Sorry.. seems to be the hardest word.. (Cheasy, I know!!)

Beklager mine dagers fravær i helgen og fram til nå. Ganske enkelt oppsumert: tough times!

Men ingenting er på noen måter verdens ende, og man får enkelt og greit gi seg selv rom for å ta seg en timeout, for så og komme sterke tilbake. Idag/Imorra gjerne.. Den dårlige samvittigheten gnager fælt i hele kroppen føler jeg, men jeg trengte for første gang på flere år og ha en helg HELT fri. Ikke "fri" fra dere lesere, for dere vet jo at I LOVE YOU TONZ AND TONZ!!! (årh for svarte da..  nei det skulle søren meg ikke mer til før jeg begynner og sippe her da! Hva er det som SKJER med dette hormonsystemet mitt for tida? Jeg trenger bare og begynne og tenke på eller nevne dere som jeg setter så ufattelig pris på og som gang på gang gjør så utrolig mange av mine dager, helt fantastisk herlige! Med både støtte, gledesspredninger, gode råd, diskuteringer og uenigheter, deling frem og tilbake av fremtidsplaner og drømmer.

Eller bare det at dere enkelte ganger kun sier hei eller slenger inn en setning av den tørreste-slagen humor, eller de mest interne utrykkene ever, som kan få meg til og fnise av enkelte utsagn resten av dagen. Andre ganger kan dere sette meg på plass og si for eksempel ting som at "Nå er du vel kanskje LITT langt ute, på et av de derre tusen jordene, du har der rundtom deg, og jeg tror søren meg du driver og øvelseskjører eller pløyer eller ettellerannet samtidig -for noe så langt utpå bærtur som du var nå, med det du prøvde og forklare i dette innlegget her trodde jeg ikke var mulig en gang!" og  "Nei du skulle nok ha vært enda lengre ut på landet med den der, men det går kanskje ikke det? haha" Hvorpå jeg bare må ta selvkritikk og også innrømme at "-Nei tenk, det går jo ikke det. Pokker, hvor skal jeg DA gjøre av meg når jeg allerede ER langt utpå jordet her? ;)"

Noen ganger kan man også få så både hatten og øra flakser!! Jaa.. det venstre øret kanskje en del mer enn det høyre..for min egen del da, men det er et helt annet innlegg i seg selv..
'Annonyme' og annonyme kommentarer kan man heller ikke la gå noe spesielt inn på seg, når man har f.eks 20 000 forskjellige personligheter som UMULIG kan komme til en stor og harmonisk enighet om absolutt ALT hele tiden.

Dette..med mine gode og mine random lesere og hvilkensomhelst kommentarer har ingenting med min uinspirasjon og nedstemthet og gjøre de siste dagene. Det er nok heller det at flere nye jobber, prosjekter og forventninger, spesielt til meg selv - AV meg selv, har toppet seg litt og jeg ville-/og trengte å stresse helt ned og være helt for meg selv, i litt mer enn bare en halv eller en dag. Men en langweekend som det vel heter på fancy-språket. Hvorpå man i løpet av denne tiden virkelig får satt de batteriene i kroppen din som har vært halvtomme i flere uker og på sparebluss de siste dagene før helgen, til totalt utladning før man så kan sette dem på fulladning igjen. Det har jeg hørt at man egentlig alltid skal gjøre med mobil- og kamerabatterier, (men hvem har tid til det?).
Litt på samme måte behandler vi nok kroppen på, og da virket dette som en helt logisk ting og gjøre med både kropp og sjel. Full utladning og ventilering, før full oppladning og restituering.

Jeg har helt på ekte, savnet en hel del av dere og håper dere nå har en god forståelse av meg og situasjonen, og dere har kanskje følt det på noen lignende måte selv noen ganger?

 


Ta den tiden du trenger :-)

Kjenner følelsen!

Skrevet av: Marte

13.okt.2010 15:54

Kjenner meg veldig igjenn.

Håper du har fått ladet bateriene bra og er lysere til sinns etter en liten pause=)

Skrevet av: janne -

13.okt.2010 18:27

Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver.. kunne ikke sagt det bedre selv tror jeg :) Det er vel litt typisk høstfølelser også kanskje.. :) Ha en fin kveld :)

Skrevet av: Kristine

13.okt.2010 18:46

Du har en knall fin header, Christine :)

Skrevet av: Maria Abrahamsen - life of a wannartist

13.okt.2010 20:02

Det er viktig å høre på kroppen!! Så ta deg litt fri og slapp av.....vi er her når du kommer sterkere tilbake :))

Skrevet av: vestfoldgirl

13.okt.2010 20:15

Ta deg en pause kjære du, det har du da fortjent! Håper du fikk gjort unna litt andre ting og stressa ned??

Skrevet av: ★MK★

14.okt.2010 00:18

Vet nøyaktig hva du snakker om! Tough times, but you get over it :-)

Skrevet av: Lone Løvaas

14.okt.2010 19:17

Forstår selvfølgelig det! Alle kan ikke ha tid/lyst til å blogge hele tiden :)

Skrevet av: Malin

15.okt.2010 21:04