Artikkel i FVN

Shoppegalskapen resulterte i butikkutsalg

Klesskapet til shoppingfrelste Christina Løvendal bugnet så mye over, at hun fylte et butikklokale til randen.

FARSUND/STRANDGATA

Nå selger hun ut godbitene, og inntektene bruker hun naturligvis - på shopping. 

- Jeg har så shoppingmani at jeg rett og slett ikke har mulighet til å få brukt alt. Derfor selger jeg det til en billig penge, sier Løvendal.

De små butikklokalene i Strandgata er et levende bevis på toppbloggerens langvarige flørt med visakortet. Det er både kjoler og sko i alle tenkelige farger og fasonger, med opprinnelse fra kryss og tvers på kontinentet.

Hvor mye den kjøpeglade 24-åringen bruker på tøy og tilbehør, har hun ingen peiling på. Men etter butikklokalet å dømme, etterlater det ingen tvil om at kredittkortet trenger å bekymre seg for å leve et ensomt liv i den velbrukte lommeboka. Mye av tøyet har hun fått i karrieren som modell, samt gjennom bloggen, som ligger blant de hundre beste på blogg.no, og på førsteplass på Norges Beste Nettsider.

For tiden er det morens venninne som låner ut lokalene gratis.

- Jeg hadde jo uansett nok tøy til å fylle noen rom. Hadde også åpent en måned før jul. Da solgte jeg masse fine julebordskjoler, sier 24-åringen.

Kjolene gikk unna som varmt hvetebrød, og når rommet igjen begynte å skrike etter opprydning, så hun rett og slett ikke andre løsninger, enn å selge det unna.

MALIN H. JØRGENSEN