Penger spart og ting gjort på morranquisten.

Mornings people,

Jeg har denne morgenen fått fingeren ut og skiftet mobilabbonement, styrer med nye ting på bloggen og flytting av den og så holder jeg på å designe min egen filofax (nesten gøyest av alt, siden jeg er en filofaxoman om det er noe som heter det) men mer om det senere. Resultatet blir helt beautiful!

Det har jo vært store kampanjer på gang fra forskjellige leverandører, hvor de kriger om hvem som har det beste tilbudet ut året. Sånne ting er jeg sløv på å få med meg og hvertfall på å få gjort noe med, men når Chess-duden min (jeg kaller han det siden han er MIN kontaktperson. Min og noen millioner andres sin, men mest min!) ringer og sier på kraftig bærgeænsk-dialekt at jeg bør bruke hue og for en gangs skyld spare en haug med penger så skjønner jo til og med jeg at dette er lurt, sånn rent økonomisk. Kanskje ikke akkurat helt sånn han sa det, men siden dette er min blogg så former jeg det som jeg vil, akkurat slik som så mange bloggere gjør for å gjøre ting litt mer dramatisk og spanande.
Så jeg byttet over til Chess Sjakk Matt abonement og betaler rett og slett 89,- ut resten av året. Vil tro det er et par tusen spart der og vel så det! Det er jo sykt. Nå skal jeg ringe som bare juling, så meg tjener de ikke ei krone på :p

Neida..

Joda!Mens jeg var innom og loka der på siden, så jeg noe som interesserte meg enda litt mer, eller hvertfall så gjør gjerne noen av dere det?
Sammen med FEM, Jan Thomas, superfotografen Bjørn Opsahl og Cosmopolitan, gir Chess deg sjansen til å bli modell for en dag.

Alt du trenger å gjøre, er å ta et bilde av deg selv med mobiltelefonen din, i normal belysning og med naturlig make-up, og laste det opp i skjemaet under. Modellspeiderne fra Modell på 1 dag, Jan Thomas Mørch Husby og Ingeborg Heldal, vil deretter vurdere de innsendte bildene og kåre vinneren på FEM.no.

Vinneren vil bli få en make-over av Jan Thomas, en fotosession med stjernefotograf Bjørn Opsahl og et bildespread i motemagasinet Cosmopolitan. Kanskje kan det være begynnelsen på en karriere? Send inn ditt bilde HER.

Konkurransen avsluttes 30. november, og vinneren vil bli kåret i uke 49.


Flere som er fornøyde med at det er mandag og ny start? Før HATET jeg mandager, nå er de ikke så ille lenger. Funny det der.


åå herregud jeg ELSKET headeren din! Så utrolig originalt :)

Skrevet av: ♥ MISS KIKI

18.okt.2010 12:48

hmm, vurderer nytt abenoment eller hva det hetet, jeg også :)

Skrevet av: Silje Helen

18.okt.2010 13:18

Ut året, ja? Hm.. Er jo ikke mange ukene igjen av dette året :-) Hehe.. Samme prinsipp som med "Statoil-koppen".. Ikke så veldig lurt å først kjøpe den nå, om man vil få utnyttet den mest mulig ;-) Hehe.

Skrevet av: Fotograf Bent Erlend Ousz

18.okt.2010 15:33

Det er alltid litt slitsomt å starte ei ny skoleuke på mandag! :P men.. skal du få eget domene :)?

Skrevet av: SupremeDreamTeam

18.okt.2010 16:58

Fotograf Bent Erlend Ousz: haha for min del så sparer jeg nok noen lapper ut året jo. heller under en 200 lapp enn et par tusenlapper sier nå jeg. har bedre ting og bruke penga på. som sko f.eks :p

Skrevet av: Christine Lövendahl

18.okt.2010 17:20

SupremeDreamTeam: jeg har eget domene. .com. kanskje ikke alle som vet om det, siden man kan bruke begge. men jeg bytter plattform ja :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

18.okt.2010 17:21

Hei søting, hvordan går det da? :D

Skrevet av: snoopy94

18.okt.2010 17:22

Det hørtes ut som et veldig billig abonnement! Jeg har akkurat byttet til Talkmore, og synes det er ganske billig der, så gidder nok ikke bytte igjen!!! Er det forresten på personligalmanacka du holder på å lage deg filofax eller?! jeg er veldig fornøyd med min derfra :)

Skrevet av: vestfoldgirl

18.okt.2010 17:41

vestfoldgirl: ja det er derfra :) den er jo helt super den siden :)

Skrevet av: Christine Lövendahl

18.okt.2010 18:34

Jeg liker Chess! Men er litt skeptisk til dette, hva skjer etter jul da lissom? Jeg vil ikke melde meg på, men digger å se JT tulle rundt så mye for tida

Skrevet av: ★MK★

18.okt.2010 20:01