Flytting på G..

På g... Man er ekstra fet om man sier det og ikke, på gang! FIY! (for your information..)

I løpet av helgen flytter meg og bloggen over fra korrupt.no (aka. blogg.no) til en ny og mye bedre plass. Fantastico!
Jeg har ENDELIG fått bloggspiriten tilbake og gleder meg til en ny blogguke med ny start og nye bloggegleder.

På toppen av alt så måtte jo dataen min gå og ta kvelden, eller vifta er kapputski og jeg har en følelse av at det er diverse andre ting som er feil med den også. Akkurat når jeg trengte den mest. Så fredagskvelden har jeg brukt til å prøve å få overført alt det viktigste til den eksterne hardisken. Yay! Tror jeg har fått redda det meste og leverer den inn imorra og satser på at de kan få reddet min lille baby.. Noe de bør, i følge garantien. Jeg er uansett negativt innstilt!

Fikk forresten et superhyggelig kompliment i dag, om at jeg ligna på ho derre barbiedukka fra "Bartenderskolen"... Vanita Bergman. Det eneste jeg kunne ha ønsket meg fra henne er navnet.. Vanita. Vanity!! Tenk så hipt og hete "Forfengelig" når man virkelig er det.*hømf*..  Thanx! Personlig så er jeg vel ikke helt overbevist! Tror og håper egentlig at det bare er av utseendet, og KUN på dette bildet. Jeg synes personlig at hun kommer litt... uheldig.. ut på det programmet...!?

Xoxo, the Vanity-GirlsJeg har jobba på en uteplass som het På G. Så cool er jeg da! ;D

Hvor flytter du??? Bra du er i bloggehumør igjen, for jeg har blitt i lesehumør ;)

Skrevet av: Benedikte Tvedt - sydenløven

15.okt.2010 23:32

Haha lol girl;) Jeg synes ikke du ligner! Jeg har aldri sett dama før da, så jeg tar det bare ut i fra bildet her. Skjønner at du mister litt gnisten når alt bloggmessig forsvinner. Styr med platformen og så skal man også måtte slite med at grunnlaget man har på egen maskin svikter en. Spent på å se hva som skjer videre. Sats på at du har redda det meste, vær negativ og heller bli heller positivt overrasket om de klarer det. Og sist og ikke minst - ha en nydelig helg;)

Skrevet av: ★MK★

16.okt.2010 09:19

Veldig enig.. Hun kommer uheldig ut :) Du er myyyyye penere enn henne.. :)

Skrevet av: Lillesmurf - Kari

16.okt.2010 11:39

Skjønner godt at du velger å flytte fra korrupt.no.... Gjorde det samme og har ikke angret siden... Wordpress på eget domene du flytter til da, eller hva? Gleder meg til å se den nye :D Spiriten kommer vell mer på plass når du endelig er ferdig med blogg.no ;)

Skrevet av: Chrissie Petersen

16.okt.2010 16:40

Hvorfor er blogg.no korrupt egentlig? Er det noe jeg bør vite? Fin blogg forresten :D

Skrevet av: psevdo

16.okt.2010 19:34

Jaa, kom KOM til wordpress.com!! ♥

Skrevet av: Benedikte

16.okt.2010 23:53

Hmm ser ikke den helt store likheten men.. pene begge to, men du er penest, hihi.

Skrevet av: TrineCam ♡- DOWNLOAD MY MUSIC!

17.okt.2010 19:21

Hvor flytter du bloggen over til? Og jeg håper du legger ut bloggadressen din her, eller ta turen innom min blogg å legge den igjen der :) Eller på faceprofilen din ;) Liker kjempe godt å lese bloggen din og vil absolutt fortsette :):):):)

Du var litt lik henne på det bildet ja. Men hun virker litt blåst, prippen og barbie for min del, og det synes jeg absolutt ikke du gjør! :):):):):):)

Skrevet av: Michelle Haugland

17.okt.2010 23:35

hahaha!!! hun Vanita har sikkert ikke halvparten av dine hjerneceller engang.. hun er med i årets runde av luksusfellen sverige også...

Skrevet av: Mina

18.okt.2010 09:57

Mina: hahahaha.. du TULLER???? vanvittig! vi har flere likhetstrekk enn jeg trodde. der burde jeg og ha vært :p tæææhææææ!

Skrevet av: Christine Lövendahl

18.okt.2010 10:57