15.okt.2010 22:26